04.08.06
12:51
Някой пил ли е от този протеин ,ако има такъв да каже дали е добър,защото точно сега си купих една кутия
Производител Галенфарма :shock:
04.08.06
17:31
И няма ефект така ли?
Атлетик са възможно най-гадните протеини които някога съм вкусвал! Сега вече може поне на вкус да са ги докарали, но тази фирмичка държи рекорда по най-недоволни клиенти. Ако не можеш да си позволиш по-скъп протеин не се притеснявай няколко яйчни белтъка вършат чудесна работа, а може да вземаш и аминокис.
04.08.06
18:32
А някакъв ефект има ли и да го пия ли изобщо ?
04.08.06
18:52
Не се ебавай със здравето си! 3 яйца и 1 белтък са 25 грама протеин и то от най-бързо усвояемия.
04.08.06
20:08
[quote author=“manson”]Не се ебавай със здравето си! 3 яйца и 1 белтък са 25 грама протеин и то от най-бързо усвояемия.
ха, а 3 цели яйца ежедневно не са ебавка със здравето :? :D
04.08.06
20:51
та последно какво препоеъчвате да го хвърлям ли?
04.08.06
20:56
[quote author=“Nask0`”]та последно какво препоеъчвате да го хвърлям ли?
Как ще го хвърляш бе .Пии си го нищо няма да ти стане от 400-500 грама ли там колко е. Ще има няква полза пък била тя и минимална.
ХЕ ХЕ - другия път си купи един пакет брашно и едно пакетче ванилия може да има по голям ефект
пълен боклук. Преди бяха открили Бионабол в протеините на Атлетик и ги спряхя. Сега пак са ги пуснали.
[quote author=“Nenor”][quote author=“manson”]Не се ебавай със здравето си! 3 яйца и 1 белтък са 25 грама протеин и то от най-бързо усвояемия.
ха, а 3 цели яйца ежедневно не са ебавка със здравето :? :D
Сигурен ли си така като пишеш ? 2-3 яйца дневно за активно спортуващ човек не са проблем, освен ако няма здравословни проблеми :wink:
05.08.06
10:32
Повече от 3 цели яйца дневно не е желателно да се приемат. Белтъци колкото ти душа иска можеш да ядеш, аз съм хапвал 20-25 на ден :D Само внимавайте в тия жеги, че не е шега работа развалено яйце... :wink:
05.08.06
12:45
Е аз 3 написах ... ние сме яки копелета, млади, тренираме, храним се както трябва и кво ... 3 яйца ще ни съборят? съвсем не.
Аз ям яйца само в дните, в които тренирам - по 7-8 цели. Не ми пречат жълтъците :D .
06.08.06
01:45
Не го хварляи...но недеи и да го пие6….според мен се опитаи да го продадеш на някои на половината му цена....за да не си много набутан..................набутаи някои друг :twisted: :twisted: :twisted:
хах един приятел така продаваше нишесте смесено с насипен протеин. Слагаша сместа в кутии на Нутрим и продаваше на приятели-новаци
хах един приятел така продаваше нишесте смесено с насипен протеин. Слагаша сместа в кутии на Нутрим и продаваше на приятели-новаци