Имам въпросче за Л-карнитина...

ZI

21.06.06
18:31

Здравейте . Искам да ви питам добре ли ще е да взимам по 1.5 грама сутрин на гладно преди фитнес(във фитнеса съм на програма за изгаряне на мазнини (общо взето се изтощавам на МАКС)) и да взимам 0.5 преди лягане,....ЗАдалжително ли е и вечер да ходя да тренирам... вечер съм изтощен.. а и ако имам енергия... то мускулите ми не са на футболист и не мога да тичам . мускулите ми не издаржат.... аз съм на 18 с не много излишни мазнини... 90 кила ... 193-194 висок... МОля посъветвайте ме:)

а и ми кажете дали може докато се взима Л-карнитин, да се пият и протеини 2-3 пъти седмично? съвместими ли са тези 2 добавки?

22.06.06
23:53

Темата ти не е за този раздел.

Все пак ще ти отговоря от скромните си познания:

Първо мен са ме съветвали дозите да са еднакви. Ако вземаш 2гр/ден - пий 1гр преди тренировка и 1 преи лягане.
После защо реши, че трябва да тренираш задължително вечер? Можеш да тренираш, когато си искаш като спазваш съответнияр режим на хранене.

27.06.06
07:07

ако си се спрял на 2гр дневно ти препоръчвам да поддържаш едно постоянно ниво - о.5 гр сутрин, 2гр преди тренировка и 0.5 вечер. ако бягаш сутрин на гладно - 1гр. сутрин преди бягането, 1 вечер

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1