кафе VitaGold

21.06.06
23:43

Рекламата изглежда страшно дебилно и отблъскващо и си мисля, че ще пълна глупост, но като видях тънката цена от 9 лева реших да му дам шанс. Пък и русата пичка от реклама вобще не е за изхвъргане.
Вие какво бихте казали? Да го пробвам ли или ще е загуба на време и пари?

Описание: Подпомага постигането и поддържането на идеална фигура. Тонизира. Стимулира общото състояние на организма. Способства за отстраняването на целулита.

Допълнителна информация: VitaGold е високотехнологичен продукт съдържащ натурално кафе и комплекс A. L. PRO (лиценз на US NATURAL TEHNOLOGY, Washington) VITAGOLD има вкус и аромат на отлично кафе, което същевременно позволява постепенно и трайно избавяне от излишните килограми, запазвайки организма бодър и в добра кондиция. Ускорява премахването на мазнините в тялото и използването им за енергия, без да намалява мускулната маса, както при повечето продукти за отслабване. ПРИЛОЖЕНИЕ И ДОЗИРОВКА: Съдържанието на едно пакетче (2.250г.) се разтваря в 50мл. /една кафена чаша/ гореща вода. Приема се от 2 до 3 пъти на ден, 15-30 минути преди хранене.

Никъде не виждам да пише съставки. За мен е безсмислено. Ако искаш кафе - пии кафе. Това е някаква реклама само  :wink:

22.06.06
00:08

[quote author=“power_hammer”]Рекламата изглежда страшно дебилно и отблъскващо и си мисля, че ще пълна глупост, но като видях тънката цена от 9 лева реших да му дам шанс. Пък и русата пичка от реклама вобще не е за изхвъргане.
Вие какво бихте казали? Да го пробвам ли или ще е загуба на време и пари?

Русата мацка е Гергана!
Само най-големите мързели могат да се хванат на таз реклама и да почнат да “отслабват” с тази глупост.

22.06.06
00:17

[quote author=“OuttaControl”]
Русата мацка е Гергана!

Доста полезна информация. Ще я използвам. Мерси.

22.06.06
05:18

на мен на Камелия ми прилича нз.... Между другото земи изпии  едно обикновенно кафе преди хранене да видиш как щи убии апетита и няя да ти се яде

22.06.06
08:35

[quote author=“manson”]Описание: Подпомага постигането и поддържането на идеална фигура. Тонизира. Стимулира общото състояние на организма. Способства за отстраняването на целулита.

Допълнителна информация: VitaGold е високотехнологичен продукт съдържащ натурално кафе и комплекс A. L. PRO (лиценз на US NATURAL TEHNOLOGY, Washington) VITAGOLD има вкус и аромат на отлично кафе, което същевременно позволява постепенно и трайно избавяне от излишните килограми, запазвайки организма бодър и в добра кондиция. Ускорява премахването на мазнините в тялото и използването им за енергия, без да намалява мускулната маса, както при повечето продукти за отслабване. ПРИЛОЖЕНИЕ И ДОЗИРОВКА: Съдържанието на едно пакетче (2.250г.) се разтваря в 50мл. /една кафена чаша/ гореща вода. Приема се от 2 до 3 пъти на ден, 15-30 минути преди хранене.

Никъде не виждам да пише съставки. За мен е безсмислено. Ако искаш кафе - пии кафе. Това е някаква реклама само  :wink:

Мнооооого странно защо в гугъл няма никаква информация за комплекс AL PRO, а още по-странно, е че няма никаква информация за US NATURAL TEHNOLOGY (освен в статии за ВитаГолд) и защо TEHNOLOGY, а не TECHNOLOGY :shock: ? Май работата понамирисва и някой ще направи пари от цялата истерия покрай това кафе. Никъде не можах да намеря съдържанието му, но рабрах, че имало Л-карнитин... Та след хляб и кафе с Л-карнитин се очаква и паста за зъби с Л-карнитин, за да отслабваме докато си мием зъбите! :evil:

22.06.06
11:25

Тя рецептата е тайна,като рецептата на кока-кола  :roll: .
power_hammer,Пиши какав ефект има.

22.06.06
12:04

Мацката е КАМЕЛИЯ! А пе**то е Драго кафето, опааа чая :wink:

22.06.06
13:43

За мен този работа с кафето е пълна глупост!!!

22.06.06
14:00

Съдържа:
Сух екстракт от Женшен 0.028г;
Сух екстракт от Зелен чай 0.247г;
L-Карнетин 0.124г;
Хром пиколинат 0.00005г.

22.06.06
15:26

[quote author=“gmckoz”]Съдържа:
Сух екстракт от Женшен 0.028г;
Сух екстракт от Зелен чай 0.247г;
L-Карнетин 0.124г;
Хром пиколинат 0.00005г.

Много малко от всичко! Трябва да изпия десетина кафета за грам карнитин. Чиста зарибявка. А Драго Чая си е чиста антиреклама.

[quote author=“Neo”]А Драго Чая си е чиста антиреклама.

Това ми напомня на рекламата на Златно Чудо 14.
Вчера даваха рекламата, в чийто край Азис казва “Бъдете елегантни!” при което баща ми зададе риторичния въпрос “Азис ли е елегантен?”
Та така .. тук навлизаме в advertising индурстрията, която не е предмет на форума, но нивото в БГ е много ниско, но ... какъвто бюджета - такава и рекламата.

22.06.06
19:06

факта, че не пише нищо за фирмата е малко плашещ ако имаме предвит голямата зарибявка по това кафе. Като се замислия с тия 10 лева, ще си купя половин блистер с ефедрин :wink:  Поне знам какво взимам.

24.06.06
11:54

а някой ще обясни ли как така се запазват ценните вещества при тази висока температура, и как така дебелак от сорта на азис ще отслабне без диетка с некакво кафе.

24.06.06
11:57

Камелия е. Ето ги и ефектите от кафето (и няколко хилядарки, вложени в пластичната хирургия):

http://tracker.mnet.bg/torrents-details.php?id=13315

:lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1