НЕ на стероидите! част 1 - "Млади и заблудени"

Прескочи до:
SE

02.08.06
01:15

[quote author=“johnrambo”]......

давай ти ще ни спасиш

manson

02.08.06
08:03

ше ви помоля да не “quote” цели статии!!

HE

02.08.06
11:56

Каквото и да си говорим все пак става въпрос за свободен личен избор. И 1000 статии и теми да напишеш по въпроса ако някой е решил да се назоби няма да го спреш. Това което правиш е хубаво идеята е добра, но ако заместиш общите приказки и нещата които всички знаят с по-малко известни факти за ползите и вредите от забранените медикаменти наистина ще бъдеш полезен. И защо ли ми се струва, че само за негативите се говори :?:  Да ползвал съм забранени медикаменти, да ползвам забранени медикаменти и ще продължавам да ползвам забранени медикаменти. Преценил съм ползата и вредата от тях - преди стероиден цикъл съм правил пълни изследвания, по време на стероиден цикъл съм под почти постоянен лекарски надзор, правя си пълни изследвания всяка седмица докато зобя, правя изследвания след стероидния цикъл. Е увреждания никъкви - жив съм и доста по-здрав от преди и в пряк и преносен смисъл, но нека това не кара всички вкупом да посягат към забранените медикаменти  :arrow: първо да се образоват достатъчно в тази насока, неща като консултация с доктори в различни сфери на дейност са задължителни. Има още хиляди важни неща от рода на какъв вид стероиди са избрали за цикъл, от къде си ги набавят и куп други неща. В заключение мога да кажа, че това не е никък безопасно - познавам момчета получили сериозни увреждания от ААС, но както казах вече въпрос на личен избор. Успех с начинанието!

02.08.06
13:48

Така и смятам да направя

очаквайте- “Не на стероидите!” Специално Издание: Лични истории

RE

02.08.06
13:53

[quote author=“johnrambo”]    Отдавна са забравени хора като Рег Парк, Стив Рийс и Джон Гримек. В сравнение със сегашните чудовища тези идоли са меко казано слаби.     

За мен а и за доста други хора не са забравени.Според мен хората харесват много повече Арнолд, Стиив, Франк Зейн, Лари Скот и др, отколкото Рони Колман, Джей Кътлър и другите полу-хора , полу-изроди.

02.08.06
14:14

[quote author=“realityman”][quote author=“johnrambo”]    Отдавна са забравени хора като Рег Парк, Стив Рийс и Джон Гримек. В сравнение със сегашните чудовища тези идоли са меко казано слаби.      За мен а и за доста други хора не са забравени.Според мен хората харесват много повече Арнолд, Стиив, Франк Зейн, Лари Скот и др, отколкото Рони Колман, Джей Кътлър и другите полу-хора , полу-изроди.

мене като тип физика най-много ми допада Арнолд, той за разлика от повечето сегашни културисти е постигнал МНОГО, с малко средства и още по-малко стероиди. Също така всички знаят че Арнолд е бил страшен “бачкатор” в залата, по 12 гренировки на седмица. Франк Зейн има страхотно тяло също. Той за цялата си кариера е взимал толко стероиди колкото сегашните професионалисти за един месец подготовка. Приемливо е да вземеш стероиди когато си на крачка от победата или от съвършенството. Но да си изградиш цялата физика и спортна кариера благодарение на химия е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! за съжаление повечето модерни спортисти директно започват с зоба.

ВН

02.08.06
14:52

Джон рамбо :) ти си на 19, започнал си в пубертета, т.е. ти си БИЛ на стероиди. :) Произвеждал си си ги сам. Казвал си на тялото си тестостеронът е есенциален за мен, ще ми трябва цял живот и то ти го е дало. Основата на натуралния бодибилдинг е пубертета. Започеш ли след него - това е фитнес.

02.08.06
15:08

Анаболните стероиди са известни още от 50-те години на 20 век и повечето от културистите, които мислите, че са натурални всъщност съм сигурен, че не са. :wink:  А за бате Арни.. той ама ХИЧ не е зобил :lol: . Разликата между него и сегашните билдери, е че Рони и компания знаят какви са рисковете и как да се предпазят от негативните страни на ААС, докато Арнолд е забил насляпо. Сигурен съм, че никой от големите в съвременния ББ няма да се “разпаднат” като идола Арнолд. :wink:

ВН

02.08.06
15:14

[quote author=“AbSs”]Сигурен съм, че никой от големите в съвременния ББ няма да се “разпаднат” като идола Арнолд. :wink:

На бас?
Някои вече се разпаднаха...

02.08.06
15:18

[quote author=“Vladimir.Nedkov”][quote author=“AbSs”]Сигурен съм, че никой от големите в съвременния ББ няма да се “разпаднат” като идола Арнолд. :wink:

На бас?
Някои вече се разпаднаха...

Може да споделиш кои са “печелившите” :roll: .

ВН

02.08.06
15:25

Пол Дилет, ако не ме лъже паметта.

EM

02.08.06
15:47

и преди и сега бодибилдингът е бил спорт на крайностите и е привличал хора на крайностите. Това изречение запомних от една статия за живота и смъртта на Андреас Мюнцер.
Арнолд е бил преди всичко голям човек, голяма личност, роден победител.Като говорим за него, стероидите е последното нещо за което се сещам. никой /включително и той / не успорва че е вземал но и разказва как е ставало. Отива при спортния си лекар и му казва че иска нещо с което да запази масата си докато чисти мазнините.и лекарят му дава съответното “лекарство”. По това време стероидите съвсем не са били изследвани, както и страничните ефекти от употребата им като стимуланти за спорта, тъй като просто тогава е започнала масовата им употреба. ако мислите че арнолд е бил наясно какво взема.....
аз съм сигурен че по негово време е препоръчвал това което пие и на други, защото за него това са били добавки.а и дори да е знаел, стигнал до такова ниво, всеки би прекрачил границата щом веднъж е стигнал до там.
съгласен съм с автора на статията, че в днешно време професионалния спорт е повече химия и по малко спорт, но грешките с ААС при обикновените хори идват винаги от липса на информация или по скоро от попадане в т.н. омагьосан кръг.
всеки цикъл е за да запазиш постиженията от предния ........това оказва голямо влияние на психиката и за едно момче на 15-16 години може да е фатално.
в крайна сметка всеки сам си решава. с нищо друго не можем да помогнем, освен да мотивираме тези, които все пак решата че им е време за “следващото ниво”, да се консултират с правилните специалисти и да го направят както трябва.

02.08.06
16:57

За професионалистите и техните “рекорди”

СТАТИЯТА Е ОТ ВЕСТНИК КАПИТАЛ :arrow:  http://www.capital.bg/show.php?storyid=273337 (1ва Част)
                                    :arrow:  http://www.capital.bg/show.php?storyid=274531 ( 2-ра)

02.08.06
17:09

[quote author=“AbSs”]Сигурен съм, че никой от големите в съвременния ББ няма да се “разпаднат” като идола Арнолд. :wink:

пффф много грешиш...повечето се разпадат вече, а и + това Арнолд е взимал един.два вида стероиди, докато сегашните мъжаги взимат ХР ИГФ-1, инсулин и т.н., и най-вече диуретици които са с ПЪТИ по опасни!!

JI

02.08.06
17:53

и все пак арнолд е с двоен бай пас и сменен черен дроб ако не се лъжа ....

02.08.06
19:10

Абе напоследък големи морарилсти се навъдиха ! По списанията, телевизията, форумите... Защо толкова сте се развалнували, кой какво взима и т.н. щом сте толкова доволни от постиженията си и сте убедени , че може да постигнете ефекта на стероидите по натурален начин :lol: , добре, радвайте се на живота ! Нека “зобарите” се съсипват.

А специално за Арнолд и компания немога да разбера от къде се е насъдило мнението, че са били едва ли не чисти като сълза . Тези хора са се изкъртвали от зоб !  За Арнолд има слухове, че започнал да зоби някъде на 13 г., на всички е известно за байпасите му и т.н. Франк Зейн е носел прякора “Химикът”, защо според вас ? За него е известно, че злоупотреби с Т3 (Цитомел) са довели до завиасимост към този препарат до края на живота му !

02.08.06
19:39

[quote author=“Bo$$alini”] Франк Зейн е носел прякора “Химикът”, защо според вас ? За него е известно, че злоупотреби с Т3 (Цитомел) са довели до завиасимост към този препарат до края на живота му !

доста интересно, това не го знаех

02.08.06
21:25

е КАКВО го критикувате Арни. Гледали сте Терминатор 3 Правен е макс преди 4 години и там изобщо не ми изгеждаше отпуснат. 2) Той е на 55+ години и тва си е съвсем нормално и всеки случай изгелжда много по-добре от наборите си.

B_

02.08.06
21:51

3230 -  :lol:  :lol:  :lol:  http://skytg24.blogs.com/sky_tg24_pianeta_internet/images/arnierexbig290305_450x450.jpg

02.08.06
22:04

нека не забравяме че Арни изостови бодибилдинга изцяло е се посвети на кариерата си, нормално е на 55-60 години да изглежда така! повечето профита и фитнес маниаци изглеждат напомпани,  но ТЕ ВСЕ ОЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С АКТИВНИ ТРЕНИРОВКИ И ПРАВЯТ  ЦИКЛИ. Арни е спрял стероидите от близо 25 години!!! интересно ми е да видя как Маркус Рул спира стероидите и тренировките за 25 години  :D

02.08.06
22:15

[quote author=“B_Ball_P”]3230 -  :lol:  :lol:  :lol:  http://skytg24.blogs.com/sky_tg24_pianeta_internet/images/arnierexbig290305_450x450.jpg

Ами от тази снимка си личи, че като свали известен брой подкожна ще изглежда доооооста прилично за възрастта си, запазил е немалка част от постигнатото!

02.08.06
22:21

Еми човека е  вече на 59 не може да е като на 30, нали Да не говорим че на тая възраст кожата се отпуска мускулите също, костите стават чупливи.Просто вече е стар, ако намерите некой на неговата възраст(59) kойто изглежда по-добре от него без пластични операции и др. ми се обадете

02.08.06
22:37

не забравяйте че хората които изглеждат стегнати на неговата възраст, а те са мноооого малко, тренират и се хранят много добре. Арнолд има толкова работа че сигурно тренира “на месеца веднъж”.

02.08.06
22:48

[quote author=“3230”]Еми човека е  вече на 59 не може да е като на 30, нали Да не говорим че на тая възраст кожата се отпуска мускулите също, костите стават чупливи.Просто вече е стар, ако намерите некой на неговата възраст(59) kойто изглежда по-добре от него без пластични операции и др. ми се обадете

За тези, които пожелаха, надявам се Дейв Дрейпър да е достоен пример:

1999г. http://davedraper.com/dave-draper-57.jpg
      http://www.criticalbench.com/images/Dave_Draper.jpg

ST

02.08.06
23:06

[quote author=“YODA”][quote author=“3230”]Еми човека е  вече на 59 не може да е като на 30, нали Да не говорим че на тая възраст кожата се отпуска мускулите също, костите стават чупливи.Просто вече е стар, ако намерите некой на неговата възраст(59) kойто изглежда по-добре от него без пластични операции и др. ми се обадете

За тези, които пожелаха, надявам се Дейв Дрейпър да е достоен пример:

1999г. http://davedraper.com/dave-draper-57.jpg
      http://www.criticalbench.com/images/Dave_Draper.jpg

YODA, все пак този човек тренира.Арнолд е спрел от доста време ако не броим ” влизането вьв форма ” преди Терминатор.

02.08.06
23:12

не само че тренира ами нищо чудно да “се лекува с винстрол”, като ги гледам тия вени ненормални....едва ли са от Нитрик Бууст  :lol:  :lol:

02.08.06
23:29

[quote author=“StronG™”]
YODA, все пак този човек тренира.Арнолд е спрел от доста време ако не броим ” влизането вьв форма ” преди Терминатор.

ако намерите некой на неговата възраст(59) kойто изглежда по-добре от него без пластични операции и др. ми се обадете
Въпроса беше за по-добре изглеждащ човек без пластични операции! Дали дедо Арни тренира или не си е негов избор. Всеки сам решава за себе си, важна е визията, а Дейв Дрейпър има невероятна визия и физика и какво ли още не за 64годишен човек, за разлика от г-н Шварценегер! (евала на шварци за всичко друго, но тук не става въпрос нито кой колко е изкарал и в колко филми е участвал и т.н., а за визия, спортна форма и прочие)!

До Рамбо - за човек с опита на Дрейпър не е нужен винстрол за да докара релеф до вени!

02.08.06
23:37

може и да си прав. и въпреки това на тая възраст толкова мускули трудно се крепят натурално. Дрепър на колко години е сега?

оффтопик - бтв Yoda пиши PM да се разберем да тренираме заедно тия дни

02.08.06
23:40

[quote author=“johnrambo”]може и да си прав. и въпреки това на тая възраст толкова мускули трудно се крепят натурално. Дрепър на колко години е сега?

Възможно е! На тази възраст имат право легално да взимат стероиди. Разрешено им е заради ниското ниво на тест в кръвта в напреднала възраст.

02.08.06
23:46

[quote author=“YODA”][quote author=“johnrambo”]може и да си прав. и въпреки това на тая възраст толкова мускули трудно се крепят натурално. Дрепър на колко години е сега?

Възможно е! На тази възраст имат право легално да взимат стероиди. Разрешено им е заради ниското ниво на тест в кръвта в напреднала възраст.

и аз така мисля. и все пак колко им е позволено? мене ми е чудно как в САЩ успяват да си набавят толкова лесно стероиди и т.п. когато навсякъде душат полицаи?!

_Z

03.08.06
00:10

Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.
Аве зоба е истината ве, това е.

RE

03.08.06
00:12

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.

И за какво им е на полицаите да зобат.? :roll:

03.08.06
00:14

[quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.

в залата ми тренира един бивш полицай...130 кг мускул! този е направо зрелище да го гледаш. ако се подготви ще бъде по масивен от Митака!!!!!!!!!! 55 ръка има и има вени доста, тренира от 22 години. НЕВЕРОЯТНО добър човек е . евала.

03.08.06
00:26

[quote author=“realityman”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.

Респекта. По един начин гледаш 80 кг. мъж, а по съвсем друг 110-120. Като се замисля аз познавам 5-6 полицаи, от които 2-ма забят :roll:

_Z

03.08.06
00:28

[quote author=“realityman”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.

Незнам и аз, питай Рони.
Ти тъп ли си бе, то тва им е работата както и на сот-овете и охраните. В залата чух че в Америка много малко полицаи тренирали, а на тях като идат 1 път в седмицата в залата към районното получават 2 точки. Ако идат 2-ри път - още 4. Трети път - още 8 точки !!! А както се досещате точките носят пари, ама пак залите им са празни.

ST

03.08.06
01:58

[quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“realityman”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.

Незнам и аз, питай Рони.
Ти тъп ли си бе, то тва им е работата както и на сот-овете и охраните. В залата чух че в Америка много малко полицаи тренирали, а на тях като идат 1 път в седмицата в залата към районното получават 2 точки. Ако идат 2-ри път - още 4. Трети път - още 8 точки !!! А както се досещате точките носят пари, ама пак залите им са празни.

ZOB_DOG   няма нужда да обиждаш човека......
това, че си 130 кила не значи, че един 80 килограмов трениран човек няма да те гьтне .....

офф: как се дразня като видя как някой обижда някой друг  без да има на представа !

ST

03.08.06
02:04

[quote author=“AbSs”][quote author=“realityman”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.

Респекта. По един начин гледаш 80 кг. мъж, а по съвсем друг 110-120. Като се замисля аз познавам 5-6 полицаи, от които 2-ма забят :roll:

Аз лично се респектирам от някой каратист за който знам, че е  ” луд ” отколкото от някоя 130 килограмова мутра.....

03.08.06
09:34

Секи си мисли че ако взима некви боклуци ще стане огроман а пренабрегвт храната ... Тя е най-важна ... За пример един СОТ-аджия в нашия фитнес куптурно 48 СМ Ръка  :lol:  :lol:  :lol: Стероиди и Химий не е пипал само ядене кат разпран по 6-7 пъти на ден и тренировка от 8 год  :lol:

03.08.06
09:57

[quote author=“YODA”][quote author=“StronG™”]

ако намерите некой на неговата възраст(59) kойто изглежда по-добре от него без пластични операции и др. ми се обадете
Въпроса беше за по-добре изглеждащ човек без пластични операции! Дали дедо Арни тренира или не си е негов избор. Всеки сам решава за себе си, важна е визията, а Дейв Дрейпър има невероятна визия и физика и какво ли още не за 64годишен човек, за разлика от г-н Шварценегер! (евала на шварци за всичко друго, но тук не става въпрос нито кой колко е изкарал и в колко филми е участвал и т.н., а за визия, спортна форма и прочие)!

До Рамбо - за човек с опита на Дрейпър не е нужен винстрол за да докара релеф до вени!

Въпроса беше без пластични операции и ДР.(под ДР. имам предвид стероиди) така че не ми го хвалете тоя Дейв

RE

03.08.06
12:38

[quote author=“StronG™”][quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“realityman”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.

Незнам и аз, питай Рони.

ZOB_DOG   няма нужда да обиждаш човека......
това, че си 130 кила не значи, че един 80 килограмов трениран човек няма да те гьтне .....

офф: как се дразня като видя как някой обижда някой друг  без да има на представа !

To си е за негова сметка. :wink:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1