мн ми пукат кокалите на гърба

05.07.06
18:24

хора несъм правил  мъртва тяга, правих 2 -3 пъти гребане с дъмбели но пове4е от 10 кг несъм превишавал защтото дигам едва от месец.И немога да разбера от къде се появи това пукане на “стави”  но неме боли. Ако някои може да ми каже от кое упражнение съм си направил това ??


Благодаря на всеки които ми даде насока !!!
Начинаещ съм още :)

05.07.06
21:01

Първо- Мъртвата тяга и гребането с дъмбели нямат нищо общо, виж ги в сайта. Тва пукане може да е просто, защото досега не си тренирал и ставите ти не са свикнали, но като потренираш още 1-2 месеца, ако продължава да пука, значи нещо не е наред

не си го направил с упражнение. ставите пукат понякога от липсата на някоя аминокиселина. на мен ми пукаха коленете като бягам но си и болеше, с глюкозамин и аминокиселини се оправих.

13.07.06
16:50

[quote author=“bosilkov1”]хора несъм правил  мъртва тяга, правих 2 -3 пъти гребане с дъмбели но пове4е от 10 кг несъм превишавал защтото дигам едва от месец.И немога да разбера от къде се появи това пукане на “стави”  но неме боли. Ако някои може да ми каже от кое упражнение съм си направил това ??


Благодаря на всеки които ми даде насока !!!
Начинаещ съм още :)

Както стана ясно от доста предишни теми /които ти явно си се постарал да потърсиш  :wink: / на много от хората тук им пука по нещо или по повече неща.

Свястно обяснение до сега не съм видял на причините.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1