Черно на бяло - нямам възможност да ям орис всеки ден и т.н

15.06.06
21:01

Добре даите една примерна програма защото като ровя из форума

1-во винаги намирам диети които “стартират” от 6:30 а това прекалено рано за доста хора.
2-ро лично аз не мога всеки ден да ям пилешко или ориз по простата причина че не всеки ден мога да си сготвя и така нататак.
3-то от 1-вото и 2-рото следва че аз не мога да си намеря диета от коята да качвам
За това сега пиша тук и се надявам някои да ми предложи нещо което да ми е по силите. Надявам се разбрахте за какво иде реч благодаря предварително !

16.06.06
10:13

[quote author=“boxko”]Добре даите една примерна програма защото като ровя из форума

1-во винаги намирам диети които “стартират” от 6:30 а това прекалено рано за доста хора.
2-ро лично аз не мога всеки ден да ям пилешко или ориз по простата причина че не всеки ден мога да си сготвя и така нататак.
3-то от 1-вото и 2-рото следва че аз не мога да си намеря диета от коята да качвам
За това сега пиша тук и се надявам някои да ми предложи нещо което да ми е по силите. Надявам се разбрахте за какво иде реч благодаря предварително !

Ами яж тогава телешко, пуешко или свинско :wink: . 
Не сериозно има много варианти да си набавиш нужните белтъчини през деня , аз лично въртя храните така 1ден-месо, 2ден-извара с чушка и ядки, 3ден месо , 4ден- яйца и извара, ядки, 5ден-месо, 6ден- растителни белтъчини(боб, леща, ядки)+ едно шишенце казеин , 7ден месо, а вечер си ям винаги месо. Това е ориентировъчно, но не винаги го спазвам, месото го вкаравам май по-често :wink: .

16.06.06
10:50

[quote author=“boxko”]Добре даите една примерна програма защото като ровя из форума

Ами затова никой не може да пише просто така готови диети за другите хора. Режима всеки си го прави сам! Точно защото никой не може да те кара да ядеш еди кво си, или да ставаш в 6 часа  :lol: Затова и много се дразня на въпроси от типа “напишете ми диета”, или пък да ме питат на лични каква е моята диета!
Направи си сам режима, както ти е удобно, като спазваш само основните принципи (над 2 гр/кг белтък, достатъчно въглехидрати и калории, често хранене и т.н.).

общо взето човека си зададе “Отговор”?
:)

16.06.06
14:20

еми това хубаво обаче на какво трябва да се набляга и какво трябва да се избягва аз за сега ям мноого често по мноого по каквото си искам  :oops:  Поне искам да имам нещо ориентировачно по което да се движа (ако ме разбирате)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1