кажете дали е полезно

newbie

31.07.06
03:59

здравейте хора , искам да попитам , понеже сега съм на програма за релеф , тренирам 3 пъти седмично за цялото тяло , и попринцип ям 2 пъти на ден , само в дни които съм на фитнес тогава ям само един път ( само вечерята ) , дали е полезно така , тренирах вече почти един месец така с такъв режим на хранене ,до сега не съм се чувствал лошо , има голям резултат с изгаряне на мазнини , ама дали е полезно 1 път хранене нз , и ям предимно телешко и пилешко месо . Да ви попитам да продължа пак с такъв режим ?? дали ще изникне някакъв проблем така ??

31.07.06
05:23

Най-много да хванеш някоя язва или претрениране/ нито едно от двете не е приятно/. Просто си направи режима на няколко порции. Аз примерно ги правя на три, но има колеги и на пове4е.

31.07.06
19:55

яж поне 4-5 пъти на ден.яж по малко и внимавай какво ядеш.това с 1-2 хранения на ден го забрави - скапваш се

newbie

01.08.06
19:50

ахам , мерси за отговорите , май се претренирах нещо , тия дни не мога да тренирам по програмата както трябва :( . Ще гледам да ям повече

02.08.06
19:46

добре де като не ядеш през деня като си на фитнес как дигаш? това ми е мн интересно...аз ако не хапна нищо по добре да не отивам на фитнес!!

02.08.06
21:29

[quote author=“newbie”]здравейте хора , искам да попитам , понеже сега съм на програма за релеф , тренирам 3 пъти седмично за цялото тяло , и попринцип ям 2 пъти на ден , само в дни които съм на фитнес тогава ям само един път ( само вечерята ) , дали е полезно така , тренирах вече почти един месец така с такъв режим на хранене ,до сега не съм се чувствал лошо , има голям резултат с изгаряне на мазнини , ама дали е полезно 1 път хранене нз , и ям предимно телешко и пилешко месо . Да ви попитам да продължа пак с такъв режим ?? дали ще изникне някакъв проблем така ??

Кофти е така... Хапвай по малко бавни въгл и белтъчини и разни салати 3 пъти на ден най-добре. Просто не взимай бързи въгл и си определяй количествата.

Опасно е да продължаваш така да се занимаваш. А и доста мускул ще отиде...

Риба яж и разни други варианти на леко хранене има.

newbie

04.08.06
15:47

[quote author=“evgeni_88”]добре де като не ядеш през деня като си на фитнес как дигаш? това ми е мн интересно...аз ако не хапна нищо по добре да не отивам на фитнес!!

ми явно съм свикнал на глад , затова мога да дигам кат съм гладен , ама щом хората викат че не е полезно , явно няма да продължа така :)

Мерси хора за съвети :)

Поздрави!

newbie

05.08.06
05:03

а да ви питам още нещо , да не пиша нова тема сега . Смисъл колко време трябва да спя в един ден , попринцип си легам в 5 сутринта и чак 2 , 3 след  обяд се събуждам , сигурно спя по 10 часа на ден, може ли така ???

05.08.06
08:48

На тялото са нужни около 8 4аса, а на мозъка около 9 така 4е си направи сметката. Аз ли4но спя около 9

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1