Nutrex LIPO 6

10.07.06
07:21

Използвам го по-малко от месец и не мога да ви опиша какво из4истване на мазнини / най-ве4е на трудните места, около тaлията/. Преди по-малко от 10дни го запо4на и един мой приятeл и той е много доволен. Ако имата нужда пробвайте го, няма да сгрешите.

10.07.06
08:39

Хехе, наясно сме, че няма да сгрешим, но в БГ не се предлага :(.
Макар, че хамериканците предпочитат други бърнъри.
btw ako имаш и искаш, пусни някоя снимка да видим разликата - http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3005

10.07.06
16:35

[quote author=“emzo”]Хехе, наясно сме, че няма да сгрешим, но в БГ не се предлага :(.
btw ako имаш и искаш, пусни някоя снимка да видим разликата - http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3005

Аз мога да донеса Lipo6,но искам да знам на каква цена ще сте готови да го вземете и дали въобще ще има желаещи.

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“emzo”]Хехе, наясно сме, че няма да сгрешим, но в БГ не се предлага :(.

Аз мога да донеса Lipo6,но искам да знам на каква цена ще сте готови да го вземете и дали въобще ще има желаещи.

Ами на мен ми го предложиха за 100 или 120 не си спомням и отказах. Все пак това е някакъв бърнър. 42-3 лева струва във ББ.ком. Ти сам прецени цената. Имай предвид, че от протеина на ОН ще спечелиш доста, а и бъди солидарен  :wink:

10.07.06
23:38

[quote author=“manson”][quote author=“Body_Builder”][quote author=“emzo”]Хехе, наясно сме, че няма да сгрешим, но в БГ не се предлага :(.

Ами на мен ми го предложиха за 100 или 120 не си спомням и отказах. Все пак това е някакъв бърнър. 42-3 лева струва във ББ.ком.

Аз не съм казал на каква цена ще го пускам,но от 20лв повече не искам за мене.Също мисля да взема и няколко бройки Animal Pak.

BSN, Nutrex ако вземаш ще си на голяма печалба  :wink:

11.07.06
13:45

[quote author=“manson”]BSN, Nutrex ако вземаш ще си на голяма печалба  :wink:

Разбира се,че ще взема :lol:

11.07.06
14:52

Абе де да знам, аз като гледам на Саитек азотните бустери са доста евтини. Очаквах да са по скъпи. Сигурно като почна да качвам кг.  ще си взема някои да го пробвам.
Иначе съм  навитак и за Липо6 макар че нямам от къде да отслабвам много :)

11.07.06
22:23

[quote author=“x_3_mar”] Иначе съм  навитак и за Липо6 макар че нямам от къде да отслабвам много :)

Гледам 1serving съдържа:
Synephrine HCL 20mg
Synthetic 99% Guggulsterones Z&E 1:1 20mg
Yohimbe HCL 3mg
Caffeine Anhydrous USP 200mg
Bioperine 5mg
—————-
Аз си направих следния стак:
Synephrine HCL 48mg
Yohimbe HCL 8mg - ползвам Saturn Yohimbe Bark Extract 800mg, Получих мейл от Сатурн и се оказа, че е еквивалент на 32мг Y HCL
Caffeine - 230mg
Salicin 45 mg
—————-
Bioperine - това е екстракт от Piper nigrum L (черен пипер) - при 5мг едва ли оказва много важно влияние върху стака, a мисля не би трябвало да е проблем да се набави такава стойност.
Synthetic 99% Guggulsterones Z&E 1:1 20mg - тука вече да си призная нямам идея до колко са ефективни гугулстероните, но имам предчувствие, че са една от важните съставки.

едит:
—————-
За Биоперина по скоро не може да се набави при употреба на черен пипер:

Similarly if one believes that since Bioperine is sourced out of black pepper, all one need to do is increase the consumption of black pepper. Again you have gone wrong, for the direct intake of black pepper will not help achieve enhanced nutrient absorption.

11.07.06
23:05

Еми почваи го и после да споделиш как е emzoStak   :wink:  а ако си го изпорбвал вече  кажи как е. А колко кинта ти излезна всичко?

11.07.06
23:23

Aми на цената на Анимал Кътс кажи речи.

Добре звучи емзостак :-D
Aminostar Synephrine + - Synephrine HCL 48mg + 30mg caffeine + 45mg salicin -  48lv
Prolab Caffeine 200mg + 75mg калций- 18-19lv
Saturn Yohimbe Bark Extract 800mg- 29lv

Всичко стига за 1 месец, само аминостара е за 45дена.
Сега го почвам + креалкалин на Аминостар(за първи път пия креатин и още на 3ден го усетих).След месец ще дам впечатления.От понеделник я пия тази комбинация и имам много енергия и сила.
—-
Биоперина и него си го набавих и не само :)
Комшията ми подари почти пълна опаковка ON Lean Tea Complex (не му понасял добре).Пролаба отпада. че иначе много кофеин става.
Мисля, че вече стана много добра комбинация  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1