Протеини

24.07.06
22:19

Какво ще кажете за този протеин

http://www.riedborn-apotheke.de/catalog/pdf_datasheet.php/products_id/335

добър ли е ....

Тренирам от три седмици, и искам да дам малко “жега” ... :)

И как трябва да се взема един протейн, също незнам

DA

25.07.06
00:09

ми доколкото видях има на 30гр  25 протеин, което е добре, но за 1ви път го виждам тоя протеин ,нека някой по-компетентен се изкаже ;), и все пак след 3 седмици и вече искаш да даваш “жега” .... ми то навънка си е достатъчно жега  :D хаха, не сериозно, няма смисъл след 3 седмици да минаваш на протеин, по-добре да се възползваш максималко от храната, като си направиш едно добро режимче , мисля че тва е по удачния вариант, но тва си е мое мнение

На 3 седмици не ти трябва протеин. Ще имаш нужда евентуално след четвъртия месец. Както и да е.

Не знам от къде го извади тоя протеин  :lol:
Не ми изглежда добре. Концентрат е, а не изолат, освен това е неовкусен. 25 гр от 30 получаваш ако го смесиш с 250 мл мляко. 250 мл мляко са около 7,5 грама. Значи 25-7,5= 17,5 грама на 30.

Това са 58% протеин.

Протеинът НЕ Е добър!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1