СПЕШНО!

05.08.06
17:16

Така... Преди малко повече от месец започнах да пия креатин на P&B със зареждаща доза. Пиех го чист, само него. Трябва ми, защото съм гребец(6год.) и имам нужда от бързо възстановяване. Пих го 25-27 дена и после го спрях, защото почивах от тренировки до този понеделник. Реших да си взема и 2 кутии гейнър по 400г на Нутрим Супер Мас и започнах да ги пия с креатина. На ден пия по 2 пъти по 45г гейнър и по 5г креатин заедно в 300-400мл вода  или прясно мляко(преди и след трен). Та въпросът ми е колко още мога да продължавам да пия креатин без проблеми И ДАЛИ ТАКА ЩЕ КАЧА МАСА ?

П.С. Аз съм 186см, 67-68кг, 16г.
Имам ДОСТА добър релеф и съм с бърз метаболизъм. Искам да стана ПОНЕ 80кг, защото за моят ръст сегашните кг са малко! А и всичко мазно, което кача го свалям на тренировките или от метаболизма и затова имам як релеф, но не достатъчно маса. Благодаря предварително !  :twisted:

AL

12.08.06
15:06

[quote author=“Blashyrkh”]Така... Преди малко повече от месец започнах да пия креатин на P&B със зареждаща доза. Пиех го чист, само него. Трябва ми, защото съм гребец(6год.) и имам нужда от бързо възстановяване. Пих го 25-27 дена и после го спрях, защото почивах от тренировки до този понеделник. Реших да си взема и 2 кутии гейнър по 400г на Нутрим Супер Мас и започнах да ги пия с креатина. На ден пия по 2 пъти по 45г гейнър и по 5г креатин заедно в 300-400мл вода  или прясно мляко(преди и след трен). Та въпросът ми е колко още мога да продължавам да пия креатин без проблеми И ДАЛИ ТАКА ЩЕ КАЧА МАСА ?

П.С. Аз съм 186см, 67-68кг, 16г.
Имам ДОСТА добър релеф и съм с бърз метаболизъм. Искам да стана ПОНЕ 80кг, защото за моят ръст сегашните кг са малко! А и всичко мазно, което кача го свалям на тренировките или от метаболизма и затова имам як релеф, но не достатъчно маса. Благодаря предварително !  :twisted:

Едвали някои ще може да ти отговори колко маса ще качиш.Относно креатина,започни със зареждаща доза и поддържаи месец по 10гр.(5 преди 5 след тренировка).Обърни внимание на хранителният си режим,само скреатин и гейнер няма да стане.Храненията трябва да са 6-7 на ден.

12.08.06
17:43

Има една единствена истина в качването на килограми и тя е в храната. Всичко останало помага, но малко. Ако не ядеш и 10 кг креатин да изпиеш...

12.08.06
20:53

[quote author=“YODA”]Има една единствена истина в качването на килограми и тя е в храната. Всичко останало помага, но малко. Ако не ядеш и 10 кг креатин да изпиеш...

съгласен на 200%!! обръща се прекалено много внимание на суплементи и прекалено малко на манджата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1