Тренировка + хранителни добавки

04.07.06
01:11

Здравейте,

от 3 седмици ходя 2 пъти седмично на фитнес, като тренирам общо взето по една програма. Преди не съм се занимавал сериозно с фитнес и затова се интересувам от вашето мнение. Проблемът тръгна от там - имам да посваля около 10 кг, като съм висок 183 см и тежа около 90 кг.

Целта ми попринцип е дългосрочно да постигна едно добро тяло, като в момента обаче конкретно ме интересува въпросът с хранителните добавки. Коя е най-подходящата в моя случай?Принципно ми препоръчаха протеин, но разбрах че той качва и маса... смятате ли че е подходящ?Ако не - какво?

Благодаря ви за сериозните мнения и идеи.

Поздрави,

InDaHEad

04.07.06
01:13

Значи ако искаш да сваляш няма да е добра идея протеина,на твое място бих си взел някакъв фет бърнър,но не разбирам много от бърнъри и нека някой друг те посъветва за някой продукт...и най-важна е диетата и разбира се много кардио и тичане..

04.07.06
01:17

[quote author=“InDaHEad”]Значи ако искаш да сваляш няма да е добра идея протеина,на твое място бих си взел някакъв фет бърнър,но не разбирам много от бърнъри и нека някой друг те посъветва за някой продукт...и най-важна е диетата и разбира се много кардио и тичане..

Тичането ясно, а кардио какво е точно?Съжалявам за тъпия въпрос, ама съм още в началото...

Диетата иначе е ясна, въпроса е наистина каква добавка с колко често ходене на фитнес да комбинирам, защото имам възможност и за 3 пъти седмично попринцип?Тичане отделно от това?

InDaHEad

04.07.06
01:20

Кардио тренировка е тренировка за чистене,обикновено или велоаргометър или кростренажор....абе с една дума яко въртене си трябва :)

04.07.06
07:06

Като начало трябва да си оправиш яденето, прочети из сайта и форума за НВД.Протеин може да пиеш, но задължително да е на чужда фирма, че българските са мнооого зле.За фет бърнър мога да ти препоръчам Супер Кътс 3.

04.07.06
10:21

[quote author=“emzo”]Като начало трябва да си оправиш яденето, прочети из сайта и форума за НВД.Протеин може да пиеш, но задължително да е на чужда фирма, че българските са мнооого зле.За фет бърнър мога да ти препоръчам Супер Кътс 3.

Принципно това е проблема, че уча в Германия и така или иначе препоръчвайте международни добавки, за да мога да ги купя тук.Супер Кътс български ли е?

Мерси

InDaHEad

04.07.06
12:57

На Universal са...

Shyne

04.07.06
14:34

по4ваи трипати да ходи6 на фитнес двапати сА МАЛКО

05.07.06
10:16

[quote author=“georgi_georgiev87”]по4ваи трипати да ходи6 на фитнес двапати сА МАЛКО

А що се отнася протеини и др добавки какво ще кажеш?

08.07.06
16:45

Моля Ви наистина някои по-специалист да се включи също и да обясни качествен протеин, дали е подходящ, като искаш да сваляш мазнинки?Кои марки бихте ми препоръчали?

Ако трябва да се взема Фет Бърнър бихте ли обяснили начина му на действие, евентуално колко често се взима и какъв е ефекта от него?

Мерси

KO

08.07.06
21:29

Протеина е най-важната хранителна добавка... Купи си задължително.. Просто влез в един магазин за добавки в Германия и поискаи Суроватъчен протеин.. Прочети в сайта относно Ниско въглехидлатната диета и аеробните занимания, а за фет бърнъри не бързай, ще почнеш като спреш да гориш мазнини!

08.07.06
22:54

http://cgi.ebay.de/ON-Optimum-Nutrition-100-Whey-Gold-Standard-2350g_W0QQitemZ8731611753QQihZ005QQcategoryZ66038QQrdZ1QQcmdZViewItem

Това добре ли ви изглежда като протеин?

Евентуално каква дозировка да правя?Нещо по-специално?

Благодаря

09.07.06
00:18

Аз мисля, че ще е по-добре да се исчистиш и после да хванеш протеина. Всичко с времето си. Няма смисъл сега да дадеш 200лв. за протеин, с който ще направиш супер яки мускули, които ще бъдат скрити под мазнини и част от които ще загубиш в процеса на чистене. За това сега по-добре вземи един фет-бърнър и един ел-карнитин, запаси се с желязна воля, една хубава пролетна диета и ти гарантирам, че всичко ще стане бързо,лесно и приятно. То пък прозвуча като реклама на мистър пропър :?  И след това си взимай кеф ти протейн кеф ти банички кеф ти джанки кеф ти жълта лимоната. :wink:

09.07.06
00:33

ОК:) И все пак аз на кого да вярвам...

И все пак имам и малко принципни въпроси:

1. Пролетна диета - без проблем, но каква предлагате?
2. Фет Бърнър и Л-Карнитин?Заедно каква опаковка ми трябва и каква марка пак е моя въпрос?Колко често се взимат?

Мерси...

09.07.06
01:34

[quote author=“power_hammer”]Няма смисъл сега да дадеш 200лв. за протеин, с който ще направиш супер яки мускули,  :wink:

Кво готино звучи! Де да беше истина....  :?
munich като си в Германия и имаш възможност за хубави добавки, взимаи протеина (направил си много добър избор) и един хубав фетбърнар примерно lipo 6. Диета в раздела за понижаване на тегло. А как се взимат си пише на опаковките. Ако не можеш да разбереш питаи пак!

05.09.06
12:44

като за начало трябва да почнеш да тренираш 3 или 4 пъти седмично преди да се вълнуваш толкова от добавките. Иначе ако взимаш протеин, да е суроватъчен. добавки за изгаряне на мазнини има 1000 вида, затова не мога да ти изброя всички. на опаковките пише коя точно как и кога се взима и няма универсален начин за всички добавки.

05.09.06
16:19

Предпочитам Л карнитин.
Взимай по 2 таблетки преди бягане и 1/2 преди лягане.

п.п. остави протеина, първо се изчисти и тогава ше мислиш за него.

Фет бърбър и карнитин. И 2те неща отговарят 100% на твоите желания мисля.

17.10.06
13:32

Благодяра ви за отговорите.

Диета си харесах и вече действам по нея. Относно Фет Бърнъра исакм само да питам, понеже се реших да си взема, ходя и вече 4 пъти седмично. Последно този Липо 6 намерих и се чудя дали да го взема.

Ако можете само нещо по този въпрос да ми кажете дали е добър и при положение че си взема Бърнър как стоят нещата с тренировките - ако мога да ходя по-често да го правя ли?

Мерси

21.10.06
10:20

Фет Бърнър , Л-Карнитин ... Само че пий по 5 хапчета преди и 5 след трен

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1