Вечер + Кисело мляко = безсъние ?

24.07.06
00:29

Абе 2 вечери подред ям 1-2 кисели млека и после не мога да заспя. Има ли нещо общо или.. ?

Sportex

24.07.06
00:42

Аз от 5 години бода кисели млека 5 мин преди сън и спя като пън. може при теб просто да ти става тежко от 2 млека примерно - не си свикнал.

24.07.06
00:45

А тва, че вземам Л - карнитин има ли нещо общо ?  :roll:  (вземам от 2 дена)

24.07.06
15:52

[quote author=“northshore`”]А тва, че вземам Л - карнитин има ли нещо общо ?  :roll:  (вземам от 2 дена)

ако го пиеш вечер преди лягане карнитина, е доста вероятно да не можеш да спиш от него, иначе и аз си пия млекце преди спане и нямам проблеми, ако не ти понася млякото (пробвай за седмица , две) вземи яж извара

по-здрав

24.07.06
17:22

[quote author=“northshore`”]А тва, че вземам Л - карнитин има ли нещо общо ?  :roll:  (вземам от 2 дена)

НЕ

24.07.06
20:00

[quote author=“DjoNi”][quote author=“northshore`”]А тва, че вземам Л - карнитин има ли нещо общо ?  :roll:  (вземам от 2 дена)

ако го пиеш вечер преди лягане карнитина, е доста вероятно да не можеш да спиш от него

Не го шашкай така момчето.
Споко, не е от тези две неща. Друг е въпроса какво се опитваш да правиш с тези две кисели млека + л-карнитин преди лягане.

24.07.06
22:47

Аз всяка вечер преди лягане ям 2 яйчнибелтъка и 1 кисело мляко.Това става ли като комбинация за преди лягане ? :)

[quote author=“northshore`”]Абе 2 вечери подред ям 1-2 кисели млека и после не мога да заспя. Има ли нещо общо или.. ?

по-глупава тема не можа ли да пуснеш!?Я се стегни малко :evil:

FitnessMania.Free.BG

25.07.06
19:18

Преди лягане ям по 2-3 кофички кисело мляко. Не ми пречи на съня. Даже като ги изям и ми се приспива. :D

FZ

25.07.06
19:41

като ти стане тежко па после върви спи  :wink:  8)

11.08.06
13:46

[quote author=“MI5”][quote author=“northshore`”]Абе 2 вечери подред ям 1-2 кисели млека и после не мога да заспя. Има ли нещо общо или.. ?

по-глупава тема не можа ли да пуснеш!?Я се стегни малко :evil:

Я по спокойно ве ей, тва е форум и ще питам ако ще и кво да яде баба ми.

11.08.06
16:46

НЯма връзка .

Аз също от доста време ям и съм нямал проблеми. Но чесно казано тия дни нещо не е добре и при мен със съня... не е както преди. Май е от жегата... Както и разните бури които минават. Снощи не спах мнгоо добре, сутринта имаше буря и се чувствах все едно съм мешел 5 алкохола вечерта...

12.08.06
09:42

Киселото мляко има високо съдържание на триптофан, който е прекурсор на мелатонина /хормона на съня/, така че консумацията на кис.мляко преди да си легнеш дори помага за по-добър сън, по-добре потърси причината другаде. Приемам че не си лактозо-нетолерантен и можеш да консумираш млечни продукти.

23.08.06
20:18

абе хора от времето е , то в тез жеги кой нормален човек можи да заспи !!!

23.08.06
22:53

[quote author=“bezstrashen”]абе хора от времето е , то в тез жеги кой нормален човек можи да заспи !!!

Хората с климатици.  :wink:

RE

24.08.06
01:29

Намали млеката на 1 Мисля, че 2 са ти много.

24.08.06
10:19

да е Neo някои имат други не , аз казвам за тия като мен дето нямаме  :lol:

24.08.06
10:45

[quote author=“bezstrashen”]абе хора от времето е , то в тез жеги кой нормален човек можи да заспи !!!

Аз имам проблеми със събуждането, не със заспиването ;)

24.08.06
13:14

[quote author=“Neo”][quote author=“bezstrashen”]абе хора от времето е , то в тез жеги кой нормален човек можи да заспи !!!

Хората с климатици.  :wink:

Същия е и отговора, за кой настива лесно и плаща яко електричество.  :wink:

Абе опитайте да пиете по един чай /планински, още алпинистки му викат/ от опит казвам, доста успокоява и релаксира вечер.

П.П. Ако изяждате повече от 500 мл мляко вечер, естествено, че ще има проблем. Затормозява, трябвада се храносмели....

StronG™

25.08.06
00:27

[quote author=“FitnessMania.Free.BG”]Преди лягане ям по 2-3 кофички кисело мляко. Не ми пречи на съня. Даже като ги изям и ми се приспива. :D

Приспива ти се защото като изядеш 2-3 кофички и стомаха ти се издува сьответно и кажата ма стомаха.....а кожата на стомаха ти опьва кожата на клепачите и те започват да падат  :D :D :D :D

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1