Радвате ли се че имате тяло ?

Прескочи до:

30.11.10
18:45

Радва ме факта, че съм човек, който спортува. Относно тялото - има още много да се желае.

един приятел вика ‘’Уф аз станах много як а момичетата не харесват чак толкоз мускули ще спирам.’’ след което всички избухнахме в смях и разбра каква тъпотия е казал...

иначе по темата доволен съм, че имам мотивация да тренирам почти всеки ден, че изглеждам добре ( за стажа който имам )

30.11.10
18:51

Не съм доволен, но не спазвам и добър хранителен режим, а тренировките са ми все тежки и не успявам да хипертрофирам, както трениращите с повече повторения.

повторенията и сериите не са показател за това дали имаш голям гръб или не... а на твоите години и храната е на 2ро място ...

30.11.10
19:20

Според мен има разлика. Тренирал съм и с 8 и с 12 повторения и мога да кажа, че съм качвал размери, отколкото с тези максове, които правя сега.

тогава тренрай с 8-12 повторения.. с максове до 4-5 повторения .. не чакай рамзер сила и друго може но размер трудно... аз за малките групи си позволявам малко повторения 4-8 примерно а за големите 8-12 като изключваме тяга,клек и лег.

KY

02.12.10
08:40

казано от YaN3v на 13.08.06, 23:50:

Еми да радвам се че имам тяло....! иначе някак си само глава..... щеше да ми е тъпо  :oops:

Това е и моето мнение. Иначе цял живот ще се учиш да плуваш с ушите и накрая като отидеш на състезание по плуване, ще вземат да ти сложат една шапка, и пак нищо няма да покажеш.

02.12.10
12:15

казано от river на 30.11.10, 19:20:

Според мен има разлика. Тренирал съм и с 8 и с 12 повторения и мога да кажа, че съм качвал размери, отколкото с тези максове, които правя сега.

Ти пък все едно правиш максове всеки ден ;D

Кой не би се радвал ? Винаги може още - да, стига да не се престъпва разумната граница.

02.12.10
22:32

Значи ти вече си в нелегалност :D

Точно в момента не съм във върхова форма,събраха ми се доста дела за вършене :),но въпреки това си харесвам тялото при 174 ръст си ги нося 72те кг,малко да ми се освободи време за по-добър сън и повечко тренировки ми е мерак да залепя 76кг и от там нататък ще му мисля :) Като гледам обаче на мои набори (на 19 съм) телата често ми се повдига,а момичетата няма да ги коментирам...90% От тях нямат елементарни хранителни навици :)

18.01.11
17:17

Не се радвам.

18.01.11
17:48

Липсват ми едни 30-40кг, за да се харесам.

18.01.11
20:49

Започнах 56-57кг на 177см, в момента съм 81-83кг на 179см, натрупах 2години и няколко месеца стаж. Дали се харесвам - да. Дали искам още - ОООО ДА. Дали смятам да постигна това “още” - да.  По-важното е, че промених начина си на живот. Натрупах, и продължавам да трупам знания в различните сфери, изграждащи bodybuilding спорта ( под bodybuilding искам да вкарам буквалния смисъл - да изградиш тяло ). С тялото и знанията идва и самочувствието. Разбрах също, че спортът се е превърнал в неизменна част от живота ми. Доставя ми наслада да спортувам ( в залата, на лостовете, на стадиона, под коша, на мрежата, с топката ).
За плажовете - живея в крайморски град. Свят голям, хора разни. Ако на нашата общност удоволствие носи спортът, то за други “удоволствиеносителите” (ха по-тъпо не можах да го измисля :D ) са различни. В началото се възмущавах че Вуте не спортува, но вече не ми прави впечатление, а по-скоро удоволствие да се откроявам от тълпата, защото всеки може да си купи тениска адидас за 55лв, но не всеки може да отдели години на тренировки ( колко хора сте видели да влизат в залата ви, да ги видите 4-5 пъти и никога повече ).  Ако ще се прави секта, искам членство!
Ако някой е чел коментарите ми сигурно е забелязал, че са дълги, но това ми е навик. Стил “Мара подробната” , но поне знам, че съм казал всичко, което съм искал.

18.01.11
22:11

казано от Миsh0 на 18.01.11, 17:48:

Липсват ми едни 30-40кг, за да се харесам.

И аз това имам предвит. :D

18.01.11
22:21

Като съм in-season - да! :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1