МАНЕКЕНСКО ТЯЛО ?!

protein

24.07.06
09:21

Каке момци от одавна не съм писъл тука... Тия дни си говорих с едно приятелче което блъска в фитнеса и целта му е да направи Манекенско тяло но сигурно не тренира правилно и трупа доста мускулна маса и малко прилича повечко на билдърче отколкото на манекен. Та въпроса ми е как тренират тия Убавци от рекламите на жилет и тен подобни. Някаква примерна програма ако меже да дадете много благодарности ще има  :wink: Аиде мерси предварително!

24.07.06
09:58

Eгати проблема трупа много мускули :wink: Кажи му да се запише на плуване така най-много ще докара приликата

Sportex

24.07.06
13:11

Ми уабвците от рекламите са по 185 и нагоре имат структура с малка талия и са слабички и трудно качват маса. Явно твоя приятел е с по-друга генетика. Аз съм 190 и нема да ти обяснявам как качвам, а талията ми е 79-80. :?

24.07.06
16:38

Познавам двама такива дефилиращи левента  :wink:
Ами тренират два пъти в седмицата всички мускулни групи, с повечко повторения, без да си дават много зор, силно ограничават сладкото, тестото и пърженото, в разумни граници алкохол и треви разни, без ограничения за жените и други кардио уреди.. и така. Два пъти в годината си правят нещо подобно на НВД и си изглеждат супер добре пичовете. Но структурата е от основно значение тук, всеки може да стане билдър, не всеки манекен.

25.07.06
03:20

Да прави кръгови тренировки два пъти в седмицата и толкоз . краката да ги тренира на велоергометъра . Повече коремни преси , раменца , бицепсчета , лакиране на нокти и депилиране на дупе и ще стане манекен като едното нищо .

25.07.06
17:40

[quote author=“Neo”]всеки може да стане билдър, не всеки манекен.

Не съм съгласен :!: За билдъра де, то за манекена ясно :D

B_Ball_P

25.07.06
23:32

и аз ... всичко е генетика .. колкото и да не им се иска на някой момчета да е така! :twisted:

26.07.06
00:04

[quote author=“Neo”]всеки може да стане билдър, не всеки манекен.

Аз бих казал, всеки може да стане манекен, не всеки може да стане билдър!!! Да тренираш и изглеждаш като тях е лесно, я трупай мускули да видим колко е лесно!!!

B_Ball_P

26.07.06
00:20

изпедерастяваш се на макс(с извинение) и си моделче!!! :wink:

26.07.06
00:48

Имах предвид, че са нужни и други неща, които са си дар от Бога, една наистина добра генетика, височина, пропорции, лице и т.н, а относно тренировката, мускулите мисля не са цел, само леко пооформяне и релефче. Изобщо не си дават много зор.

26.07.06
09:54

[quote author=“Neo”]Имах предвид, че са нужни и други неща, които са си дар от Бога, една наистина добра генетика, височина, пропорции, лице и т.н, а относно тренировката, мускулите мисля не са цел, само леко пооформяне и релефче. Изобщо не си дават много зор.

Добрата генетика е нужна за бодибилдинга, ако имаш широка талия но пак си релефен може да минеш за модел! За физиономията съм съгласен!

26.07.06
16:12

[quote author=“YODA”][quote author=“Neo”]Имах предвид, че са нужни и други неща, които са си дар от Бога, една наистина добра генетика, височина, пропорции, лице и т.н, а относно тренировката, мускулите мисля не са цел, само леко пооформяне и релефче. Изобщо не си дават много зор.

Добрата генетика е нужна за бодибилдинга, ако имаш широка талия но пак си релефен може да минеш за модел! За физиономията съм съгласен!

Или ако, имаш къси крака и голямо туловище и си 175 :lol: ( което за бодибилдинг си е идеална височина) . Определено манекените се раждат , а културистите се създават. Аз примерно  ако се понапъна  :lol: мога да заприличам горе-долу на културист, но на манекен никога.

П.П. Нео на теб мисля, че няма да ти е трудно второто :wink: .

26.07.06
16:16

[quote author=“4XL”]Да прави кръгови тренировки два пъти в седмицата и толкоз . краката да ги тренира на велоергометъра . Повече коремни преси , раменца , бицепсчета , лакиране на нокти и депилиране на дупе и ще стане манекен като едното нищо .

:lol:

26.07.06
16:40

[quote author=“red”]Или ако, имаш къси крака и голямо туловище и си 175 :lol:  .

Ако си 175 и си с къси крака и голямо туловище нито за манекен нито за бодибилдер ставаш  :lol:  . Иначе ако изключим височината за която толкова много се връзвате, много по-лесно е да заприличаш на манекен от колкото на бодибилдер. Особенно пък като се има предвид манекените в Б-я на какво приличат с някви виснали рамене и гръбначни изкривявания. Евгени Минчев преди няколко години идваше в спортната академия да търси участници за мистър Б-я, е голям маитап беше -  ако си висок и не си грозен, тогава ставаш,  :lol:  никви мерки никва фигура. Един ден след конкурса преподавателката по кинезитерапия се беше хванала за главата, как може да ги изберат във такъв елитен конкурс, толкова криви  :D . А отидете на един изпит за специалност треньор по културизъм в НСА да видите доц. Боянов как ги избира.... И ако не си бил симпатичен на дядо Господ виждаш академията през крив макар. Като изключим височината няма спор, че и за двете гена е важен но за бодибилдинга е много по-важен,  наи-малкото защото манекените са с дрехи на повечето ревюта - възможно е да скриеш  някои недостатък. А излез по бански пред цяла зала и позираи от всички страни, да видим как ще скриеш нещо...

26.07.06
17:35

[quote author=“B_Ball_P”]и аз ... всичко е генетика .. колкото и да не им се иска на някой момчета да е така! :twisted:

What Role Do Genetics Play In The Success of a Bodybuilder? eng

Според мен това с генетиката се използва като оправдание на повечето мързеливи мъже. Дигаш, дигаш и по едно време не си доволен от ефекта след 3тия месец и си казваш “Ми то гена ми е такъв” и край. Не всеки може да стане Рони Колман или Дориан Йейтс, но всеки може да има мускулесто и красиво тяло, друг е въпроса че при някой става бързо, а при други не чак толкова.

protein

28.07.06
00:46

Значи ако съм разбрал правилно... не се изисква кои знае какво посто 2 пути седмично правиш кръгова тренировка, ограничваш сладкото, и тестото и махаш космите и си готов!? А под това ” махане на тестото ” какво се има предвид, абсолютно сичко тестено или само бялото тесто !?

RE

28.07.06
09:32

[quote author=“protein”]Значи ако съм разбрал правилно... не се изисква кои знае какво посто 2 пути седмично правиш кръгова тренировка, ограничваш сладкото, и тестото и махаш космите и си готов!? А под това ” махане на тестото ” какво се има предвид, абсолютно сичко тестено или само бялото тесто !?

Виж сега важна е и генетиката.Трябва да си висок с тънки кости, ако си с дебели не става.Къде сте видяли манекен с дебела китка.Има ли?Едва ли.Така, че тук гена си казва думата и някой с дебели кости и 10 години да тренира за манекен няма да го вземат.

Veliko - “Според мен това с генетиката се използва като оправдание на повечето мързеливи мъже.”
Велико не си прав.Може да ти се иска всеки с много труд и тренировки да постига това което иска, но всеки е различен и като структура и като размери и някой неща и 20 години да тренираш не можеш да ги промениш.Има хора с широк ханш- а оправи го да видим - с кви упражнения “за намаляне на ханша ли”?и как?
Висок си примерно 160 , как да станеш манекен ами не става .Има още толкова много неща, които са си заложени у всеки и с трен не се променят, колкото и да ни се иска.

28.07.06
09:45

За височината и костната структура си прав - наистина са важни за манекенството, но от друга страна, манекените мязат по-скоро на..., отколкото на мъже, така че на кой му е притрябвало да изглежда, като тях.  :lol:

Да, трябва да си висок(или по-скоро да не си нисък) и хърбав, по възможност с по-малко гръбначни изкривявания, а по мои наблюдения, специално за нашите манекени жени и мъже - абсолютно задължително е и да си грозноват.  :?

28.07.06
10:06

[quote author=“NRG52”] манекените мязат по-скоро на..., отколкото на мъже, така че на кой му е притрябвало да изглежда, като тях.  :lol:
Да, трябва да си висок(или по-скоро да не си нисък) и хърбав, по възможност с по-малко гръбначни изкривявания, а по мои наблюдения, специално за нашите манекени жени и мъже - абсолютно задължително е и да си грозноват.  :?

Аре стига вече с тия глупости!
:arrow:  http://www.ftv.com/online/page.php?P=1423
Какво не им харесвате?! Убеден съм, че повечето от нас блянуват да изглеждат така.

28.07.06
10:38

[quote author=“NRG52”]За височината и костната структура си прав - наистина са важни за манекенството, но от друга страна, манекените мязат по-скоро на..., отколкото на мъже, така че на кой му е притрябвало да изглежда, като тях.  :lol:

Я познайте жените кого ще предпочетат този “педал” : http://home.datacomm.ch/pommes/html/markus_schenkenberg_8.html

или някой от тези двмата : http://www.pliki.kfd.pl/siem/ruehl/Markus_Ruhl_004.jpg

Моля и уважаемите дами да се включат с мнение :) .

28.07.06
11:46

еми за манекен ,като пропоции  - трябва да си висок и горе доло с прилично лице ...
забелязъл съм че ‘’манекените’’ имат силно офермени гърди и коремна преса ... тва  е другите мм групу не са развити много ...
това са мои наблюдения

Sharp

28.07.06
12:30

Моля и уважаемите дами да се включат с мнение  .

Включваме се :)

Аре стига вече с тия глупости!
http://www.ftv.com/online/page.php?P=1423
Какво не им харесвате?! Убеден съм, че повечето от нас блянуват да изглеждат така.

Специално тези никак не ми приличат на “убавците от рекламите” :roll: Ама хич!И девойките не са за хвалба май :wink:

Я познайте жените кого ще предпочетат този “педал” : http://home.datacomm.ch/pommes/html/markus_schenkenberg_8.html

или някой от тези двмата : http://www.pliki.kfd.pl/siem/ruehl/Markus_Ruhl_004.jpg

Red,ми всички знаем кой...ама снимките са добре подбрани за сравнение.Виж,ако ми беше сложил тази например
http://www.bodybuilders.com/ray46.jpg ,тогава ... :roll:

28.07.06
12:31

[quote author=“red”][quote author=“NRG52”]За височината и костната структура си прав - наистина са важни за манекенството, но от друга страна, манекените мязат по-скоро на..., отколкото на мъже, така че на кой му е притрябвало да изглежда, като тях.  :lol:

Аз ще ти кажа - първия мяза на  транссексуален, а втория си е културист - няма много общо с човешкия род.
И все пак, този е някакъв вносен ‘хубавец’.

Конкурс по красота ли ще организираш или... :?:

31.07.06
10:22

[quote author=“NRG52”][quote author=“red”][quote author=“NRG52”]За височината и костната структура си прав - наистина са важни за манекенството, но от друга страна, манекените мязат по-скоро на..., отколкото на мъже, така че на кой му е притрябвало да изглежда, като тях.  :lol:

Аз ще ти кажа - първия мяза на  транссексуален, а втория си е културист - няма много общо с човешкия род.
И все пак, този е някакъв вносен ‘хубавец’.

Конкурс по красота ли ще организираш или... :?:

Може! Но теб едва ли ще те поканя.

Шарп ако ти избереш Шон пред Маркус Ок, но ти ще си изключение, но да ти напомня нещо, което съм сигурен ,че знаеш , но все пак-  Маркус изглежда винаги така , а културистите са във върхова форма най много два пъти в годината за по 1 седмица, в останалото време изглеждат точно като снимката на Маркус но Рул :wink: и Джей Кътлър.

31.07.06
12:20

Чувството за хумор е хубаво нещо, но когато е на неподходящо място го считам на глупаво и неуместно опитче за блЕсване, мотивите за което обикновенно се крият в някой и друг комплекс или липса на елементарен усет.  :)

И все пак, хубаво е да има и клоуни, ама в цирка....  :lol:

Всеки с вкуса си, казало кучето и се близнало под опашката. ;)

Sharp

31.07.06
13:39

Red,напълно съм съгласна.Не казвам лошо за Маркус,напротив,но той си е изключение и такова съчетание от ген,лице и тяло рядко се среща и сред манекените.А иначе сигурно ще избера Шон и много добре знам каква е разликата в различните периоди,но... :roll: ..и “тези двамата” никак не са зле от врата надолу всъщност :wink: Просто за да даваш сравнения е желателно да има и лица за гледане...
Доста културисти си изглеждат много добре и в несъстезателна форма(лично мнение)  :D

RE

31.07.06
16:01

Тия двамата не са за гледане в лицето изобщо. по скоро са за зоологическата градина, да ги сложат в едни клетки за атракция на хората в близост до горилите. :lol:

protein

01.08.06
09:44

Момчета незнам как ще го приемете, но аз направих едно своеобразно проучване сред представителките на нежния пол... Ето как протече заниманието. Купих един брои списание М&F и започнах обиколка из квартала всички момичета които познавам бяха анкетирани. Въпроса беше какво мислите за момчетата от страниците на списанието. Отговорът беше 60% УЖАС, 20% ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО, 20% Аааа Ти ТАКЪВ ЛИ ИСКАШ ДА СТАНЕШ ?! Резултатите ме навяват на мисълта че ако не искаш да печелиш пари от Културизъм няма смисъл от толкова голяма мускулатура щом тя не се харева на мацките... ( това си е абсолютно мое мнение и не ангажирам никои с него ) За да съм сигурен че момичетата не си говорят глупости... взехме и един брои COSMOPOLITAN ( новия ) и там има една част за мъже ( само манекени и модели ) На девоиките им истекоха очите и непрекъснато повтаряха искам го тоя... Ники Илиев маи се казва беше водещ на Мело ТВ Мания. Ние с моите приятели Билдари им викаме тоя е ПЕДАЛ БЕ и отговора беше НЯМА ЗНАЧЕНИЕ виш го какъв е! Секи може да си извади поука!

01.08.06
09:50

[quote author=“NRG52”]Чувството за хумор е хубаво нещо, но когато е на неподходящо място го считам на глупаво и неуместно опитче за блЕсване, мотивите за което обикновенно се крият в някой и друг комплекс или липса на елементарен усет.  :)

И все пак, хубаво е да има и клоуни, ама в цирка....  :lol:

Всеки с вкуса си, казало кучето и се близнало под опашката. ;)

Този , който се опитва да блесне с оригиналност и чувство за хумор си ти, това съм го забелязал от предишни твои постове. А и тук ти започна с цирка питайки ме “дали ще организирам конкурс за красота”, така че каквото повикало , такова се обадило!
И не ми отговаряй , защото не бих си губил времето с празно философстване.........

YK

29.10.06
19:48

тоа транссексуалния ходи на фитнес за да текат лигите на мацките и да тъпче :)
А тея двамата пича си тренират за спорта, щот са културисти и ги кефи баницата им да е колкото главата ми:)
А манекенството си е професия, педали не педали с тва си изкарват прехраната, няма нищо лошо:)
Аз самият съм 193 см и спадам май към тая категория манекенчета, за добро или за лошо, но няма как, никой не може да си избере генчето... :roll:

GS

29.10.06
21:10

Хора, хорааааа ням значение как изглеждаш поне по отношение на жените. Това от  опит го говоря. Някой искат да са яки като телета, други се силят за манекени ( аз лично се целя по средата), Какъвто и да си ак оне си мъжкар от вътре все си си лайно за пред жените!

31.10.06
14:31

Вижте за пример Борислав от Биг Бродер 3…среда между манекен и културист, а по професия е ръгбист, много ми харесва неговото тяло... :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1