18.06.06
17:59
Вече съм на работа от 9:30 до 21:00 и нямам време за тренировки.Кога ще е по добре да тренирам?Сутрин или вечер?Ако сутрин (както мисля) какво и в колко часа да ям, и в колко да тренирам че да имам време?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
май сутрин ще е по-добре.не знам каква ти е работата, но след работа до 21 в тези жеги, едва ли ще можеш да направиш свястна тренировка
[quote author=“FRANKO1”]май сутрин ще е по-добре.не знам каква ти е работата, но след работа до 21 в тези жеги, едва ли ще можеш да направиш свястна тренировка
Ахам,по-добре ще е рано сутрин преди работа,че вечер ще си скапан и няма да си направиш нещата както требе :roll: :roll: :roll: :roll:
19.06.06
13:06
сутрин ,но какво работиш? колко често се храниш през деня, натоварване... много ми е трудно.
[quote author=“mandjo”]Вече съм на работа от 9:30 до 21:00 и нямам време за тренировки.Кога ще е по добре да тренирам?Сутрин или вечер?Ако сутрин (както мисля) какво и в колко часа да ям, и в колко да тренирам че да имам време?
Сутрин, с две ръце.Поне това го правя от години.Още си свеж и ще се чувстваш супер.Неприятно е само ако работиш нещо свързано с физическа дейност
19.06.06
18:28
В некакъв стар брой на мускули и фитнес четох за едно изследване правено върху атлети и пишеше че тея дето тренират сутрин имат по-високи резултати щото тогава нивото на тестестерона е по-високо.Иначе аз тренирам вечер щото съм на училище
Е стига де... Едва ли някой от тоя форум ще се хукне да тренира към 3:00 сутринта...
Когато ви е удобно и имате време тогава...
За сутрин. Около (поне) час след ставане. 10 минути след като с истанал трябва да си погълнал някакъв протеин, за да не ти тежи после в стомаха, пък и да може да се поусвои. Лично аз препоръчвам и една лъжичка мед 10 минути преди тренировка (ако ти е по-бърз метаболизма може и по-малко от 10), за сила и ряз ;)
21.06.06
22:10
За всеки човек е индивидуално
Аз например се чувствам наи енергичен след 19.00 тогава и тренирам
22.06.06
21:01
Най-добре е да се тренира в периода между 4 и 6 часа следобед.
08.07.06
09:10
След 10 часа сутринта е наи добре!Но аз тренирам междо 2 и 5 часа пак става!
17.07.06
13:17
[quote author=”Миле”][quote author=“mandjo”]Вече съм на работа от 9:30 до 21:00 и нямам време за тренировки.Кога ще е по добре да тренирам?Сутрин или вечер?Ако сутрин (както мисля) какво и в колко часа да ям, и в колко да тренирам че да имам време?
Сутрин, с две ръце.Поне това го правя от години.Още си свеж и ще се чувстваш супер.Неприятно е само ако работиш нещо свързано с физическа дейност
ситрин нещо не мога да разбера кога се тренира
в колко трябва да ставаш и в колко да закусиш
и в колко да тренираш
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече