Цигари

13.07.06
21:31

Имам чувството, че откато пропуших  съм напълнял. Според вас възможно ли е да се дължи на цигарите или в друго ми е проблема?

13.07.06
22:22

наблюденията ми са че се губи апетит и даже сваляш...  :?

14.07.06
01:05

[quote author=”|Chosen|”]наблюденията ми са че се губи апетит и даже сваляш...  :?

мда, и аз усещам, че губя апетит. Но въпроса е там, че изглеждам като подпухнал, в лицето най-вече. Може би нещо не ми понася или незнам, просто нямам идея. Не че е много зле, но ако има вероятност да се задълбочи, сигурно ще се опитам да ги спирам цигарите :cry:
Ако на някой му се е случвало нещо подобно ще съм благодарен ако сподели.

14.07.06
19:03

[quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=”|Chosen|”]наблюденията ми са че се губи апетит и даже сваляш...  :?

мда, и аз усещам, че губя апетит. Но въпроса е там, че изглеждам като подпухнал, в лицето най-вече. Може би нещо не ми понася или незнам, просто нямам идея. Не че е много зле, но ако има вероятност да се задълбочи, сигурно ще се опитам да ги спирам цигарите :cry:
Ако на някой му се е случвало нещо подобно ще съм благодарен ако сподели.

А нещо креатинче да пиеш в момента, примерно?

14.07.06
21:42

Аз също пуша цигари , не съм зависим - пуша по една на седмица даже не сяка седмица а само чат пат кат съм мн изнервен , преди бях зависим , не е толкова трудно да се спрат , знам на 15 съм и това е ужасно нещо аз го осъзнах , осъзнай го и ти пич  - воля му е майката нищо не ти помагат тия цигари - всичко е въпрос на психика . Не ти трябват тия лайна !!!!!!

RE

15.07.06
01:13

[quote author=“ZzZaPyr”]Аз също пуша цигари , не съм зависим - пуша по една на седмица даже не сяка седмица а само чат пат кат съм мн изнервен , преди бях зависим , не е толкова трудно да се спрат , знам на 15 съм и това е ужасно нещо аз го осъзнах , осъзнай го и ти пич  - воля му е майката нищо не ти помагат тия цигари - всичко е въпрос на психика . Не ти трябват тия лайна !!!!!!

Аве ти много пушиш ве.Как по 1 на седмица то това не е пушене.По 1 кутия на ден да , ама 1 цигара на седмица - ХаХаХа :lol: Ти ма Уби !

15.07.06
17:04

[quote author=“realityman”][quote author=“ZzZaPyr”]Аз също пуша цигари , не съм зависим - пуша по една на седмица даже не сяка седмица а само чат пат кат съм мн изнервен , преди бях зависим , не е толкова трудно да се спрат , знам на 15 съм и това е ужасно нещо аз го осъзнах , осъзнай го и ти пич  - воля му е майката нищо не ти помагат тия цигари - всичко е въпрос на психика . Не ти трябват тия лайна !!!!!!Аве ти много пушиш ве.Как по 1 на седмица то това не е пушене.По 1 кутия на ден да , ама 1 цигара на седмица - ХаХаХа :lol: Ти ма Уби !

Казах че преди бях зависим нали , тогава обръщах по половин кутия дневно , не се гордея с това , прави си изводите за себе си , не ме интересуват

19.07.06
15:21

Доста време нямах нет и не съм следил темата, но ви благодаря за отговорите все пак :)
M16 креатин не пия и не съм пил до момента(в момента не пия абсолютно нищо), но мисля да си вземам. Възможно ли е да има някакъв неприятен ефект?
ZzZaPyr действително зависимостта към цигарите е психическа. Но в момента не виждам смисъл да ги спирам, непушач трудно ще ме разбере, но просто не изпитвам нужда да ги махам, освен ако не продължа да се издувам.
Иначе по 10-15 цигари на ден хвръкват :)

19.07.06
15:23

[quote author=“Sparrow-Hawk”]...
M16 креатин не пия и не съм пил до момента(в момента не пия абсолютно нищо), но мисля да си вземам. Възможно ли е да има някакъв неприятен ефект?...

Не, не се притеснявай. Само, ако го приемаш вечер можеш да изглеждаш подпухнал на сутринта... Е, не е задължително, но все пак Креатина задържа вода. За това те попитах :wink:

22.07.06
23:31

може да си прекалил със солта :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1