издръжливост при плуване

UN

02.07.06
11:16

значи интересува ме ако някой може да ми препоръча какво е най-добре да взимам при положение че искам по-голяма издръжливост при плуване на 16 съм
благодаря предварително

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

02.07.06
12:15

креатин  :roll:

06.07.06
19:49

аминокиселини

07.07.06
00:36

[quote author=“dido__”]аминокиселини

аз подкрепям креатина + някои важни за аеробната активност(разбриайте кислорода) аминокиселини, но далеч не е нужен пълния набот от всички аминокиселини

креатин определено

_V

19.07.06
19:27

и таурин  :wink:

ale

01.08.06
18:23

[quote author=“unforgiven”]значи интересува ме ако някой може да ми препоръча какво е най-добре да взимам при положение че искам по-голяма издръжливост при плуване на 16 съм
благодаря предварително

инозин

29.08.06
13:35

Витамин C :D :D :D :D
Без майтап  :P :P

GaRDiaN

26.09.06
22:22

Бе ти плувец ли си?...я прасни 1 ЛС и щи обясня...

KO

24.10.06
19:46

Креатин, ако спринтираш!!! Ако тренировките ти са дълги дистанций, но без почивка, не се надявай да ти помогне. Някъде го бях чел и освен това съм го изпитал. :wink:
Знам, че има аминокиселини за издръжливост, които разширяват кръвоносните съдове, но не знам как се казват.

SK

11.11.06
10:27

амино и креатин трябва да помогне

11.11.06
12:29

Картофи и компания, преди и след тренировка. /Изпитал съм го/

15.11.06
23:36

за добра издържливост опитай да правиш интензивни тренировки и не наблягай на почивката.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1