28.06.06
18:31
Какво предпочитате?
Аз лично телешко(по вкусно + съдържа малки дози креатин) обаче е много тегаво и за тва си похапвам повече пилешко и от време на време рибка(консерва океан и хек)
:D
[quote author=“M16”]”... и свинско, момче и свинско” - казал попът :wink:
Свинско+винско :wink: :wink: :wink:
28.06.06
19:04
всякакво месо ако няма сланинка че не я понасям
28.06.06
19:54
Аз и свинското го бях писал ма нещо не излезе като отговор
Това ми е слабостта-свинското :wink: Преди като си спомня по Коледа на село като колехме прасе и аз с настървен поглед и нож в ръка режех месо от тялото на животното :roll: Липсват ми тея времена...
29.06.06
16:23
Добавих СВИНСКО. Аз гласувах за пилешко. У дома ям само пилешко. Ако съм на ресторант/заведение поръчвам само свинско за да разнообразявам.
Друг Вид
Заек убожавам и често ям.
Покрай диетата иначе редувам пилешко с риба всекидневно.
29.06.06
17:40
А за щраусовото и тва от кенгуру(има ги вече в БГ) знаете ли нещо, има ли много протеини ,цена :D
29.06.06
17:42
Щраусовото месо е единственото без холестерол :idea:
Чувал съм, че костенурките (месото и най-вече кръвта) многократно увеличават силата и действат един вид като анабол, променят ти хормоналния баланс по някакъв начин и ставаш “ненормално” силен след продължителна употреба. :)
Дори има случай с дисквалифициран китаец плувец май, дето ял костенурка преди състезание и после го разследвали за допинг. :P
[quote author=”|Chosen|”]Чувал съм, че костенурките (месото и най-вече кръвта) многократно увеличават силата и действат един вид като анабол, променят ти хормоналния баланс по някакъв начин и ставаш “ненормално” силен след продължителна употреба. :)
Дори има случай с дисквалифициран китаец плувец май, дето ял костенурка преди състезание и после го разследвали за допинг. :P
Е по-голям хищник от човека няма! :wink:
Абе в България с квото и да се храниш все е опасно:) На пилетата им бият женски хормони за да порастнат за месец и да ги продадат:) Телешкото не го знаеш ква луда крава ще извади. Аз ги меша.По равно ям от всичко, повечко свинско и риба и това е:)
И свинското не е много безопасно (не забравяйте шап). А тва за костенурката ме разби! Сцепих се да се хиля!
ПП Помните ли детското “Костенурктие Нинджа”? Сигурно затова все биеха лошите, щото са ненормално силни! :lol:
[quote author=“Authority”]И свинското не е много безопасно (не забравяйте шап). А тва за костенурката ме разби! Сцепих се да се хиля!
ПП Помните ли детското “Костенурктие Нинджа”? Сигурно затова все биеха лошите, щото са ненормално силни! :lol:
за костенурките и тяхната “сила” е истина.Китайците преди се зобеха с костенурко месо и кръв :twisted:
29.06.06
20:08
Тва с женските хормони и аз съм го чувал обаче за да дават повече яйца(нема логика според мен за да растат по бързо)
В ТРУД четох че такива яйца били давани на американските войници презWWII и им се получавала гинекомастия за тва зимам само домашни
Извинявам се че се отклоних от темата
[quote author=“3230”]Тва с женските хормони и аз съм го чувал обаче за да дават повече яйца(нема логика според мен за да растат по бързо)
В ТРУД четох че такива яйца били давани на американските войници презWWII и им се получавала гинекомастия за тва зимам само домашни
Извинявам се че се отклоних от темата
Как да няма логика? Колкото по-бързо се отгледат и продадат ,толкова по-бързо ще купиш нови , ще пораснат и ще ги продадеш.Не виждаш ли печалбата!? Обяснявам като на малоумен. Всичко в БГ е изкривено ей !
29.06.06
20:27
Нема логика да растът от ЖЕНСКИ хормони
НЕКА изнесем спора в отделна тема http://forum.bb-team.org/viewtopic.php?t=17519
[quote author=“3230”]Нема логика да растът от ЖЕНСКИ хормони
НЕКА изнесем спора в отделна тема
Женски ,баце! Мъжките ще ги убият:)
29.06.06
20:53
е аз малко съм тъп ама бодибилдърките нали набиват яко мъжки хормони за да растат!!!Защи пилетата набиват женски!
29.06.06
20:57
[quote author=“B_Ball_P”]е аз малко съм тъп ама бодибилдърките нали набиват яко мъжки хормони за да растат!!!Защи пилетата набиват женски!
Женския хормон спомага за трупане на мазнини.
[quote author=“B_Ball_P”]е аз малко съм тъп ама бодибилдърките нали набиват яко мъжки хормони за да растат!!!Защи пилетата набиват женски!
От лекар съм го чувал. Дават им женски хормони да растат по-бързо и да снасят яйца => печалба!
Щраусовото месо е единственото без холестерол :idea:
много скъпо и безвкусно месо
30.06.06
13:58
[quote author=“ridddick”][quote author=“Authority”]И свинското не е много безопасно (не забравяйте шап). А тва за костенурката ме разби! Сцепих се да се хиля!
за костенурките и тяхната “сила” е истина.Китайците преди се зобеха с костенурко месо и кръв :twisted:
А след тва зобене с костенурско получавт ли се вредни ефекти като след стероиди?
Ако някой има некви статии за тва нека ги представи
03.07.06
01:30
рибата е най-доброто което можете да искате ! наи-голям коефициент на усвояемост , най-много протеин , най-качествени мазнини омега-3 .
като недостатък бих изтъкнал голямата играчка при преготвянето !
телешкото е жилаво когато е дърто аз минавам на свинско риба и телешко - спирам приема на пилешко и яйца е поне щего огранича
15.08.06
17:52
Ние гледаме домашно пилита и заици и това са основните меса на които наблягам иначе включвам и свинско в менюто 8) 8) 8)
15.08.06
23:41
Да и моят глас определено е за пилешкото ! Но разнообразявам с риба, че бързо ми писва... :wink:
Свинско,чесно казано,никога не съм обичал.Единствения продукт от свинско месо,който обожавам е луканката(но тя има и телешко)
Иначе гласът ми е за Рибата,на второ място слагам Пилешкото,на трето телешкото и на четвърто свинското.