интересно приклякане по време на трапец

LU

31.07.06
21:09

Незнам дали ви е правило впечатление но на мене днеска ми направи някои хора леко съвсем леко приклякват с краката преди да изпълнят движението за трапец!
Ето линк:
http://www.bodybuilding.com/fun/videos/2005/cableshrugs.wvx
http://www.bodybuilding.com/fun/videos/2005/smithmachineshrug.wvx
това не е точно изпълнение с лост което сте свикнали да виждате,но се вижда движението с краката!
Интересно ми е за какво се прави и дали трябва да се прави!
А и дали като се прави трапец леко се накланяш напред?!

31.07.06
22:37

Това е подпомагащо движение с краката, тоест краката помагат на трапеца да вдигне тежестта... ти как мислиш, дали е правилно? Естествено, че не!

Не трябва и да се навеждаш напред! Ако го правиш и то с тежка щанга тя ще те повлече напред...

01.08.06
12:42

Това си е направо чийтинг. Правят го хора, които търсят само големи кила, а не мислят за това дали изпълняват правилно движението :roll:

Ползва инерцията на щангата защото намаля тежестта. Както каза Гошку това е чиитинг, но може на последната серия, последните повторения да го приложиш.. ще стане нещо като форсирани повторения :)

LU

01.08.06
15:28

[quote author=“manson”]Ползва инерцията на щангата защото намаля тежестта. Както каза Гошку това е чиитинг, но може на последната серия, последните повторения да го приложиш.. ще стане нещо като форсирани повторения :)

Аз питам щото го даваха на клипчетата а и вчера един пич го праи в залата ма със 180 и за тва
а иначе добре ли е да си леко наведен или поне главата?!

01.08.06
18:09

[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“manson”]Ползва инерцията на щангата защото намаля тежестта. Както каза Гошку това е чиитинг, но може на последната серия, последните повторения да го приложиш.. ще стане нещо като форсирани повторения :)

Аз питам щото го даваха на клипчетата а и вчера един пич го праи в залата ма със 180 и за тва
а иначе добре ли е да си леко наведен или поне главата?!

Мисля, че не е много добре, ама тя тежестта като е голяма и няма начин да не се наведеш :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1