Протеин,амимокиселини...

15.07.06
08:17

Момчета,кой според вас е по-добрият вариянт.Значи в период на изчистване съм и мисля да си взема някаква добавка и в момента нямам възможност да пия от всичко за дълъг период от време,затова се колебая да си взема 3 кила суроватъчен протеин или 2 кутии по 325 таблетки АК 1900 на Genesis. За протеина си мислех или Cytogen Whey Pro (3 kg за 111 lv) или Protein Power на American Muscle (3kg за 95 лв).Та това ми е дилемата.Мился и малко Б 12 да вкарам ( и малко клен ама това е за друг форум :wink: ).Та давайте съвети ,относно АК 1900 или някой от двата протеина.По едно време се бях спрял на протеина,като се колебаех,дали АК-те могат изцяло да заместят приема му,но и вие си кажете мнението...
Поздрави.

15.07.06
09:21

Щом ще чистиш, по-добре според мен е да вземеш аминота, протеина си е по-скоро към програмите за качване... поне за мен по-добрия вариант е аминота, та след изтощителни тренировки, кардио, НВД-та и т.н. да се вкарват аминота за възстановяване и поддържане на мускулната маса, а иначе ще си чистиш само мазното, доколкото е възможно. Успех!

15.07.06
10:22

Да,така е,но биха ли могли аминокиселините да замесят пълноценно един високобелтъчен суоватъчен протеин...Вярно че протеина се разгражда до аминокиселини,но все пак...

15.07.06
18:52

Еми те са точно за това... директен градивен материал за мускулите... с протеини аз лично никога не съм се занимавал, само аминота и съм доста доволен от тях.

Аз бих предпочел протеина. Ако ще е амино е най-добре да е БЦАА на прах или течно, но са скъпи. Протеинът ще ти свърши чудесна работа.

SP

15.07.06
20:14

А каква е разликата между амино на таблетки и тези, които са софтгелс(velatinowa kapsula). Има ли разлика в усвояемостта?

15.07.06
20:20

Ами сложи ги във вода и виж коя се разтваря най-бързо.Желатиновите капсули се използват при течни субстанции.Наприме омега мазнините са в софтджелс.

16.07.06
02:10

Оптимум са пуснали сега софтгелс ама тука май още ги няма.Аз досега също протеини съм гъчил само :lol: Навремето като почвах да тренирам преди години съм пил малко аминокиселини.Аз също лично предпочитам протеина.Добре де той така или иначе се разпада на аминокиселини,би трябвало те да ми свършат същата работа... :roll:

16.07.06
08:41

Оптимлано решение на проблема :)
Купуваш си протеин и една малка разсафосовка аминокиселини.Протеина през деня, аминотата вечер - те поне нямат никакви въглехидрати.
КАО и Чукундур ако се не лъжа бяха споменали, че по време на НВД вечер аминотата са по-добрия вариант.

16.07.06
10:43

Аз бях приготвил казаинче за вечер ама и за твоя вариянт се бях замислял.Ами ще си реша.Или ще карам на по големи количества амино през целият ден или ще взема протеинче.
Между другото малко встрани от темата някой пил ли е Protein Power на American Muscle.Много евтин ми се вижда този протеин 95 лв за 3 килограма,едва ли е суроватъчен... :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1