28.06.06
10:36
Обиколката на корема ми е 94 и тежа 91 кила... На 19ти юли заминавам на море и искам да изчистя до тогава. Възможно ли е това ? Няма време за плочки, но поне да махна шкембака... :roll: Кажете какво да правя...
Не...
28.06.06
11:11
бате тия работи не стават така! Пробвай все пак тичане или велоаргометър, по-малко мазници и въглехидрати, повече месо, плод, зеленчук.. Ще има ефект, но за да изчистиш изцяло си трябва Време и Постоянство.. Вервай ми!
28.06.06
11:14
Ако имаше месец и половина, два за тая работа да , но две седмици наистина са прекалено малко. Сори пич
Бягай стабилно по плажа - като те напече слънцето и хукнеш след жените по бански няма да ти е до ядене. Баш да се изчистиш за 2 седмици няма как да стане, но край морето ще ти е по-лесно.
Вива Ла Варна :)
Вива Ла Мо’ре :)
Аз ти предлагам да си караш на същия режим на който си бил досега.Обади се на 18 юли ,ние ще ти кажем как да изчистиш до 19ти...Тия работи ако ставаха така...
Аз също ще ходя на море, но на 24 и аз искам да доизчистя (сега съм 63-64 см, а искам 60) и мисля че 3 седмици ще са ми достатъчни. А пък и плажа ми е буквално пред вратата на къщата (а има и дълъг кей) така че има и там къде да тичам.
Mortos, тичай всеки ден сутрин до 19 и на морето всеки ден по плажа сутрин и може и да посвалиш малко. Ама трябва да е бая здраво тичане като ти гледам сегашното състояние (94см!!!)
[quote author=“Authority”]Аз също ще ходя на море, но на 24 и аз искам да доизчистя (сега съм 63-64 см, а искам 60) и мисля че 3 седмици ще са ми достатъчни. А пък и плажа ми е буквално пред вратата на къщата (а има и дълъг кей) така че има и там къде да тичам.
Mortos, тичай всеки ден сутрин до 19 и на морето всеки ден по плажа сутрин и може и да посвалиш малко. Ама трябва да е бая здраво тичане като ти гледам сегашното състояние (94см!!!)
Е аз съм си и едричък 1.84 съм висок и съм на диета от около 1 месец насам 8)