Фитнес клуб "Сила", Русе

07.07.06
01:27

Интересно ми е, дали някой от пишещите тук русенци го посещава. Ако да, ще е готино да обменяме опит не само по електронен път.

07.07.06
02:24

[quote author=“de3pkeeper”]Интересно ми е, дали някой от пишещите тук русенци го посещава. Ако да, ще е готино да обменяме опит не само по електронен път.

аз съм ходил няколко пъти и не е лошо.Иначе тенирам в друга зала но мисля да се запиша в Сила като започна даскало :wink:

12.07.06
12:53

Ако е този в парка - не е лош. Има уреди, но честно казано не зарибява много. Повече май жени ходят там. Асортимента от хранителни добавки е в рамките на нормалното.  За мен обаче номер 1 зала в Русе си остава Трисет (вече и с три климатика :) )

12.07.06
14:56

Сила изобщо не е лош, най-малкото заради това, че месечната такса е по-висока. Определено не ходят повече жени отколкото мъже, а асортимента от хранителни добавки аз лично неглижирам, тъй като не употребявам такива. Ходил съм и в Трисет, но по него време беше доста вмирисан, поолющен и окъртен. Не зная какво е положението сега. Какво ново има там? Разделиха ли банята най-накрая или още е едно помещение с 2 душа, без врата, зеещо към съблекалнята? Шкафчетата още ли са 5(зелени)? А запълниха ли дупките под гумените постелки при стойката за дъмбелите? Правите лостове с фиксирани тежести, наредени на А-образната поставка още ли са така ръждиви? Стоманените въжета още ли се късат по уредите? Всичко това обновено ли е?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1