Shark и лкарнитин

27.06.06
15:59

ако комбинирам 30 мин преди тренировка shark и л карнитин няма ли да има по-добър ефект, като се има в предвид, че в шарка има декстроза, таурин, кофеин, гуарана и витамините B1, B2, B6 и В12

SP

27.06.06
16:04

някак си не е ефективно да пиеш шарк катоотделно закупени тея работи същите количества ще ти излязат 2но 3йно по-евтино.

28.06.06
03:43

Шарка е фул със захар... комбинацията ти не е удачна...

28.06.06
14:46

ми вчера я пробвах тъи като си имах един шарк и не можех да го гледам  :twisted: изпих 3гр л карнитин и шарка 30 мин преди трен но не усетих ефект може би защото в залате беше 35 градуса  :? и много ме домързя на право ми се уби мотивацията

B3

18.07.06
21:02

Не е нужно да се набутваш за чак толкова скъпи неща.
Вече гледам , че има такава напитка по фитнесите.
Аз я пробвах и има ефект загрява яко и ти дава power
Бива а и цената е каде по достъпна и е без захар.
“B3” Се казва ако я мернеш бробвай я.

18.07.06
21:12

[quote author=“bat_goshko”]ми вчера я пробвах тъи като си имах един шарк и не можех да го гледам  :twisted: изпих 3гр л карнитин и шарка 30 мин преди трен но не усетих ефект може би защото в залате беше 35 градуса  :? и много ме домързя на право ми се уби мотивацията

Ми ако има захар в шарка ти се е вдигнал инсулина, после яко е спаднал и тонуса е отишъл по дяволите! Нормално, все едно да изпиеш една кола преди трен!

[quote author=“b3”]Не е нужно да се набутваш за чак толкова скъпи неща.
Вече гледам , че има такава напитка по фитнесите.
Аз я пробвах и има ефект загрява яко и ти дава power
Бива а и цената е каде по достъпна и е без захар.
“B3” Се казва ако я мернеш бробвай я.

Ако се съди по ника ти, това като реклама ли да го приемаме?

25.07.06
11:17

[quote author=“bat_goshko”]ми вчера я пробвах тъи като си имах един шарк и не можех да го гледам  :twisted: изпих 3гр л карнитин и шарка 30 мин преди трен но не усетих ефект може би защото в залате беше 35 градуса  :? и много ме домързя на право ми се уби мотивацията

А аз вчера така се бях скапал, прав заспивах - омахах 4 или 5 вафли Морена Макс и едно кисело мляко 4.3% и така живнах, че си направих трен за крака.  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1