Пот миришеща на приетата хранителна добавка?

Plamkoo

19.07.06
22:17

Здравейте нещо мнг странно ми се случи вчера , начи пия си аз протеина преди тренировка с мляко 1 час преди това... и отивам на фитнес и си права упражненията които са ми по програма (гръб и трицепс) и като се изпотих и потта ми миришеше на протеиновия шеик на банан...  :roll:  :roll:  Това нормално ли е ?

аххах..Са ако се и превърнеш в маимуна от тоя бананов шеик...Едното няма нищо общо с другото и..кви са тия тъпи теми..даваите по сериозно..

Plamkoo

19.07.06
22:27

Бате невиждам нищо тъпо на темата , аз ти казвам на кво меришеше .... не си измислям да си губа времето с ебавки..

19.07.06
22:35

[quote author=“Plamkoo”]Бате невиждам нищо тъпо на темата , аз ти казвам на кво меришеше .... не си измислям да си губа времето с ебавки..

И аз не виждам нищо тъпо в темата, въпроса е че и на мен ми се е случвало, но предполагам че е нормално, няма от какво да се притесняваш!

Plamkoo

19.07.06
23:18

YODA , мерси за отговора :) Лека вечер.

19.07.06
23:52

[quote author=“Plamkoo”]Здравейте нещо мнг странно ми се случи вчера , начи пия си аз протеина преди тренировка с мляко 1 час преди това... и отивам на фитнес и си права упражненията които са ми по програма (гръб и трицепс) и като се изпотих и потта ми миришеше на протеиновия шеик на банан...  :roll:  :roll:  Това нормално ли е ?

Надявам се да си правиш майтап... не мога да повярвам че пускаш такава тема...

SI

20.07.06
01:28

[quote author=“YODA”][quote author=“Plamkoo”]Бате невиждам нищо тъпо на темата , аз ти казвам на кво меришеше .... не си измислям да си губа времето с ебавки..

И аз не виждам нищо тъпо в темата, въпроса е че и на мен ми се е случвало, но предполагам че е нормално, няма от какво да се притесняваш!

Ама вие сериозно ли ??  :D :D Я сподели каква е хранителната добавка че ми стана интересно  :lol: .

20.07.06
08:40

Е по-добре потта да мирише на бананов протеин, отколкото на изпрънгеч  :)

почвам да ям парфюм за да мириша на парфюм ще си правя салата от цветя за да мириша на цветя.

Plamkoo

20.07.06
12:01

оф... еми ок щом мислите че се ебавам... и YODA ви каза че и на него му се е случвало.....

20.07.06
13:15

Наистина ми се е случвало.Особено осезаемо беше,когато взимах огромни дози Л-карнитин и потта наистина миришеше на Л-карнитин,доста неприятна миризма беше.Другият път беше,когато приемах стабилни дози от едни термогенни фет-бънъри,пълни с какви ли не екстракти и резултатът беше много странна миризма на потта,някак си много особено,също не беше особено приятна случка.Така,че не бих се учудил вече от нищо в тази насока.

[quote author=“Caca”]Наистина ми се е случвало.Особено осезаемо беше,когато взимах огромни дози Л-карнитин и потта наистина миришеше на Л-карнитин,доста неприятна миризма беше.Другият път беше,когато приемах стабилни дози от едни термогенни фет-бънъри,пълни с какви ли не екстракти и резултатът беше много странна миризма на потта,някак си много особено,също не беше особено приятна случка.Така,че не бих се учудил вече от нищо в тази насока.

прави ми впечатление, че и в 2та случая споменаваш за огромни/стабилни дози..

20.07.06
14:45

Да,споменавам за стабилни дози,защото наистина съм използвал такива.Може би дори става въпрос за предозиране.Човекът се интересува,дали е възможно и аз му казвам своя опит в тази насока.

20.07.06
17:55

при мене беше от протеин с вкус на банан, на нутрим беше ама не се сещам кой беше, или про голда или 85% уей синьо-жълтата опаковка!

24.07.06
09:15

Не са глупости.Абсолютно е възможно, пробвайте да ядете редовно чесън и потта ви ще замирише на чесън. Същото е и с урината.

24.07.06
11:18

интересен е също фактът, че когато сте в състояние на кето ацитоза дъхът и потта ви миришат ‘стабилно’ отблъскващо - тва за пича дето яко гълтал бърнъра го пиша :)

24.07.06
11:20

Абе за потта не знам, но едно друго нещо със сигурност има вкуса на това, което си ял в повече... ;)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1