Кажете нещо за стрии.

07.08.06
18:45

Кажете нещо против образуване на стрии. В аптеката питах и ми показаха някакво на GALENIC, което струва 30лв.

07.08.06
19:12

Най-доброто решение против стриите е да гледаш да не напълняваш рязко ти сам трябва да се пазиш, стане ли да се мажеш с кремчета работата се прецаква. Тренираи равномерно това е отговора.

07.08.06
19:19

Еми на мен кожата май около бицепсите май не ми е много еластична и дори да кача малко ми се образуват стрии.
Нали има някакви мазила, с които кожата ти става по-еластична, кажете нещо такова :)

07.08.06
21:22

Има една кремче на Деа, което е готино... а иначе може да използваш всички кремове, които са мазни

сигурно имаш предвид на Дева. Кремчето наистина бива зимата се мазах с него когато карах на гейнер и доста омазних и след като се появи една на гърдите започнах да се мажа редовно с това кремче сутрин и вечер след къпане. Кремчето е 5лв основно в него има бадемово масло общо взето всички кремове които съдържат бадемово масло са подходщи против стрии. Също е добре да си вземеш някви витамини най-добре Universal Dayly formula или на Centrum,
също и витамин Ц в големи количества вземи си има един френски в аптеките го има 20 таблети от 1г Vitamin C са 4лв.
Общо взето е това и също имай предвид че най-важното което трябва да направиш е да започнеш да правиш всичко това много преди да се появат стрии!

UN

12.08.06
22:14

Добре де туи го разбрахме но да предположим че вече имаме стрии кво можем да направим по въпроса има ли някви процедури???
И до каква степен ти се скриват с времето???

Може да се премахнат единствено чрез операция. Относно това до каква степен изчезват зависи колко са големи, но винаги си личат за 3-4 години ако са малки може почти да изчезнат. Аз има на ръката от преди 5 години заради прекалено бързо напълняване и все още си седят като имаш предвид че повечето нямат и 1см.

FIREBLADE

17.08.06
23:25

кремове за бременни жени има специално за стрии ама незнам каде се продават (по аптеките се некаде ше има)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1