29.07.06
21:03
Предварително се извинявам ако съм сгафил нещо с раздела или темата, запознат съм с правилата и форума, но съм нов все пак ;)
Та аз съм на 15, ~180см, 73-4кг(не съм абсолютно сигурен), като по моя преценка 2-4 кг не ми трябват от тях... :roll: Тренирам от около 6 месеца, доста сериозно от 3. Понаправих маса /качвам доста лесно/, обаче искам малко да се изчистя.
Ставам в 8:20 някъде
8:45 ям овесени ядки с пр.мляко, пълномаслено
Към 10:45 ям 1-2 банана/пъпеш или друг плод, но не прекалявам с количеството :)
12:00 - 13:10 -> тренировка + кардио 30мин вело/по 4-5 в седмицата, ако трябва ще си постна програмата в по-подходящ раздел/
След трен. Обядвам, Печено пил. месо или немазна риба (общо 35-40гр белтък) + салата, домати, кр. или зелена, без мазнина
15:30 Към 1 кофичка кис мляко, нискомаслено не винаги имам вкъщи :(
18:30 вечеря, като обяда горе-долу, почти без мазно
Не ям сладко, б. хляб в изключителни случаи и то макс 1 филийка на ден, черен не повече от 2-3 малки. Почти никакво пържено, най-много понякога яйца и то с 1 лъжичка мазнина само. Свинско много рядко и то печено. Добавки не пия, нито имам чак толкова пари де... Трудно чистя :roll: ама така се пак ефект има.
Приемам всякаква критика, мога почти всичко в диетата да променя, а тренировката мога да си я постна някъде ако трябва. Благодаря предварително и... сори за дългия пост :oops:
Едитче: Забравих да кажа, изчел съм ‘сички темо във форума в посл. 2-3 седмици и поне половината сайт, ако съм пропуснал нещо е по невнимание :lol:
29.07.06
21:16
Та аз съм на 15, ~180см, 73-4кг(не съм абсолютно сигурен),
какво казваш ще чистиш при тези данни?
29.07.06
21:22
Еми не съм много сигурен за килограмите, ‘щото кантара у нас е неотчен нещо, обаче имам малко мазниниа по корема и малко повечко по краката. По скоро имам предвид хубав релеф, не толкова чистене на много мазнини, даже ако е възм да си остана тез кг ми е идеално... Ясно че още маса трябва ама...
А и приемам всякакви препоръки за храненето че май то ми се явява най неясно :?
29.07.06
22:38
http://bb-team.org/nutrition/000176.php
Явно си пропуснал да прочетеш това по невнимание :)
и мисля, че банана при НВД едва ли е за предпочитане :wink:
Изключи мазнините до минимум.
Успех!
29.07.06
22:55
10х за отговора
Мисля всички млечни продукти да ги сменя с нискомаслени, вместо банан няколко белтъка сварени, а от обяд до вечеря да направя храненията 2 вместо 1, примерно да включа и извара или лека салатка май ще докарам въглехидратите и мазнините да са достатъчно малко.
Променям тоя пост, не пускам нов щото и без това много станаха ;) Everything, мерси за съвета обаче аз не казвам че ще ям след 18, а може да рапределя калориите в 6 вместо 5 приема и да ставам/закусвам/тренирам с половин час по-рано че да си наместя и вечерята да не е след 18 :)
29.07.06
23:00
хапвай каквото ще хапваш до 18:00
Не е хубаво да се яде вечер.. може да изядеш 1 кофичка кисело мляко но ако си многооооооооо гладен :wink: