пукане

KY

20.08.06
23:23

лявото ми коляно пука от известно време при клякане. не изпитвам никаква болка или напрежение в него но въпреки 4е престанах да го натоварвам от 2 седмици пукането продължава. Дали може и да от възрастта (16) щтото си спомням 4е преди година и 2те пукаха много здраво и после ми мина.
та да ходя ли на лекар/ да се мажа ли с нещо?

23.08.06
21:25

еми аз преди вообще не пуках , започнах да ходя на карате и ся не само коленето но и ходилата и китките ми пукат , (кое повечи кое по малко това няма значение) , става вапрос , че там ми казаха , че това се получава при неправилно изпълнение на даден удар , а в твоя случай е при рязко натоварване и при не добро загряване , според зависи е дали ще ти мине , но ти си още млад , пази се загрявай добре и умната , а и идеята за лекар е добра отиди виж и кажи после какво е станало , за да чуем мнението на лекар все пак  :D , но и останалите да не се притесняват искам да чуя и аз ощи мнения по този вапрос , а ако имате и критики към мен кажете ги споко  :wink:

Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1