Митко Димитров в Ботевград на 22.06.06

Прескочи до:

05.08.06
21:06

[quote author=“realityman”][quote author=“ASTOR”]Е сравнение не може и да става.Точно пък на тая снимка съм се отпуснал като дроп.Да не забравяме че Митко е профи, и яде за 1 ден толкова кинти колкото аз за месецАстор, дано не се разсърдиш, ама не знам , явно си спрял трена ли какво ама доста си се променил поне на тази снимка.Ама ти си знаеш де.

Тая снимка е доста мътна ,а пък и астор ми се вижда доста мазен  :wink: Ако изчисти съм сигурен ,че ще има какво да покаже.

05.08.06
23:44

[quote author=“4XL”]Митака е железен , много ми се иска да тренирам в една зала с него . Някой знае ли къде тренира ? На времето карах един курс по английски и се запознах с едно момче от БГ федерацията по канадска борба и той каза че идвал да тренира при тях в клуба им , само че не запомних къде е това .

По едно време се появяваше в Зимния, ама тва беше отдавна.

06.08.06
11:22

Митко Димитров тренира в Атлетик заедно с Юли Русев

NO

14.09.06
22:29

Аз Димитър Димитров го видях тая събота на Божурище и беше огромен и доста релефен...

15.09.06
00:03

Не мога да се стърпя, сигурно поста ми ще е изтрит, но поне ще ми олекне. Тука всичко живо говори за елита в бодибилдинга, кой кой видял искам и аз да кажа. Във фитнеса, в който тренирам вече 2-3 пъти засичам Лъчезар Савчев (номер 1 в арм рестлинг лигата) и той просто е огромен и ми е супер кеф, вдига ми се адренелина като го гледам как тренира и се надъхвам още повече, около него съм като малко дете.  :oops:

П.с. Това беше, сори на модераторите за детинщината ми, но исках и аз да се похваля, че се “докосвам” до хора, които са постигнали, нещо огромно за мен.  :D :oops:

Тук се трият обиди и злоупотреби, а не похвали. Don’t worry, be happy!
manson

15.09.06
19:14

[quote author=“manson”][quote author=“StronG™”][quote author=“manson”][quote author=“StronG™”]да, човек е толкова мукулест колкото кинти ина.Мускули се правят само с пари и нищо друго,няма какво да се заблуждаваме момчета  :?

Повярвай ми не си прав!

Има хора които едвам отделят за карта,камо ли за качествена храна всеки ден! Какьвто и ген да имаш ако не се храниш с добра храна няма какво да направих.Поне така си мисля аз

Ако мускулите се купуваха с пари, щях да съм първия дето ще си купя. Много пари изривам и за добавки и за ядене и прогреса едвам едвам идва. Момчето с което тренирам яде на ден поне по 3-4 вафли, няколко шоколада, сладолед лятото, понички, палачинки, пилешко и ориз ... ебати тялото гради! Аз със “знания”, със скъпи добавки и качествена храна едвам едвам качвам ... сега зимата съм замислил някакъв режим, но ме съмнява да кача много мускул. За съжаление този спорт не е за всеки, но животът не е лек! Но пък всеки милиметър е сладък!  :twisted:

трябва и малко акъл да имаш за да растеж.

18.09.06
01:17

Току що се връщам от републиканското.
http://usera.imagecave.com/zrangelov/2006.jpg

M_

18.09.06
07:04

[quote author=“Zlatan Rangelov”]Току що се връщам от републиканското.
http://usera.imagecave.com/zrangelov/2006.jpg

Ако може качи сичките снмки някаде..

18.09.06
10:17

От Милена Тевилова ми е снимката. Други аз нямам.

19.09.06
15:06

добре имам аз един въпрос на който така и не мога да намеря отговора :
На всякъде из форума пишат хора че културизмът в БГ не е печеливш спорт и няма възвращаемост на средствата. Е тогава защо Митко толкова се състезава и спонсорите му дават купища пари за спорта ?

[quote author=“Ayo”]добре имам аз един въпрос на който така и не мога да намеря отговора :
На всякъде из форума пишат хора че културизмът в БГ не е печеливш спорт и няма възвращаемост на средствата. Е тогава защо Митко толкова се състезава и спонсорите му дават купища пари за спорта ?

Има хора които дават за идеята! Митко познава такива хора. :)
За останалите е само извинение да не тренират.

JI

19.09.06
20:23

[quote author=“bgtrener”][quote author=“Ayo”]добре имам аз един въпрос на който така и не мога да намеря отговора :

Има хора които дават за идеята! Митко познава такива хора. :)
За останалите е само извинение да не тренират.

НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ няма никой да си хвърля парите на вятъра Митко не е ли рекламно лице на нещо ... а ???? той специално си избива парите ...

19.09.06
20:37

мдаа явно е че от рекламата иначе виж тука че този билдер явно не познава точните хора

http://www.bb-team.org/articles/000706.php

[quote author=”Добромир Делев”]Кое е най-трудното в бодибилдинга, според тебе?
Намирането на парични средства и липсата на възвръщаемост.

нека да са глупости !
ти като много знаеш кажи ми какво работи митко последните 3-4 години като влезе в най-силната си форма?
Възвръщаемост има само ако си най-добрия! който играе печели който не играе не печели :)

JI

20.09.06
13:36

[quote author=“bgtrener”]нека да са глупости !
ти като много знаеш кажи ми какво работи митко последните 3-4 години като влезе в най-силната си форма?
Възвръщаемост има само ако си най-добрия! който играе печели който не играе не печели :)

прочети пак поста ми да съм казал , че възвращаемост има ако не с инай добрия ?!
САМО силните оцеляват това е така навсякъде в живота  :wink:
сега не можете да сравнявате футбол със културизъм футбола е много по популярна игра и по обичана от билдинга ... Затова има и повече пари ...
защото ако всеки може да стане голям и релефен не всеки може да има таланта да бъде бог с топката  :wink:

20.09.06
13:52

Мммхм само дето в културизма се изисква малко :lol: повече(а малко хора го имат) от това да бъдеш голям и релефен :lol: Аа и ако всеки може да бъде голям и релефен то защо и всеки да не може да бъде бог с топката..

20.09.06
15:17

Храната прави борбата  :D Карабиберов добре ги гледа, на републиканското сигурно половината бяха от неговия клуб.

28.09.06
16:20

Ами нз аз дочух че на Митко Димитров спонсор му е бил  покойният Жоро Илиев, но нз колко е вярно.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1