какво ми става?

MA

27.06.06
00:05

5 дена не бях ходил на тренировка...днес като отидох и почнах с краката обаче се изморявах лесно и много се измъчих докато си направя сериите а обикновено такива тежести са ми даже леки...после продължих с корема...повдигане на краката от вис първата серия едва направих 30-те повторения...втората едва стигнах 20 а третата 15 и усещах гадна болка разтягаща такава в корема а обикновено си правя 3 серии по 30 и всичко си е ОК...после почна на ми причернява и да ми се вие свят(май ми падна кръвното?!) отидох да правя рамото и едва изкарах 1 серия тогава вече ми стана много лошо и си тръгнах...(да не говоря че спуках гума по пътя но това е отделен въпрос  :D )дали това се дължи на огромната порция ориз която ми сервираха в китайския 2 часа  по рано?Или е от малката бира която бях изпил преди това (0.25л) или е от жегата?! Или имам нужда от лекар?На 18 г. съм тренирам от 3 месеца 192см...78кг

28.06.06
15:22

Колко време преди това изпи бирата мисля че е от нея...

28.06.06
15:42

хахаа . ами от всичко това което си изял и изпил

MA

29.06.06
00:54

стига бе от една малка биричка?!нея я изпих 2 часа и половина по рано...а онова ми ти оризище наистина беше огромно нещо!Напрао чак се чудя как го изядох.и все пак немога да си го обясня...и преди ми е ставало така но тоя път беше най-гадно!

29.06.06
10:39

явно неси за този спорт с “малката биричка” и обилното ядене и то преди тренировка

29.06.06
18:13

Лятото в жегите е нормално да ти падне силата.Ако няма климатик в залата и е задушно,най-вероятно е от това.

29.06.06
18:35

[quote author=“expl0der”]Ако няма климатик в залата и е задушно,най-вероятно е от това.

Хаха:) Ама вие с климатици ли тренирате:) Заповядайте в “Етър” Велико Търново: лято- 35 градуса , зима - 7-8 градуса! Така се калява човек(или разболява де:)

[quote author=“Kazaka”][quote author=“expl0der”]Ако няма климатик в залата и е задушно,най-вероятно е от това.

Хаха:) Ама вие с климатици ли тренирате:) Заповядайте в “Етър” Велико Търново: лято- 35 градуса , зима - 7-8 градуса! Така се калява човек(или разболява де:)

Бончо рулз! Там навремето тренирах с шапка, блуза и шушляков панталон през зимата  :lol:

=============

Ами може да си преял, може да си се обезводнил, може да си получил термичен шок, ако си бил на НВД може да си стигнал до хипогликемия ... много работи има. Пробвай пак, пък ако пак има проблеми върви на лекар  :wink:

29.06.06
18:43

Така ли, мансоне:) Кога е било това , аз съм редовен там от 2002г.

02.07.06
14:56

да мансон е прав но според мен е от китаиското така си мисля 6ото и на мен ми е ставало гадно като блускам след китаиско нз що ама просто може да си се обезводнил

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1