В колко да тренирам?

18.06.06
17:59

Вече съм на работа от 9:30 до 21:00 и нямам време за тренировки.Кога ще е по добре да тренирам?Сутрин или вечер?Ако сутрин (както мисля) какво и в колко часа да ям, и в колко да тренирам че да имам време?

18.06.06
19:00

май сутрин ще е по-добре.не знам каква ти е работата, но след работа до 21 в тези жеги, едва ли ще можеш да направиш свястна тренировка

18.06.06
19:55

[quote author=“FRANKO1”]май сутрин ще е по-добре.не знам каква ти е работата, но след работа до 21 в тези жеги, едва ли ще можеш да направиш свястна тренировка

Ахам,по-добре ще е рано сутрин преди работа,че вечер ще си скапан и няма да си направиш нещата както требе :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

сутрин ,но какво работиш? колко често се храниш през деня, натоварване... много ми е трудно.

19.06.06
16:03

[quote author=“mandjo”]Вече съм на работа от 9:30 до 21:00 и нямам време за тренировки.Кога ще е по добре да тренирам?Сутрин или вечер?Ако сутрин (както мисля) какво и в колко часа да ям, и в колко да тренирам че да имам време?

Сутрин, с две ръце.Поне това го правя от години.Още си свеж  и ще се чувстваш супер.Неприятно е само ако работиш нещо свързано с физическа дейност

19.06.06
18:28

В некакъв стар брой на мускули и фитнес четох за едно изследване правено върху атлети и пишеше че тея дето тренират сутрин имат по-високи резултати щото тогава нивото на тестестерона е по-високо.Иначе аз тренирам вечер щото съм на училище

20.06.06
17:44

Ако питате мен,наи-добре е да тренирате около 3:00 сутринта.

20.06.06
17:51

[quote author=“DukeNukem”]Ако питате мен,наи-добре е да тренирате около 3:00 сутринта.

Е стига де... Едва ли някой от тоя форум ще се хукне да тренира към 3:00 сутринта...
Когато ви е удобно и имате време тогава...

21.06.06
13:05

За сутрин. Около (поне) час след ставане. 10 минути след като с истанал трябва да си погълнал някакъв протеин, за да не ти тежи после в стомаха, пък и да може да се поусвои. Лично аз препоръчвам и една лъжичка мед 10 минути преди тренировка (ако ти е по-бърз метаболизма може и по-малко от 10), за сила и ряз ;)

21.06.06
15:29

Сутрин да тренираш е най-добре според мен.

twista

21.06.06
22:10

За всеки човек е индивидуално
Аз например се чувствам наи енергичен след 19.00 тогава и тренирам

22.06.06
21:01

Най-добре е да се тренира в периода между 4 и 6 часа следобед.

LU

08.07.06
09:10

След 10 часа сутринта е наи добре!Но аз тренирам междо 2 и 5 часа пак става!

LE

17.07.06
13:17

[quote author=”Миле”][quote author=“mandjo”]Вече съм на работа от 9:30 до 21:00 и нямам време за тренировки.Кога ще е по добре да тренирам?Сутрин или вечер?Ако сутрин (както мисля) какво и в колко часа да ям, и в колко да тренирам че да имам време?

Сутрин, с две ръце.Поне това го правя от години.Още си свеж  и ще се чувстваш супер.Неприятно е само ако работиш нещо свързано с физическа дейност

ситрин нещо не мога да разбера кога се тренира
в колко трябва да ставаш и в колко да закусиш
и в колко да тренираш

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1