05.07.06
15:09
След 1 седмица ще ходя ан море за 2 седмици.Въпроса ми е да търся ли и там фитнес и ако няма за 2 седмици ще изгубя ли тонус и изобщо проблем ли е и ще има ли някакъв спад?
Няма да е проблем. Даже е полезно да се почива по 1 седмица през опр. период. Ако толкова се притесняваш можеж да правиш лицеви опори, коремни преси, набирания на лост и кофички.
05.07.06
15:44
аз пък друго правя на морето, намирам си някъв фитнес и ходя примерно 2 пъти за седмица и гледам от всичко по малко да направя , колкото да се напомпя целия
05.07.06
17:44
Според мене за 2 седмици можеш доста да изостанеш но ти си знаеш...особено ако пийваш повечко както е обикновено на морето...абе според мене си намери фитнесче и аз така ще направя...просто прави по-леки тренировки за тонус с по леки тежести и така... :wink:
2 седмици и край. Ако не тренирам 2 седмици , това означава 2 месеца , за да се върна там където съм бил!
05.07.06
21:35
Много ясно че нищо няма да му стане...то нищо не е фатално се пак :wink: ...просто няма да има мускули...иначе няма да умре момчето я :lol:
Почивай спокойно. Ще видиш колко по-напомпан и отпочинал ще се върнеш в залата. Само хапвай добре за да се превъзстановиш. Можеш да направиш последната тренировка деня преди заминаването - направи я яка и здрава за да ти държи влага по-дълго време. :wink:
05.07.06
23:22
Mеждо другото за какво са ми тези мускули изобшо,ако не държат фронта 2 седмици , май ще се търси фитнес ,а ако няма просто няма начин.
05.07.06
23:30
съм на мнение, че от почивката няма никаква вреда, просто не е логично... ако пък имаш нужда да тренираш, за да си спокоен, по морето в малките курортни градчета обикновено има площадки с лостове и на тях стават супер тренировки... иначе съм 100% за релакса...
05.07.06
23:32
Докато си на тая възраст по толкова ще ти траят мускулите няма начин :wink: ...със течение на годините някак си укрепва организма и издържа на по-големи паузи без да изоставаш...
Можеш да направиш една тренировка в зала на морето ей така , за да разнообразие. Но това можеш да го направиш да речем ако “твоята” зала ти е поомръзнала. Аз бих си продължил да тренирам дори и на море. Но все пак си на почивка и можеш да си починеш от всичко. Приятна почивка !
Почини си , то закво аджеба блъскаме сички ако не можем да си починем 1 -2 седмици в годината :)
06.07.06
10:12
[quote author=“InDaHEad”]Докато си на тая възраст по толкова ще ти траят мускулите няма начин :wink: ...със течение на годините някак си укрепва организма и издържа на по-големи паузи без да изоставаш...
Ще кажеш ,че съм тренирал почти 13 месеца е така на вятъра?И ,че за 2 седмици и край ?
А иначе за тонус какво ще рече повече повторенмия с по малко тежести ли ?
06.07.06
11:25
Абе много ясно че не е край бе човек,просто ти казвам че ако не тренираш ще спаднеш със сигурност....а иначе по леки тренировки за мен са примерно 1 упражнение по-малко за мускул или с по 12 повторения с по-лека тежест...но те съветвам да си правиш редовни тренировки(съмнявам се че са чак толкова чудовищно тежки :wink: )
айде успех
06.07.06
11:29
запомнете, преди ново изграждане има разграждане, след по4ивката може да имате по големи резултати в фазата на натрупване отколкото ако продължите да тренирате без цикъл на регенерация
Беренд БраитенЩаин от книгата му Бодибилдинг
Най-големите успехи съм ги правил след почивка 3 до 5-6 седмици.
2 седмици само могат да ти помогнат. Почивай и въобше не се хаби...е може 50ина лицеви преди плаж да се понапомпаш ама не се преуморявай.
11.07.06
18:43
Хора ся пък взех ,че се разболях и трябва да пропусна и тази седмица ,а от другата отивам на море и изобщо бая трен ще пропусна какво ще ем посъветвяате за да загубя минимално маса?