Курс за фитнес инструктури при Янислав Тачев

04.07.06
15:05

Янислав Тачев организира от 05,07 курс за фитнес инструктури. При него и за него работи и Милена Тевилова. Ходих в залата им за информация, но според мен малко нещата са измислени. Даже накрая Янислав ме попита да не би някой да ме праща да му проучвам бизнеса.
Някой от вас работил ли е с него. И къде на друго място се провеждат такива курсове?

Човека е намерил начин да препечели някой лев няма нищо лошо в това.

04.07.06
18:11

[quote author=“ivan.shishmanov”]Човека е намерил начин да препечели някой лев няма нищо лошо в това.

Не казвам, че има нещо лошо, даже напротив, нали и аз исках да се запиша на курса, само че истински ли е? Или само да си дадеш парите?

04.07.06
19:52

Ми вижте, в момента го съдят поне 10 човека за различни неща! Един от тях е мой приятел, който се занимава с предпечат, направи му втората бройка на списанието, онзи не му плати, от тази страна има 3 дела! Хората които му направиха първия брой също го съдят, и на тях не е платил, федерацията по културизъм ако не се лъжа също го съди заради това че обяви, че неговата федерация е официалната и т.н., беше пускал разни тъпи слухове. Световен шампион беше май, ама на федерация съставена от 4 страни, докато IFBB има ако не се лъжа между 100 и 150! Като човек е пълно ******, и културистите не го харесваха, понеже беше гадняр, сега предполагам не се е променил! Според мене само глупости ще има на курса, ама айде! По добре не се записвайте, понеже неговата диплома може никой да не я признае, или поне в свестните клубове и тези към федерацията няма да го направят. Ако излъжете някой хотел или нещо подобно, да ама не си е работа!

05.07.06
14:50

[quote author=“YODA”]Ми вижте, в момента го съдят поне 10 човека за различни неща! Един от тях е мой приятел, който се занимава с предпечат, направи му втората бройка на списанието, онзи не му плати, от тази страна има 3 дела! Хората които му направиха първия брой също го съдят, и на тях не е платил, федерацията по културизъм ако не се лъжа също го съди заради това че обяви, че неговата федерация е официалната и т.н., беше пускал разни тъпи слухове. Световен шампион беше май, ама на федерация съставена от 4 страни, докато IFBB има ако не се лъжа между 100 и 150! Като човек е пълно ******, и културистите не го харесваха, понеже беше гадняр, сега предполагам не се е променил! Според мене само глупости ще има на курса, ама айде! По добре не се записвайте, понеже неговата диплома може никой да не я признае, или поне в свестните клубове и тези към федерацията няма да го направят. Ако излъжете някой хотел или нещо подобно, да ама не си е работа!


Благодаря за мнението. Има нещо гнило, и аз така мисля.

22.07.06
21:56

Мислех да не се намесвам в темата ама след това изказване на YODA ще се намеся. Не искам да говоря за списанието и екипите, понеже аз съм напълно съгласен с г-н Тачев за политиката му. Работих за него близо година и не съм видял нито нещо нагло нито пък арогантно в държанието му. Ако си коректен с него и той е коректен с теб. За тая БГ федерация също без коментар, щото персонално г-н Тачев в направил доста повече за спорта като организатор на състезания и подготовка на състезатели отколкото всеки от членовете на ‘легитимната’ федерация. Нека не забравяме и какво стана преди месец в Италия. Предстои отново Балчик. Да не споменавам хората излезли от тази зала ‘Аполон’ както и колко жени в момента се подготвят там. Относно курса не очаквайте да се каже нещо основно. Трябва да имате основата, определено. Като човек Янислав Тачев е подвижна енциклопедия. Това разбира се е моя персонална оценка, но не веднъж съм оставал доста приятно изненадан от задълбочените отговори, които съм получавал. Винаги перфектно отношение - мъжко, както коректни съвети така и насърчаване! Това е Янислав Тачев и вярвам, че стига да знаеш как всеки може да получи информация от един истински професионалист. Така че курса (не този конкретно, щото постоянно има нещо без да е обявено) ще ви даде много. Темата е малко офтопик, поради  изтеклите дати, но исках да споделя тази информация с вас. Дано е полезна за някого и не предизвика заяждания.

23.07.06
11:40

Yoda е прав

Тачев е Световен Шампион по Идиотизъм  :lol:  :lol:

най-дразнещото от цялата работа е, че си рекламира химията в списанията и знам че тая диплома ще я признаят на 1-2 места само- което определено не си заслужава. а що се отнася до него- не го познавам и нямам мнение.

23.07.06
17:34

Ами не виждам къде ще ти я признаят? Макар че не виждам каква ще е разликата ако ти я признаят...

LU

23.07.06
17:57

[quote author=“kao”]Ами не виждам къде ще ти я признаят? Макар че не виждам каква ще е разликата ако ти я признаят...

Таз тема е вече изтъркана!Као верно ви казва няма значение дипломата,има значение как изглеждаш и какво можеш!

30.07.06
15:58

Hi. Ми то аз май съм новичка тук, но както и да е :wink: Прегледах дебатите ви относно курсовете за инструктори и понеже имам подобно,можеби наивно желание. Така че pls talk ако ви е известно нещичко, но по-сигурно, по този въпрос. :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1