12.07.06
10:31
Попринцип съм с кецове, но преди седмица на клека залитнах и стъпих много лошо (са поне месец няма да го правя) и реших да си взема някви дето обхващат глезена (май са такива за борба) и предполагам шанса от такива истории е по-малък.Вие с какви тренирате?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимс едни смръдливи маратоники :lol: тренирам аз
но иначе ако ползваш много големи тежести има щангистки обувки със спциална подметка май е от гьон :roll:
а за трениращ с високи обувки съм виждал само Любо Лежанката да тренира, ама то на лег..
С едно мноого продрани кецове и сега мисля да си взема matstar, поне са евтини да тренирам с тях.
Лятото с чехли :) Само когато права крака си слагам маратонки “Булдозер” ени такиа с тънка подметка
12.07.06
11:52
аз пък със некви скапани конвърски дет яко са ми неудобни ама не ми се дават 20 лв за патъци
Амийййй, обикновеннно ..бос или с домашните турбо-мега-екстрийм-шляп-шляп джапанки, ама си тренирам вкъщи. :roll:
Понякога с кецове - за някои упражнения са си добре, все пак клекове бос е малко неудобно. :)
[quote author=“YaN3v”]Лятото с чехли :) Само когато права крака си слагам маратонки “Булдозер” ени такиа с тънка подметка
И аз съм абсулютно същия. А зимата с гуменки :roll:
12.07.06
14:20
Аз пък със старите плътненки не ми прави впечатление :twisted:
12.07.06
15:05
Сега с Рънърс тип “бобчета”, ако разбирате за кой тип говоря(с тъничка подметка, заоблени), много издръжливи се оказаха. Преди тях с Puma Cell.
12.07.06
15:09
с кубинки. :twisted:
Е не ми казвайте, че лятото отивате в залата с джапанки...Или всички си тренирате у вас, което би било по-удачното обяснение.
12.07.06
15:48
С маратонки с тънка подметка :D
12.07.06
15:58
по цвички :lol:
12.07.06
16:50
с джапанки по всяко време :lol:
12.07.06
16:56
С баскетболни-на Iverson :lol:
12.07.06
16:58
маратонки много дърти на Reebok , ама държат 4 та година
присъединявам се :lol:
12.07.06
17:22
С едни кецки, горките, колко болка са видели в тая зала :lol:
12.07.06
18:06
ебахти малумната тема да не говорим ко значение има ква марка обувки носите дали е адибас адидас найк ........ който както му е удобно така тренира...
темата която пуснах стана малумна... идеята беше вида на обувките, а не марката ... тук го ударихте на фукня
12.07.06
22:36
има ли значение :lol:
12.07.06
22:48
с маратонки.
13.07.06
08:45
в залата в която тренирам има душове и винаги съм предпочитал да спортувам (когато имам възможност за това)да е на бос крак :lol:
13.07.06
11:09
Стари, кожени, за футбул в зала маратонки(много здрави и естествено adidas)
13.07.06
12:20
[quote author=“Nazgul”]темата която пуснах стана малумна... идеята беше вида на обувките, а не марката ... тук го ударихте на фукня
тои човека си го написа ама кои да чете предишните мнения..
Ако става въпрос за снобария и т.н. си прав, но иначе, ако говорим за сериозни занимания, марката и модела наистина са от значение - все пак, при сериозен спорт се изисква и сериозна спортна екипировка, а разликата от маратонка до маратонка, може да е от Балканче до Ямаха - да не говорим, че при някои спортове е задължително обувките да са определен тип - дали с някакъв торсион или с по-укрепена подметка или фиксираща глезена. :)
Аз тренирам с галоши лятото , зимата слагам рибарските ботуши на дядо ми. :lol: :lol:
Сериозно : Лятото с чехли , зимата с маратонки и чат пат с големите зимни обувки.
Аз ползвам старите ми маратонки.За залата имам даже и резервен чифт. :lol:
И аз така 8)
Досега тренирах с Adidas Samba цяла една година. Много са удобни. С тех си тичам, цъкам тенис и футбол. :Р
Adidas Samba
От днес съм с на Puma 10
Puma 10
Много си приличат.
16.07.06
09:15
тренирам с баскетболни маратонки, като гледам по филмите и джей и рони тренират с баскетболни!!! :wink: Държат глезена стегнат, почти няма шанс да се подхлъзнеш ..... идеални са за целта! :D
16.07.06
09:24
Само за клека слагам кубинки,в останалите тренировки си тренирам с маратонки,но бос или с джапанки не смея защото съм си изпускал разни тежести на бос крак и не е много приятно :wink:
17.07.06
00:28
аз тренирам с тва
http://images09.snimka.bg/000929256.jpg
споредмен най добре е
да е спортна обувка с ортопедична подметка да поема натварането на ходилото
дане се хлъзга и да обхваща и глезана че вече стъпих накриво и скъсах предна връзка
само че н еми е ясно кой са таки
някой има ли идея и ли опит да ми препоръча такова нещо
лятото с чехли , зимата с едни керливи маратонки но маи ще ги сменям че доста се изпокъсаха
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече