гърдите ми не растат

LU

03.08.06
22:29

Значи преди тренира:
нормален лег - 2 загряващи; 4-5 работни серии
горен лег - 4 серии
флауес - 4 серии
кофи - 4 серии
сега тренирам:
нормален лег - 2 загряващи; 4-5 работни серии
горен лег - 4 серии
горен лег с дъмбели - 4 серии
кофи - 4-5 серии

Като от скоро при кофите зех да пускам абсолиутно до долу и чувствам разтежение много добре в самите гърди!При горния лег също го чувстам!Но при нормалния лег при самите повторения незнам дали е редно или не гърдите ми се напомпват но разтежение при самото изпълнение на сериите не се чувства!
Също правя и лицеви почти секи ден!Къде може да е проблема че гърдите ми дръпват горе долу но до следващата тренировка за тях която се пада след 4-5 дена и спадат!
Не смятам че ги тренирам чак толкова лошо че да не ръстат!А лег-а си го изпълнявам горе долу правилно и без клатене,с щироко разтворени ръце,със среден хват и до долу!

DA

03.08.06
22:45

претренираш според мен, връзват ти се горе долу 16 работни серии, и след 4-5 дена пак още толкова и отделно лицевите....

LU

03.08.06
22:49

[quote author=“danson”]претренираш според мен, връзват ти се горе долу 16 работни серии, и след 4-5 дена пак още толкова и отделно лицевите....

добре според тебе кво да променя,все пак гърдите са голям мускул и би трябвало да се тренират в малко повече серии!Все пак приемам предложения!

DA

03.08.06
23:35

ми аз правя :
полулег - 3 серии
лег - 3 серии
crossover или флайс  - 3 серии
кофи - 2 серии

и нямам провлеми с разтежа, мисля че до 12 серии е приемливо за гърдите

LU

04.08.06
10:17

Може да звучи тъпо но аз си мислех за нещо от сорта на:
1 пат
1 Лег нормален - 2 загряващи,4 работни по 8 повторения
2 Кофи - 4 серии по 10 повтрения
3 Фалис - 4 серии по 8 повтрения
и
следщия пат:
1 Горен лег - 2 загряващи,4 работни
2 Горен лег с дъмбели - 4 работни
3 Кофи - работни

и така да ги редувам!Кво мислите?!

DA

04.08.06
11:41

може само че на 1път сложи флайс преди кофи

LU

04.08.06
16:22

[quote author=“danson”]може само че на 1път сложи флайс преди кофи

М да и аз тва го мислих!А я си сподели стажа ако може,както и тези дето дават съвети по темата таи като искам да се ориентирам и по това!

DA

04.08.06
16:31

след 3 месеца правя 3 години

LU

04.08.06
21:10

[quote author=“danson”]след 3 месеца правя 3 години

ЛОл добре!А как си тренираш гърдите ти?!
При повечето хора методите които ползвам аз са сходни и има ефект!А при мене е минимален!Вече зех да се притеснявам данеби рамото и трапеца ми да обират напрежението ама чак пак толкоз неправилно да го правя!

DA

04.08.06
21:33

[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“danson”]след 3 месеца правя 3 години

При повечето хора методите които ползвам аз са сходни и има ефект!А при мене е минимален!Вече зех да се притеснявам данеби рамото и трапеца ми да обират напрежението ама чак пак толкоз неправилно да го правя!

полулег - 3 серии
лег - 3 серии
crossover или флайс - 3 серии
кофи - 2 серии

LU

05.08.06
20:36

[quote author=“danson”][quote author=“LuckyTeam”][quote author=“danson”]след 3 месеца правя 3 години

полулег - 3 серии
лег - 3 серии
crossover или флайс - 3 серии
кофи - 2 серии

А по колко повторения според тебе и на пирамида ли или как?

DA

05.08.06
21:09

ми гледам поне 8 да направя, но не си налагам повторения, ако усетя че имам повече сила правя и 10 примерно, а иначе гледам всяка следваща серия да е по тежка, и примерно последната серия може и 6 повторения

LU

05.08.06
22:36

[quote author=“danson”]ми гледам поне 8 да направя, но не си налагам повторения, ако усетя че имам повече сила правя и 10 примерно, а иначе гледам всяка следваща серия да е по тежка, и примерно последната серия може и 6 повторения

Аха ми то и аз така правя обикновено ама утре ще пробвам нов подход сичките серии да ги искарам с много тежко да видим кво ще стани и 1 последна изпомпваща с малко кг-ми!Снимка имаш ли брато?

DA

05.08.06
22:41

[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“danson”]ми гледам поне 8 да направя, но не си налагам повторения, ако усетя че имам повече сила правя и 10 примерно, а иначе гледам всяка следваща серия да е по тежка, и примерно последната серия може и 6 повторения

Аха ми то и аз така правя обикновено ама утре ще пробвам нов подход сичките серии да ги искарам с много тежко да видим кво ще стани и 1 последна изпомпваща с малко кг-ми!Снимка имаш ли брато?

ми актуални нямам, другата седмица съм на море и там ще гледам да си направя някоя :)

NE

06.08.06
01:35

ех , аз гледам да смъквам малко гърдите , че нещо много растат , а раменете нещо нещат да растат :(, правя съвсем малко за гърди . Сега свалям ама ето предишната ми програма за качване :

лег 3 по 8
полу лег ( даже не правя вече това упражнение защото горната част ми изглежда много голяма ) 3 по 8
кофички 3 по 8
кросовър 4 по 15 (даже последната серия почти до отказ)

това е за цялата седмица , не правя допълнително лицеви всеки ден . Вероятно от гена , защото кат съм бил на 14 и съм тренирал за 2 месец вече ми цепи навсекаде гърдите

LU

06.08.06
09:34

[quote author=“newbie”]ех , аз гледам да смъквам малко гърдите , че нещо много растат , а раменете нещо нещат да растат :(, правя съвсем малко за гърди . Сега свалям ама ето предишната ми програма за качване :

лег 3 по 8
полу лег ( даже не правя вече това упражнение защото горната част ми изглежда много голяма ) 3 по 8
кофички 3 по 8
кросовър 4 по 15 (даже последната серия почти до отказ)

това е за цялата седмица , не правя допълнително лицеви всеки ден . Вероятно от гена , защото кат съм бил на 14 и съм тренирал за 2 месец вече ми цепи навсекаде гърдите

Лол брато ти значи си много добре е!Блазе ти за гена!

06.08.06
12:38

според мен грешката ти е че правиш
примерно едно упражнение с дъмбели и щанга ( лег , полулег) и то едно след друго
по оферта е да ги въртиш едно с шанта и послед другия път с дъмбел .....

Прочети статията за гърдите в същия раздел, не може да не ти помогне. Пък и точно от нея ще разберете, че сигурно 1/ 10 000 има проблем с гърдите заради гена, а не заради тренировката. А ако си я изчел то тогава не би трябвало да имаш въпроси по темата.

06.08.06
14:15

Lucky Team: и на мене гърдите ми бяха страшно проблемна група. Като почнах да тренирам бях абсолютно плосък! никъв ген. Та след статици тренировъчни схеми и опити разбрах как е най-добре -

Лег Хоризонтален - прави 4 работни серии, като движениате да е ПЛАВНО, контрорилано и без отласкване от гърдите! Няма можеш праиш с супер тежест, но пък гърдите ще растат!

Полулег Дъмбели - Спускай до долу и прави хулава контракция горе! Пълен обем 4 серии

Кофички - 3 серии - до долу, изпълняваш само долната част, 3/4 от движението, никво заключване на лакти!!!!

Флайс - 3 серии, лека тежест, голям ъгъл, траа се осеща ” късане и разтягане” в гърдите!!

Тази програма бачка страхотно при мене. Пробвай! Успех

LU

06.08.06
16:55

[quote author=“JohnRambo”]Lucky Team: и на мене гърдите ми бяха страшно проблемна група. Като почнах да тренирам бях абсолютно плосък! никъв ген. Та след статици тренировъчни схеми и опити разбрах как е най-добре -

Лег Хоризонтален - прави 4 работни серии, като движениате да е ПЛАВНО, контрорилано и без отласкване от гърдите! Няма можеш праиш с супер тежест, но пък гърдите ще растат!

Полулег Дъмбели - Спускай до долу и прави хулава контракция горе! Пълен обем 4 серии

Кофички - 3 серии - до долу, изпълняваш само долната част, 3/4 от движението, никво заключване на лакти!!!!

Флайс - 3 серии, лека тежест, голям ъгъл, траа се осеща ” късане и разтягане” в гърдите!!

Тази програма бачка страхотно при мене. Пробвай! Успех

Ми аз прая горе долу същото!
Ае интересно ми е друго как е по добре според вас!
Нали имам 2 загряващи и 4 работни серии!И да кажем
правим с 2 загрявки едната с 50 другата със 60!После да кажем направо отиваме 90 - 2 серии;после 95 колкот моежем - 6 повторения;90 1 серия + 60 за изпомпване!
Или пък качваме 2 загрявки едната с 50 другата със 60; после 70 - 1;80 - 1;90 -1 ;95 -1 (колкот мога там)
Кое мислите е по добрия вариант!Щото при първия начин се работи нон стоп с тежко но не се загрява чак толкоз одбре!

06.08.06
20:22

аз сериите ги правя така-

50кг- 16 - загряваща
80кг- 12
100кг - 8
100/110 кг- 6-до отказ
100кг - 6 до отказ и веднага дроп серия - 60/70кг - изпомпване

LU

06.08.06
20:35

[quote author=“JohnRambo”]аз сериите ги правя така-

50кг- 16 - загряваща
80кг- 12
100кг - 8
100/110 кг- 6-до отказ
100кг - 6 до отказ и веднага дроп серия - 60/70кг - изпомпване

снимка имаш ли та скиаме?!

06.08.06
22:15

ами те гърдите са ми най-слабата група  :?
снимки нямам. при първия възможен шанс ще си направя. иначе ако някой иска да заповяда в Оптимум Джим да потренира с звяра :twisted:  :wink:

LU

06.08.06
22:26

[quote author=“JohnRambo”]ами те гърдите са ми най-слабата група  :?
снимки нямам. при първия възможен шанс ще си направя. иначе ако някой иска да заповяда в Оптимум Джим да потренира с звяра :twisted:  :wink:

Аз съм си в Бургас сега маи няма съм а!з!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1