15.06.06
21:49
Аз лично го разбивам в една чаша подобна на купа с вилица и постепенно добавям мляко,а вие?
:twisted: :twisted: :twisted:
15.06.06
21:59
Аз па си нося един буркан в сака и си сипвам протеина в него,после сипвам вода и клатя....ъъъ разклащам де :lol:
15.06.06
22:24
Ако протеина е свестен един буркан или шешенце е достатъчно 2-3 разклащания и се разтваря. Ако е БГ боклук трябва центрофуга.
Ами както и трябва - в шейкър... иначе си го правя с мляко :) грехота е 100% Whey-a да се разбива с вода ;)
[quote author=“Sportex”]Ако протеина е свестен един буркан или шешенце е достатъчно 2-3 разклащания и се разтваря. Ако е БГ боклук трябва центрофуга.
Много си прав :)
15.06.06
22:35
[quote author=“kao”]Ами както и трябва - в шейкър... иначе си го правя с мляко :) грехота е 100% Whey-a да се разбива с вода ;)
Що да е грехота... аз винаг с вода. Млякото само му забавя усвоямостта, а точно за това го пием whey-а, че е бърз.
15.06.06
22:57
Да бе и аз затова не го пия с мляко по принцип,доколкото знам забавя там усвояването... :roll: .Абе и да не го забавя няма как да помъкна и 1 шише мляко с мене в залата :lol: :D
[quote author=“Sportex”][quote author=“kao”]Ами както и трябва - в шейкър... иначе си го правя с мляко :) грехота е 100% Whey-a да се разбива с вода ;)
Що да е грехота... аз винаг с вода. Млякото само му забавя усвоямостта, а точно за това го пием whey-а, че е бърз.
С мляко е пъти по-вкусен затова :) и не смятам че 200 мл мляко му забавят толкова усвояването, пък кефа е 2но по-голям :) личен избор де :)
[quote author=“kao”][quote author=“Sportex”][quote author=“kao”]Ами както и трябва - в шейкър... иначе си го правя с мляко :) грехота е 100% Whey-a да се разбива с вода ;)
С мляко е пъти по-вкусен затова :) и не смятам че 200 мл мляко му забавят толкова усвояването, пък кефа е 2но по-голям :) личен избор де :)
Као тук ме изненада! Останал съм с впечатлението, че си стриктен до крайност на тема правилно хранене. Но това е добре да не се вманиачаваме до крайност :wink: .
Аз си го пия с вода, но моя е неовкусен няма кво толкова да му се наслаждавам, само след трен. с глюкоза е супер.
16.06.06
11:23
Аз го разбивам с пасатор в много дълбока чаша.И винаги го пия с мляко освен,когато го приемам сутрин и след трен с натурален сок.
[quote author=“red”][quote author=“kao”][quote author=“Sportex”][quote author=“kao”]Ами както и трябва - в шейкър... иначе си го правя с мляко :) грехота е 100% Whey-a да се разбива с вода ;)
Као тук ме изненада! Останал съм с впечатлението, че си стриктен до крайност на тема правилно хранене. Но това е добре да не се вманиачаваме до крайност :wink: .
Аз си го пия с вода, но моя е неовкусен няма кво толкова да му се наслаждавам, само след трен. с глюкоза е супер.
По принцип е така, обаче наистина е много вкусен с мляко :) Ако беше неовкусен щях да го пия с вода 100%, ама моя е овкусен и то доста добре, Bodybuilder знае за кво става въпрос ;)
16.06.06
12:35
И аз съм изненадан от kao :shock: Човекът който си яде овеса с вода си пие протеина с мляко хахахаа :lol:
Аз сега съм на 100%УЕЙ също но е ванилия и ако сложиш малко вода вкусът не е кой знае колко гаден. С мляко иначе е малко по-добре :)
Едит: Не знам дали е нов, но май Е. ОН вече имат и Chocolate Mint вкус. Поне аз не знаех за него :D
Да - наистина ядките ги ям с вода или директно ги кусам с лъжицата - ям мюсли де не чисти ядки. И други гадости ям...
Иначе за ванилията няма голяма разлика дали е с вода - а и мен тя не ме кефи много :) , но ако си на Delicious Strawberry или Rocky Road… е друга песен :) айде сега не ме съдете всеки има право да прави компромиси :)
17.06.06
02:15
Аз си го сипвам в чашата с мляко и разбърквам енергично с лъжица :wink:
Наистина ако е с някакъв вкус е грехота да го сложите във вода. С млякото е голям кеф...
17.06.06
08:30
аз го приготвям в чаша за пасатор - половината мляко, половината вода и една лъжица мед:) Накрая с пасатора за 10-15 сек и е готов:) Правил съм го и само с вода, но е абсолютна гадост - едвам се пие:):)
19.06.06
20:29
аз употребявам pure whey protein stack на ЧН с вкус на мокачино и какао и мога да заявя , че само с вода го пия и е божествено вкусен !
19.06.06
20:48
аз пия на JK ultra whey pro и сега ще ви отворя кой е най-добрия начин за разбиване ако нямате шейкър разбира се. Взимате шишенце от минерална вода и го пълните наполовина, после взимате един лист хартия от списание примерно навивате го на фуния и сипвате протеина с лъжица. после разклащате малко фунията докато се изсипе протеина и другото вече се сещате. Не е чак толкова просто но протеина се разбива перфектно
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече