Диабет

19.07.06
22:54

Интересува ме дали диабета може да попречи по някакъв начин на бодибилдинга?

19.07.06
23:43

Не съм  запознат обаче гледах по VH1 един рокаджия дето е с диабет и си тренира и изгелждаше добре, обаче нещо обясняваше че има некъв строг режим и постоянно си следи нивото на инсулина

Зависи от типа на диабета - има 2 типа, като най-разпространен е тип 2, като и той се дели на 2 вида - ИЗЗД и НИЗЗД. Вече от степента на увреждане на панкреаса и типа лечение можеш до различна степен да приемаш въглехидрати.

Някой хора ще кажат, че греша, но културизъм без въглехидрати е непосилно!

21.07.06
12:39

[quote author=“manson”]Зависи от типа на диабета - има 2 типа, като най-разпространен е тип 2, като и той се дели на 2 вида - ИЗЗД и НИЗЗД. Вече от степента на увреждане на панкреаса и типа лечение можеш до различна степен да приемаш въглехидрати.

Някой хора ще кажат, че греша, но културизъм без въглехидрати е непосилно!

Не само културизма е невъзможен без въглехидрати.

ОБаче, бавните въглехидрати не влияят толкова силово на гликимията и ако човека съумее да се стегне и да си направи един идеален режим, няма невъзможно.

Но трябва да знаеш перфектно кога, какво и колко взимаш и как ще се отрази с точност това.

Всичко си зависи от акъла и мотивацията.

Успех.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1