МНОГО ИНТЕРЕСНА СТАТИЯ!!!!

Прескочи до:

17.08.06
12:08

Благодаря на всички. :)
Обединих постовете си и на 1ва страница от темата се намира цялото интервю !
Ако искате мога да преведа и 2рото.
Моля модераторите да ми изтрият мненията, в който интервюто е на части.

Готов си. manson

HE

17.08.06
12:22

[quote author=“topDevil”]Благодаря на всички. :)
Обединих постовете си и на 1ва страница от темата се намира цялото интервю !
Ако искате мога да преведа и 2рото.
Моля модераторите да ми изтрият мненията, в който интервюто е на части.

Готов си. manson

Ще е добре ако имаш време и желание да преведеш и второто за всички потребители които не се справят добре д англ. език. Аз лично нямах проблем - карам си изпитите на англ.

17.08.06
12:26

Похвално top devil нека темата стане важна

17.08.06
12:58

[quote author=“RAMBO”]имаики придвид че тази статия е от 1997——представете си са за кво яко зобене става въпрос сега!! Този спорт на състезателно ниво се превръща в синоним на думата СТЕРОИДИ :x

Не съм съгласен, че профи спорта е синоним на думата СТЕРОИДИ. Ако беше така профитата като наркоманите щяха да се събират по мазетата и да се боцкат, а за зала и деума да не става. Всички там всимат както казва билдера в интервюто почти едни и същи препарати, но най-добрия е само един. Т.е. този който е отдаден най-много на спорта и тренира най-здраво.
С този пост не подкрепям употребата на стероиди! Против съм! Просто изказвам мнение.

HE

17.08.06
14:17

[quote author=“nikki_g”][quote author=“RAMBO”]имаики придвид че тази статия е от 1997——представете си са за кво яко зобене става въпрос сега!! Този спорт на състезателно ниво се превръща в синоним на думата СТЕРОИДИ :x

Не съм съгласен, че профи спорта е синоним на думата СТЕРОИДИ. Ако беше така профитата като наркоманите щяха да се събират по мазетата и да се боцкат, а за зала и деума да не става. Всички там всимат както казва билдера в интервюто почти едни и същи препарати, но най-добрия е само един. Т.е. този който е отдаден най-много на спорта и тренира най-здраво.
С този пост не подкрепям употребата на стероиди! Против съм! Просто изказвам мнение.

Напротив - профи спорта без стероиди нямаше да съществува. Не можеш да сравняваш професионален спортист с наркоман поради простата причина, че субстанциите които си инжектарит са коренно различни по действието си в човешкия организъм. За най добър не може са се говори - преценката е субективна т.е. на един му харесва едно на друг друго. В крайна сметка зависи на кой не му пука кога ще умре и какви пари плащат спонсорите. Не успяхте ли да проумеете, че в профи спорта са важни парите, не кой как се представя - всичко е фирмени интереси и въпрос на реклама, договори и т.н.т.

17.08.06
15:47

[quote author=“head_hunter”][quote author=“nikki_g”][quote author=“RAMBO”]имаики придвид че тази статия е от 1997——представете си са за кво яко зобене става въпрос сега!! Този спорт на състезателно ниво се превръща в синоним на думата СТЕРОИДИ :x

Напротив - профи спорта без стероиди нямаше да съществува. Не можеш да сравняваш професионален спортист с наркоман поради простата причина, че субстанциите които си инжектарит са коренно различни по действието си в човешкия организъм. За най добър не може са се говори - преценката е субективна т.е. на един му харесва едно на друг друго. В крайна сметка зависи на кой не му пука кога ще умре и какви пари плащат спонсорите. Не успяхте ли да проумеете, че в профи спорта са важни парите, не кой как се представя - всичко е фирмени интереси и въпрос на реклама, договори и т.н.т.

Ама ти не четеш. Не съм казал, че ще съществува без стероиди прочети хубаво какво съм написал!

HE

17.08.06
15:53

Добре прочетох какво си написал. И действително е субективно, но като чуя профи спорт саоциацията която правя е  :arrow: забранени медикаменти. Изключено е да си профи и да не взимаш. Приликата м/у профитата е, че всички взимат, а разликата е, че само някои ги хващат.

JI

17.08.06
19:41

[quote author=“head_hunter”]Добре прочетох какво си написал. И действително е субективно, но като чуя профи спорт саоциацията която правя е  :arrow: забранени медикаменти. Изключено е да си профи и да не взимаш. Приликата м/у профитата е, че всички взимат, а разликата е, че само някои ги хващат.

аз пак прая  тази засоциация  профи спорт  :arrow: ПАРИ  и нищо друго

19.08.06
17:58

Второто интервю на български тук !

*Ако някой иска и превод на предговора да каже.

И : Разбирам, че сега не си на стероиди. Колко дълго правиш цикъла и увеличаваш ли дозите или ?

ББ : Да, сега съм в почивка. Последния ми цикъл беше преди 2 месеца. Взимах 500мг сустанон на седмица и 30мг дианабол в тренировъчни дни. Преди да спра циклите увеличих дозите преди намаляването им и тотално спиране на приема.

И : Този прием като голям ли се приема или като малък, а може би среден за професионалист ? Изкушавал ли си се да увеличиш приема на стероиди някога ?

ББ : 500мг сустанон и 30мг дианабол би се приело като средно количество за мен. Като професиналист моите приеми са много малки в сравнение с другите про-та. Като пример най-много тестостерон, който съм взимал, е 1,250мг на седмица и това е нищо, откакто съм про. Не съм се изкушавал да взимам повече от това, защото здравето все още ми е приоритет Но1.

И : Открил ли си най-добра стратегия за цикъл и каква е ?

ББ : Обикновено оставам на цикъл за 12 седмици. Увеличавам си дозите и забавям. Най-добре е да увеличаваш полека, за да може тялото да привикне, и да намаляваш бавно за да запазиш добитото от цикъла. Това е стратегията, която работи за мен.

И : Кога и за колко време си даваш почивка ?

ББ : Както бе споменато сега правя почивка и тя ще трае 12 седмици.

И : Защо правиш почивки ? Кой са предимствата ?

ББ : Правя ги поради здравословни причини и да стана по-голям за по-дълъг период. Почивките са нужни, за да може тялото да произвежда собствен тестостерон -  ендегенения тестостерон ще бъде спрян, когато се прави цикъл с тестостерон, а също така и за да дам почивка на органите си. Правя го и за да избегна насищане. Последното обикновено се случва, когато цикъла продължаава дълго време. Когато няма пренасищане новия цикъл се отразява по-добре.

И : Как се променя тренирането ти между циклите ?

ББ : Когато съм в цикъл цъм мн. по-силен. Тренирам колкото мога по-тежко, но съм в добра форма. Също така тренирам 6 дни седмично, защото като съм в цикъл по-лесно се възстановявам. През почивките тренирам по-леко 4 пъти седмично.

И : Кои стероиди се отразяват най-добре на растежа и силата ?

ББ : За мен сустанона, защото е тестостерон ( комбинация от 4 различни вида от краткотраени до дълготраени) и мисля, че заендо работят синергетично(?! )  добре.

И : Какви стероиди използваш за насичане ? Какви резултати получаваш ?

ББ : Използвам Винстрол, анавар и холотестин и те правят чудеса.

И : Какво си постигнал откакто си на стероиди ? Запазваш ли резутатите когато си в почивка ?

ББ : Откакто започнах 1я си цикъл съм качил 40лбс чиста мускулна маса - всичко това е за 9 години. На първото си състезание тежах 180лбс и на последното си про шоу - 220. Освен това съм много по-силен. Запазвам по-голямото количесто маса и сила, когато съм в почивка.

И : Имал ли си странични ефекти ? Какви бяха и как ги преодоля ?

ББ : Правя си мед. тестове на всеки 4-5 месеца и засега здравето ми е перфектно. Единствения страничен ефект е акне по лицето и рамената ми. Обикновено приемам антибиотик като Акутан, за да го преборя.

И : Много хора изпадат в депресия, когато не са стероиди и теглото им спада в резултат на това. Ти изпадаш ли в депресия, като теглото ти пада ?

ББ : Не. Самоувереността е много важна и аз вярвам, че дори ще стана по-голям и по-силен, когато започна следващия цикъл. Това е временен период, а аз гледам цялостната картинка. Какво се случва като цяло е по-важно за мен.

И : Задържаж ли вода от употребата на стероиди ? Как се справяш ?

ББ : Краеното задържане на вода обикновено не е проблем за мен повреме на почивка, защото се храня изключително чисто. Нолвадекс все пак трябва да се взема, когато задържаж вода повреме на цикъл.

И : Какви са предимствата на употребата на стероиди ? Защо се поема риска ?

ББ : Главното предимство е, че повишават изпълненията ти значимо. Атлетът значително нараства - всичко мм - и става по-силен. Стероидите също така подобряват издръжливостта. Предимствата далеч задминават риска ако се приемат внимателно - да се има добро познание за стероидите или да се ръководят от професионалист, лекар например.

И : За тези, който тепърва почват със стероидите какво би посъветвал, за да се осигури безопасност ?

ББ : Да взима такива, които са леки за тялото - като анавар и малко тестостерон например. Взимайте минималните дози и цикъла би трябвало да бъде колкото може по-кратък - около 4-6 седмици. Ако се инжектират нека това прави лекар - може да е проблем в някои страни, имащи затруднения с чистотата и безопаснотта.

И : Стероидите имат негатививното мнение на света. Мислиш ли, че е заслужено ? От морална гледна точка какви са възгледите ти за стероидите ?

ББ : В про спорта повече са замесени парите. Про атлетът живее от спорта, а спортът по природа е много конкурентноспособен. Спортистите биха направили всичко, за да победят и това включва приема на стероиди.

И : А относно приема им в бодибилдинга ? Би ли искал да бъдат забранени или пък са нужни за да запазят спорта жив ?

ББ : По мое мнение, стероидите не трябва да бъдат забранени в бодибилдинга, понеже ако това се случи тълпата ще бъде изгубена - особено на про сцената. Хората плащат за да гледат огромни, нацепени спортисти.

И : Какво мислиш за натуралния бодибилдинг ? Това оксиморон ли е ?

ББ : Няма натурален бодибилдинг. Някои от тези т.нар. натурални билдери са толкова големи, че не е възможно да е постигнато натурално.

И : Колко още ще използваш стероиди ? Когато ги спреш, ще продължиж ли с бодибилдинга ?

ББ : Ще ги използвам докато се състезавам, но ще ги ползвам интелигентно. Ще блъскам дори след като се оттегля от бодибилдинга и тогава ще спра и стероидите.

20.08.06
08:51

@topDevil Братле едно голямо евала за тва което правиш добре че си го превел щото ми беше доста интересно да прочета за кво стаа на въпрос ..

извинете за оффтопика

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1