L-carnitine again !!!

CR

26.06.06
14:10

зная, 4е има мн писано по въпроса, оба4е във всяка тема пише, 4е има мн писано по въпроса и нишо конкретно и из4ерпателно.

целта ми е да сваля 3-4 кг (основно шкембенце и паласки), без да си поставям срокове, по-важно ми е да е трайно, защото от 2-3 години след хормони ги ка4их и не мога да ги сваля. на 24г. съм, моми4е, 53кг, 165 см. Тренирам всяка сутрин на гладно 30-40мин на кростренажор, ве4ер 3 пъти седми4но по 40-50 мин пак кростренажор4е (с около 15-17 км/ч на средна трудност), 3 пъти седми4но ходя на аеробика, веднъж в седмицата по4ивам. опитвам се да правя НВД, но адски мн оби4ам мед и понякога хапвам, а и сега в сезона на вси4ките 4ереши, дини, праскови ми е трудни4ко да се въздържам. ина4е хляб, тесто, сладки (с изклю4ение на плодовете), ориз, картофи не консумирам. така 1 месец. 1вите 5-6 дни свалих 2 кг и от тогава не съм мръднала. влязох в разни стари дънки, в които от месеци не се бях побирала, ама 3 см на талията из4истих и край, 2-3 седмици застой. затова се насо4их към Л-карнитина.
моето въпрос4е - на коя фирма и по каква схема? 30-40 мин преди аеробна тренировка или 2-3 4аса? навсякъде пише разли4но. и при положение, 4е тренирам сутрин и ве4ер, преди лягане трябва ли пак да го пия? и по колко - по 1000мг на прием или 1000мг на ден?
благодаря предварително!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

26.06.06
19:29

[quote author=“cranberrry”]моето въпрос4е - на коя фирма и по каква схема? 30-40 мин преди аеробна тренировка или 2-3 4аса? навсякъде пише разли4но. и при положение, 4е тренирам сутрин и ве4ер, преди лягане трябва ли пак да го пия? и по колко - по 1000мг на прием или 1000мг на ден?
благодаря предварително!

На коя фирма зависи колко струва - по-скъпото е по-хубаво. На добра цена - Л-Карнитин на Нутрим - 20лв 60 таблетки по 500мг.

Кога и колко - 30 мин преди аеробна тренировки и 30 мин преди лягане; като за теб стигат 2гр/ден - 2 таблетки преди всяка тренировка, ако тренираш двуразово; ако тренираш веднъж - 2 преди тренировка и 2 преди спане.

26.06.06
19:34

Аз мисля, че 53кг на 165см изобщо не са много...ако пдоължаваш с НВДто и тренировките ще си изглеждаш екстра... лично мое мнение де...аз хърбави жени не понасям...

CR

27.06.06
07:09

Мне, не са много, ама хубави прави кра4енца и шкембенце с палас4ици не е мн оферта :(
а и като 4е ли не съм мн стриктна в НВДто
благодаря за отговор4етата :)
какво мислите за овесени ядки - 20тина грама с вода към 4 следобяд преди аеробика в 6pm?
какво да хапвам преди тази аеробика?

27.06.06
13:58

[quote author=“cranberrry”]Мне, не са много, ама хубави прави кра4енца и шкембенце с палас4ици не е мн оферта :(
а и като 4е ли не съм мн стриктна в НВДто
благодаря за отговор4етата :)
какво мислите за овесени ядки - 20тина грама с вода към 4 следобяд преди аеробика в 6pm?
какво да хапвам преди тази аеробика?

Еми започни да си по-стриктна  :D :D а колко кинти смяташ да отделиш за карнитин ?

CR

27.06.06
15:16

Колко е нормално?
гледам биогейм и нутрим по 20тина лева, 500мг, 60 капсули
MUSASHI Около 50, ама там не видях чист Л-карнитин, шеше някакъв фетбърнър.
4акам предложения

27.06.06
15:38

Аз моето ти го дадох - Нутрим 18,50 го взех аз - 60 таблетки по 500мг

27.06.06
17:55

а аз го пия сутрин на гладно и преди тренировка.грешно ли е това приемане или и то става щот така казаха по едно предаване и аз от там така го пия?!?!междо другуто съм 1.87 и съм вече 110 кг.(с него свалих 8 кг за месец и половина по 2 таблетки на ден)

27.06.06
18:09

[quote author=“misho1”]а аз го пия сутрин на гладно и преди тренировка.грешно ли е това приемане или и то става щот така казаха по едно предаване и аз от там така го пия?!?!междо другуто съм 1.87 и съм вече 110 кг.(с него свалих 8 кг за месец и половина по 2 таблетки на ден)

С 2 таблетки (1гр) на ден само се залъгваш, че има ефект от него.
А за начина на взимане си казах мнението.

27.06.06
18:19

така ще увелича дозата на приемане. да спра  да пия сутрин а да започна вечер така ли?? по ефикасно ли ще е ?? а преди тренировка няма да променям приема

27.06.06
18:30

Мен са ме учили - 2 преди тренировка и 2 преди лягане, а съм 76кг. (общо 2гр) - научно не мога да се обоснова, но са миго казали фитнес инструктори, така че им имам доверие.
Ти си 110, спокойно може да пиеш и 2,5-3гр на ден.

CR

27.06.06
19:44

по принцип тренирам сутрин и ве4ер, но понеже понякога пропускам едната от двете тренировки (мн рядко) - пак ли да пия 2 пъти на ден по 2?
а в нетренировъ4ния ден? ако тогава не пия, да не би да прекъсвам някакъв цикъл на влиянието му?

CR

28.06.06
08:51

такаааа, може и да си внушавам, оба4е 2ри ден съм на тоя л-карнитин и тази сутрин си направих кардио 80 мин на кростренажор4ето без усилие и можех още даже, ама трябваше да излизам за ба4кане. а по принцип го правя 50-60 мин и малко се озорвам накрая, и не 4е се потиш пое4е, ами имаш пове4е енергия и действаш с по-интензивно темпо. ама пък знам ли, сигурно е въпрос на самовнушение, понеже няма как за 3-4 приема да има 4ак такова влияние. или може?

28.06.06
09:09

[quote author=”|Chosen|”]Мен са ме учили - 2 преди тренировка и 2 преди лягане, а съм 76кг. (общо 2гр) - научно не мога да се обоснова, но са миго казали фитнес инструктори, така че им имам доверие.

А може ли да речем да ям 1 час преди тренировка и 30мин след яденето Л-карнитина да пия или трябва на гладно да го пия.

28.06.06
12:20

[quote author=“cranberrry”]по принцип тренирам сутрин и ве4ер, но понеже понякога пропускам едната от двете тренировки (мн рядко) - пак ли да пия 2 пъти на ден по 2?
а в нетренировъ4ния ден? ако тогава не пия, да не би да прекъсвам някакъв цикъл на влиянието му?

В нетренировъчни дни 2 преди лягане.

[quote author=“cranberrry”]такаааа, може и да си внушавам, оба4е 2ри ден съм на тоя л-карнитин и тази сутрин си направих кардио 80 мин на кростренажор4ето без усилие и можех още даже, ама трябваше да излизам за ба4кане. а по принцип го правя 50-60 мин и малко се озорвам накрая, и не 4е се потиш пое4е, ами имаш пове4е енергия и действаш с по-интензивно темпо. ама пък знам ли, сигурно е въпрос на самовнушение, понеже няма как за 3-4 приема да има 4ак такова влияние. или може?

Внушаваш си.

[quote author=“Dips”][quote author=”|Chosen|”]Мен са ме учили - 2 преди тренировка и 2 преди лягане, а съм 76кг. (общо 2гр) - научно не мога да се обоснова, но са миго казали фитнес инструктори, така че им имам доверие.

А може ли да речем да ям 1 час преди тренировка и 30мин след яденето Л-карнитина да пия или трябва на гладно да го пия.

Внимавай какво и колко ядеш преди тренировката. Карнитина не го мисли. Той е хранителна добавка.

28.06.06
13:16

[quote author=“Dips”][quote author=”|Chosen|”]Мен са ме учили - 2 преди тренировка и 2 преди лягане, а съм 76кг. (общо 2гр) - научно не мога да се обоснова, но са миго казали фитнес инструктори, така че им имам доверие.

[quote author=”|Chosen|”]Внимавай какво и колко ядеш преди тренировката. Карнитина не го мисли. Той е хранителна добавка.

Ми аз ям в 9:00   50гр. мюсли + 1 кофичка кисело мляко 2%,а тренировката ми е от 10:00.
Та може ли да пия Л-карнитина в 9:30-9:40.
И тренирам по някой път двуразово на 2рата тренировка да пия ли.

28.06.06
13:30

Оф, абе и на двата въпроса съм отговорил в същата тази тема  :evil:

Можеш да го пиеш.
Пий го и преди втората тренировка.

28.06.06
14:16

[quote author=”|Chosen|”]
[quote author=“cranberrry”]такаааа, може и да си внушавам, оба4е 2ри ден съм на тоя л-карнитин и тази сутрин си направих кардио 80 мин на кростренажор4ето без усилие и можех още даже, ама трябваше да излизам за ба4кане. а по принцип го правя 50-60 мин и малко се озорвам накрая, и не 4е се потиш пое4е, ами имаш пове4е енергия и действаш с по-интензивно темпо. ама пък знам ли, сигурно е въпрос на самовнушение, понеже няма как за 3-4 приема да има 4ак такова влияние. или може?

Внушаваш си.

Не си внушаваш, нормално е да имаш повечко силичка от карнитина...

28.06.06
20:26

|Chosen|,мерси за отговора. :lol:

28.06.06
20:35

Аз такова нещо не съм усетил... Прецакан трябва да се чувствам май.

Айде гълтай там ти - щом за 2 дена се чувстваш нов човек - след месец турнири ще печелиш  :wink:
Успех!

CR

28.06.06
23:22

е, 4ак за турнири нямам мераци
утре заминавам на море :)

28.06.06
23:24

[quote author=“cranberrry”]е, 4ак за турнири нямам мераци
утре заминавам на море :)

Чувствай се добре дошъл. То тука е турнур всеки ден по плажа. Че и наградите си ги бива  :P
Кой както се уреди  :)

CR

29.06.06
02:51

де тия турнири?
аз верно за варна заминавам

29.06.06
09:50

[quote author=“cranberrry”]де тия турнири?
аз верно за варна заминавам

Преносно се изразих, ама въображението не ми стигна.  :P

Исках да кажа, че си гол по цял ден и без това и който има какво да покаже - печели погледите - от там и вечерните страсти...  :)

CR

29.06.06
10:45

погледите понякога водят до хилеж, ама ще спра да не се вкарваме в тъпи коментари

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1