17.07.06
16:02
Искам да ви питам сутрин как имате енергия да правите кардио,понеже аз сутрин като се сабудя ме мързи да живея пък камо ли да правя кардио.Няколко пъти се опитах,но след 10-тата секунда просто лягам да лежа,защото ми е супер мързеливо.Понеже до колкото знам,за да има ефект трябва да е на гладно,а аз примерно не мога да пия кафе сутрин нагладно,защото веднага ме спохожда рядкото щастие.Та ако може да споделите как се справяте сутрин,понеже не вярвам да съм единствения,който сутрин е като труп :roll:
Май ти липсва сериозна мотивация и воля :wink:
Е не се мятай веднага на велото от леглото... :wink:
Аз тренирам само сутрин, но е минал поне час от както съм станал...
Да ти кажа честно като почнах да правя редовно кардио сутрин (бягане) ми беше много терсене.Бягах по малко от колкото вечер примерно.За 1 седмица и свикнах.
Страваш изчакваш 40-60мин и след това кардиото.Едно кафе ако изпиеш ще ти е от полза.
И на мен ми е много тежко, ама няма как! Тогава ефектът е най-голям.
Аз ставам, мотам се половин час и потеглям към стадиончето. Правя кросче, къпя се и после хапвам.
Така че не си единственият! Кафе не пия, щото не ми понася, важното е да не си си легнал в 2 и да искаш да станеш в 8 и нищо да ти няма. Това е!
Нямам търпение сутрин да си изпия кафето и пляс-пляс педалите 8)
После се чувствам свеж и тонизиран и енергията ми е на мах през целия ден. Всичко е въпрос на мотивация, желание и нагласа. Що не пробваш да те мързи да не правиш кардио? :P
Аз принципно имам мотивация да тренирам и т.н.,но не и сутрин,както казах по-горе направо ме мързи да живея.Ма де да знам ще го измисля да взема нещо за енергия :D
[quote author=“SpUd3r”]Ма де да знам ще го измисля да взема нещо за енергия :D
Внимавай какво взимаш, да не си прецакаш кардиото. Най-добре е кафенцето, оставяш рядкото щастие, където му е мястото и се мяташ. :wink: