18.07.06
13:37
Препоръчайте витамини за човек, който не се занимава активно с тренировки. Не става дума за мен, а за приятелката ми.
18.07.06
13:44
Universal Daily Formula - 100 tabs 23 leva
Centrum, Centrum Performance
Доколото разбрах от прочетеното във форума, тия изброените са правени за активно спортуващи хора. Не знам дали не биха довели до пренасищане на организма.
18.07.06
14:10
Спокойно съвсем обикновенни витамини са си. Просто ги пии 1 месец един месец или 2 седмици почиваш и пак пиен 1 месец и така радуваш.
18.07.06
14:15
Не. Нали питаш за обикновени витамини. Затова са “дейли”. Те покриват 100% от дневните ти нужди за повечето витамини и по-малък процент от други, но тях си ги набавяш задължително с храната. За спортистите има силни витаминни пакове, които са с много големи дози и не са за всеки. Дори не е хубаво да се приемат без почивка. Може би и Centrum Performance е силен, но обикновения Центрум и тези на Юнивърсъл са си подходящи за приятелката ти. Центрум даже май бяха по-скъпи, така че може си купиш Юнивърсъла. И по 2 таблетки да пие пак не е проблем. Насищането с витамини става при големи дози, който с тези дейли-та няма как да достигне :wink:
Натровит Актив - по-недей се трови с тези плс! Виждал ли си утайката която оставят след като ги изпиеш! От разтворимите, тези на Additiva са хубави, но от тях аз от тях само Вит С пия понеже е на големи порции - 1000 мг!
18.07.06
19:35
Земи си Centrum малко по скъпи са но поне си струват аз пия от тях :)
по здрави
18.07.06
19:45
СПАМ:
Не пишете Additiva в google images :lol:
За тези на НУТРИМ какви отзиви ще чуя... аз вече съм взимал на 2 пъти, но все пак...?
СПАМ:
Не пишете Additiva в google images :lol:
Eй, мръсник, :lol: аз какво да направя че така се пише! Не го проверявайте! :lol: :lol: :lol:
Сори за спама
Относно Нутрим, мисля че по добре да не си казваме мнението, че ще изсъхнат цветята от срам!
Е вярно, че протеина им се оказа боклук след прословутите изследвания, ама вие пък хептен изкарахте всички тяхни продукти лайна...
[quote author=“MacTukaTa”]Е вярно, че протеина им се оказа боклук след прословутите изследвания, ама вие пък хептен изкарахте всички тяхни продукти лайна...
аз не бих си взел повече каквото и да е на Нутрим, но ти си решаваш!
19.07.06
21:46
[quote author=“manson”]Universal Daily Formula - 100 tabs 23 leva
Centrum, Centrum Performance
Тези Centrum Performance пил ли си ги и има ли ги в БГ ?
27.08.06
12:05
Борислав Аз ти препоръчвам да си купиш бирена мая - в нея има много витамини и я пии 3 пъти на ден по 3 хапчета :wink:
27.08.06
17:05
Натровит Актив - по-недей се трови с тези плс! Виждал ли си утайката която оставят след като ги изпиеш! От разтворимите, тези на Additiva са хубави, но от тях аз от тях само Вит С пия понеже е на големи порции - 1000 мг!
Yoda , някаде съм чел че приемане на витамин С до 1000 мг дневно забави възстановяването , и се препоръчва само с 500 мг дневно за по-бързо възстановяване. Направили са изследвания някакви , аве , кат намеря линк-а ще го постна че съм забравил каде съм чел вече
edited : намерих вече , било в блога на Иван Николов :
http://naturalbodybuildingsecrets.blogspot.com/2006/08/how-much-vitamin-c-should-we-take.html