04.08.06
20:07
Искам да сваля малко мазнинки(1-2 кг),защото нещо съм качил покрай морето...досега съм пробвал няколко фирми,произвеждащи Карнитин и Бърнъри,но искам да ви попитам кои са най-ефективни според вас когато се комбинират двата продукта,ако може и цени да споменете ще е добре.
Благодаря от сега !
====Ако може някой да премести темата в Хранителни добавки за понижаване на тегло,че обърках раздела :roll: ====
04.08.06
21:10
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=18059
За л-карнитина гледаш да НЕ е български и да идва най-изгодно.
Супер Кътс3 + л-карнитин е добра комбинация (изпробвана от мен).Гледам, че CUTS II на PROLAB е подобен като състав,а и май бил по-евтин.
[quote author=“emzo”]За л-карнитина гледаш да НЕ е български и да идва най-изгодно.
Супер Кътс3 + л-карнитин е добра комбинация (изпробвана от мен).Гледам, че CUTS II на PROLAB е подобен като състав,а и май бил по-евтин.
Animal Cuts 3 каква му е цената ? :roll: :roll:
Не Animal, а Super Cuts 3(около 50лв), обаче много много няма смисъл от него.
Виж тука се обсъжда алтернативата му, че е и по-евтина :
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=18245
Бях 35 дни на LIPO6 и да ти кажа деже подмина о4акванията ми/даже купих един за майка ми/. Вътре са 120 таблетки пие се от 2 до 4 взависимост от това колко ти трява, но мисля 4е 2 са достатъ4ни / а и като го вземаш по 2 таблетки 30дни ще ти останат за още веднъж/.
05.08.06
12:10
[quote author=“djpetko”]Искам да сваля малко мазнинки(1-2 кг),защото нещо съм качил покрай морето...досега съм пробвал няколко фирми,произвеждащи Карнитин и Бърнъри,но искам да ви попитам кои са най-ефективни според вас когато се комбинират двата продукта,ако може и цени да споменете ще е добре.
Благодаря от сега !
====Ако може някой да премести темата в Хранителни добавки за понижаване на тегло,че обърках раздела :roll: ====
Вземи си нещо американско .
:wink: Според мен по- добре е да си избреш едно от двете или Л-КАРНИТИНА или ФЕТБЪРНЪРА да не ги пиеш и двата на веднъж .
Мисля че и единият ще ти свърши работа в комбинация с аеробна тренировка и хубава диета . Не са чак толкова много килограмите ,които искаш да сваляш .