бедра

28.06.06
22:16

Как да надебелея в бедрада в домашни условия(момче съм)

VA

28.06.06
23:02

Как реши че точно в бедрата искаш :?:

Иначе трябва да правиш клекове щом в добашни условия без тежест ги прави... а колко 5 серии по 30 всеки ден...очаквай резултати още в първите 2 седмици понеже от това упражнение се расте като гъба.

Също яж храни богати на протеин !

28.06.06
23:36

[quote author=“varneneca”]Как реши че точно в бедрата искаш :?:

Иначе трябва да правиш клекове щом в добашни условия без тежест ги прави... а колко 5 серии по 30 всеки ден...очаквай резултати още в първите 2 седмици понеже от това упражнение се расте като гъба.

Също яж храни богати на протеин !

Мн мерси за съвета.Еми реших точно бедрата защото точно бедрата са ми слаби.Не за друго защото си дигам гирички и ръката не ми е толкова слаба за това питах.Докато колкото ям не ми отива в бедрата а в корема за това.Мерси пак.

29.06.06
18:22

[quote author=“princo”]Как да надебелея в бедрада в домашни условия(момче съм)

Ти лесно можеш да надебелееш ама не е хубаво бедрата ти да станат като на марта вачкова,така че задължително почни да тичаш,за да качваш по-чисто :wink:  :wink:  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1