Къде/Как да започна БОКС?

22.07.06
13:22

Здравейте,
реших да започна да тренирам бокс, но имам няколко въпроса към вас :)
добри ли са условията на Левски и Славия(най-наблизо са ми)
как протича една тренировка с тренъор за абсолютно начинаещ
с каква продължителност са тренировките
каква е цената на тренировка
каква екипировка трябва да си купя и колко горе-долу ще излезне...?
мерси!

22.07.06
13:35

В Левски съм чувал че е добре, но нямат ли си телефон за да ги питаш за другите подробности? Начинаещия го карат да работи базова техника на чувал, може и лапи да вкарат, спокс на спаринг поне 2-3 месеца няма да те пускат: )

22.07.06
22:13

ок, мерси
но предпочитам да получа информацията от трениращи, а не от тренъори...а иначе август като отида ще поразпитам и там...

22.07.06
22:25

И аз мисля да се запиша само за лятото. ЕЙ така, че няма кво да правя, а и в някои клубове май ти излиза безплатно фитнеса, което си е оферта

24.07.06
20:06

На Славя мога да кажа, че голям плюс е тренера - Краси Чолаков
Това е човек с много богат опит, доказал се на ринга, човек разбиращ от работата си.
Относно начинаещите..... отначало ще се научите как да стоите, как да си държите ръцете, как да се движите, как да удряте, после идва работата на чувал и заучаването на комбинации, после лека полека ще почнете да тренирате с партньор и после чак леки спаринги, но докато стигнете до спарингите има много пот да изтече от вас.
Едно време и тренировките на Фестивална бяха хубави при Марин Чонгов, но свега доколкото знам той води на Васил Левски, а там е Вальо Давидов.
Пробвайте, няма да съжалявате

Успех  :wink:

24.07.06
20:16

Kanku, благодяря ви много за информацията!

TW

24.07.06
21:46

А знаете ли дали има някакви ограничения относно вьзраста

25.07.06
08:55

[quote author=“twista”]А знаете ли дали има някакви ограничения относно вьзраста

Няма ограничения, може да си на 50, 60, имаш ли желание, другото не е от значение

18.09.06
15:33

На Левски (стадион Герена) са много яки тренировките:
www.skmetodi.com

18.09.06
15:39

[quote author=“topDevil”]И аз мисля да се запиша само за лятото. ЕЙ така, че няма кво да правя, а и в някои клубове май ти излиза безплатно фитнеса, което си е оферта

само за лятото съмнявам се да имаш някъв напредък както всяко нещо трябва ти тренировка с години

П.П. Аз страшно много искам да тренирам Айкидо ама 2те неща няма никак да се съчетаят  :cry:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1