Болки в стомаха

Момчета, помагайте! От два дена постоянно имам болки в стомаха!

На НВД съм, меша синефрин (50 понякога 100мг преди трен) и 1500мг креалкалин. Имам поносимост дори към немикронизирания креатин, така че няма как да е от кре-алкалина. 1 доза от синефрина съдържа и 45мг салицин(аспирин) - до преди не ми правеше проблем, а и дозата е нищожна...

Може ли проблемът да е в храненето? Утре ще направя солидно зареждане с въглехидрати. Може ли да е от липса на определени вещества (вит. или минерали)?

От Събота до другата Неделя ще правя свръхвъзстановяване и затова си пазя режима стриктен.

18.08.06
12:15

Според мен болките ти идват от креатина. Направи един прост експеримент - сутринта на гладно пийни една доза креатин и изчакай около час без да ядеш нищо друго. Мога веднага да ти кажа ефекта - треперене на крайниците, рязко намаляване на силата, дискомфорт в корема и болки. Просто креатина трябва да се консумира след хранене - не го пише никъде, но това е по мои наблдения. Или поне при мене креатина, ако е взет на гладно действа така.

Проблемът мина. Изпих няколко хапа и се оправих. Пия кре-алкалин - малко по-различно е(също е микронизиран). Но го пия вече 3-та седмица, значи не е от него. Както и да е. Оправих се, вече нямам проблеми. Благодаря ти, все пак, че откликна  :)

18.08.06
14:34

Една дооста голяма част от химията не трябва да се приема на гладен стомах. Защото просто го раздразва и като нищо да ти цъфне някое стомашно заболяване.

Пример: никога не се взима аспирин на гладно. И не трябва да се привишава за дълъг период от време доза от 300мг/ден, особенно от 18- /Едно хапче е 500мг май.../

Останалите имена не мога да ги позная. По каква нуменклатура ги четеш, защото ме съмнява, че ‘салицина’, който споменаваш, ще е точно ацетилсалицилова киселина, каквото е аспирина...

[quote author=“tpd”]Останалите имена не мога да ги позная. По каква нуменклатура ги четеш, защото ме съмнява, че ‘салицина’, който споменаваш, ще е точно ацетилсалицилова киселина, каквото е аспирина...

Точно с ацетилсалициловата киселина го свързвам. Продуктът е стак между синефрин, кофеин и аспирин. Една таблетка Ацетизал е 500мг, а аз приемам 30мг! Това е 16 пъти по малко от обикновена таблетка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1