Днес си купих ....и искам мнението ви..

GA

16.06.06
19:49

Та купих си Гейнер :  SUPER Mass GAIN на NUTRIM и GLUTA-BULID   :wink:  второто е креатин с гултамин като отношението е 60:40 за гултамина в 5 г. от продукта се съдържа 3гр. гутамин и 2гр. креатин  :wink:  Та въпроса ми е какво мислите дали ште има ефект ?! При положение че съм само на 15год. и доста хора ми казват че това за сега ми е дори предостатъчно ...ЩТЕ БЪДА БЛАГОДАРЕН НА МАЛКО МНЕНИЯ  :wink:

DunevmotorSport

16.06.06
21:48

Ах тоя Нутрим Нутрим нема ли други марки за вас бе

16.06.06
23:19

GLUTA-BILDA е добър

17.06.06
01:03

[quote author=“hawk”]GLUTA-BILDA е добър

на коя фирма е :?:

17.06.06
10:16

[quote author=“DunevmotorSport”]Ах тоя Нутрим Нутрим нема ли други марки за вас бе

Да, и аз така викам, се натриум, натриум. даите малко разнообразие  :D

GA

17.06.06
11:51

ХОРА СПЕШНО КАЖЕТЕ КАК ДА ГИ ПИЯ в тренировчни и не тренирвачни дни на мен ми казах са масс гайна да го пия 2 лъжици сутрин и 2 лъжици след тренирофка а за ГУЛТАБИЛДА 5 гр. преди и 5гр. след тренирофка обачи ми неказах в почивни дни как ?! ПЛЗ ПОМОГНЕВТЕ !!!!

17.06.06
12:20

този масс гайн на Нутрим за колко си го взе и в какъв грамаж е ??

17.06.06
22:47

[quote author=“Kyokushin-Baka”][quote author=“hawk”]GLUTA-BILDA е добър

на POWER FOOD само съм виждал, май смо те имат продукт с такова име

GA

18.06.06
00:42

[quote author=“hawk”][quote author=“Kyokushin-Baka”][quote author=“hawk”]GLUTA-BILDA е добър

на POWER FOOD само съм виждал, май смо те имат продукт с такова име

Да така е на тази фирма е ..А щте мио отг. ли някой ?!  :wink:

18.06.06
21:22

мисля че ще има ефект, колко кг. си?

19.06.06
14:08

Би триабвало да има ефект стига да занеш как да ги приемаш  :D

19.06.06
16:22

Пий си гейнерчето, то е добро...само не си взимай от Pure Whey Pro на Nutrim, че е направо отвратителен.

filatov

19.06.06
16:28

[quote author=“gazareto”]Та купих си Гейнер :  SUPER Mass GAIN на NUTRIM и GLUTA-BULID   :wink:  второто е креатин с гултамин като отношението е 60:40 за гултамина в 5 г. от продукта се съдържа 3гр. гутамин и 2гр. креатин  :wink:  Та въпроса ми е какво мислите дали ште има ефект ?! При положение че съм само на 15год. и доста хора ми казват че това за сега ми е дори предостатъчно ...ЩТЕ БЪДА БЛАГОДАРЕН НА МАЛКО МНЕНИЯ  :wink:

Аз ако съм на теб, първо ще питам и после ще купувам :lol:

GA

27.06.06
19:06

Добре сега смених гейнера след като испих този на нутрим ! Взех си на BioTech - MassGainer 3500 с GLUTA-BUILD ( който съдържа креатин и гултамин ) Та сега щте има ли някъв ефект  :x

28.06.06
16:13

[quote author=“gazareto”]Добре сега смених гейнера след като испих този на нутрим ! Взех си на BioTech - MassGainer 3500 с GLUTA-BUILD ( който съдържа креатин и гултамин ) Та сега щте има ли някъв ефект  :x

Ръст? Килограми? Как искаш да ти се помогне като не си казал нищо за себе си. Ако не си ясно изразен ектоморф може само да надебелееш от гейнъра. Много хора се хвърлят на гейнърите без изобщо да знаята за какво става дума. Гейнърите могат да дадът добър резултат само при хора с невероятно бърз метаболизъм и които много трудно качват маса. Ако не си такъв по-добре се ориентирай към суроватъчен протеин.

28.06.06
19:48

[quote author=“sa6o-lejankata”][quote author=“DunevmotorSport”]Ах тоя Нутрим Нутрим нема ли други марки за вас бе

Да, и аз така викам, се натриум, натриум. даите малко разнообразие  :D

Какъв “натриум”?!?
НУТРИМ се казва!!!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1