Оценка на моето НВД?

14.06.06
11:27

Сутрин след ставане около 8 ч. 150 г. овесени ядки с 1 банан.
10 ч. протеинов шейк.
12:30 ч. 250 гр. пилешка пържола + 200 г. варени картофи
15:30 ч. Проетинов шейк + 1 сникърс (с какво мога да го заменя защото може би няма място, но по това време съм на работа и трябва да е с нещо което може да се купи от кафе?)
18 ч. протеинов шейк
20:30 ч. 250 г. пилешка пържола + 200 г. варени картофи
Преди лягане около 23:30 ч. протеинов шейк
В тренировъчни дни: тренировка около 12:00 ч. 30 мин. преди тренировка и веднага след протеинов шейк + BCAA.
Понеже не съм много навътре с НВД-то очаквам всякакви критики и помощ в промяната на диетата.
На 25 г. съм,  182 см. като тази диета почнах от 102 кг. и в момента съм 92 сравнително изчистен, но мисля, че доста мескулна маса изгубих.

14.06.06
13:20

Прекалено много въглехидрати.Забрави за Сникерса.Кисело мляко трябва да можеш да си купиш навсякъде.
От 12.30 до 20.30 ще видиш малко зор (шейк + кисело мляко няма да може да те засити).

Сутрин след ставане около 8 ч. 150 г. овесени ядки с 1 банан. (БИХ ДОБАВИЛ ПРОТЕИН)
10 ч. протеинов шейк.
12:30 ч. 250 гр. пилешка пържола + 200 г. варени картофи
15:30 ч. Проетинов шейк + 1 сникърс ( ЯДКИ)  (с какво мога да го заменя защото може би няма място, но по това време съм на работа и трябва да е с нещо което може да се купи от кафе?)
18 ч. протеинов шейк
20:30 ч. 250 г. пилешка пържола + 200 г. варени картофи
Преди лягане около 23:30 ч. протеинов шейк
В тренировъчни дни: тренировка около 12:00 ч. 30 мин. преди тренировка и веднага след протеинов шейк + BCAA.
Понеже не съм много навътре с НВД-то очаквам всякакви критики и помощ в промяната на диетата.
На 25 г. съм,  182 см. като тази диета почнах от 102 кг. и в момента съм 92 сравнително изчистен, но мисля, че доста мескулна маса изгубих. (НЕ МИСЛЯ ,ЧЕ МОНГО МАСА СИ ЗАГУБИЛ, А И НЕ Я ЖАЛИ ТАЯ МАСА, 30-40 %ОТ НЕЯ Е ВОДА , А ПО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ОСТАНАЛОТО СА МАЗНИНИ)
ВИЖ Я ТАКА ДИЕТАТА!

15.06.06
09:51

Мерси за съветите.

15.06.06
09:56

Абе много въглехидрати според мен и то вечер. Най - добре ги ограничи в първата половина на деня, т.е., вечер без картофи. Замини ги със салати някакви (зеле, домати и т.н.).

15.06.06
10:06

А нещо за зареждането да подскажете - сега ги държа 3 дни ниско и на четвъртия зареждам. По-правилно ли е така или да ги разреждам и като стигна най-ниското количество да зареждам?

RI

15.06.06
11:04

няма зелен4уци :)

[quote author=”Петко К”]Абе много въглехидрати според мен и то вечер. Най - добре ги ограничи в първата половина на деня, т.е., вечер без картофи. Замини ги със салати някакви (зеле, домати и т.н.).

въглехидратите от картофите според мен не са голям проблем ,ако не развалят калорииния дефицит. гликемичния им индекс не от най-високите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1