22.08.06
16:13
На 16 г. съм и тренирам сериозно повече от година!Та въпроса ми е за или против това да взема протеин?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим22.08.06
16:18
Колко килограма си? И колко си омазнен?
Висок съм 1.80 и съм 65 кг,не съм омазнен.Искам да кача малко маса,но само с ядене не става :(
22.08.06
16:31
[quote author=“Bisollini”]Висок съм 1.80 и съм 65 кг,не съм омазнен.Искам да кача малко маса,но само с ядене не става :(
Какво ти е дневното меню, трябва да поемаш по 130 гр. белтък аз съм 67 на 172
САМО с ядене става.
Ако не качваш, значи ядеш малко калории.
Протеина няма да ти помогне особено. Ако от храната си набавяш поне 150 грама (130 са минимума), не ти трябва допълнително като добавка.
По принцип съм твърдо за протеина, но както казва петко ако не можеш да си го набавяш от храната. Дали на прах или от храната протеина е задължителен.
Има едни фраза, която е много вярна: “Не ми говори че ядеш щом не растеш”!!
По-добре тренирай и се храни яко. И без протеин може да постигнеш добри резултати. Тренировката е най-важна, чак след това идват добавките.
23.08.06
04:46
правилно ! храненето е най-важното ! протеина е задължителен , но не основен за качване на маса .
аз го пия главно за по-добро възстановяване .
[quote author=“batspirooo”]правилно ! храненето е най-важното ! протеина е задължителен , но не основен за качване на маса .
аз го пия главно за по-добро възстановяване .
Ми всички го пием за това :lol:
23.08.06
11:01
[quote author=“RAMBO”]Маса става на маса
суплементите са само 5% от храненето
Е айде сега тука малко преувеличи :wink:
САМО с ядене става.
Ако не качваш, значи ядеш малко калории.
Протеина няма да ти помогне особено. Ако от храната си набавяш поне 150 грама (130 са минимума), не ти трябва допълнително като добавка.
Подкрепям с 2 ръце това мнение.
Купи си аминокиселини.От тях качих добри килограми. Съчетано с една добра тренировка и добро хранене само ще са ти от полза. За българските протеини не можеш да си сигурен какво има в тях.
23.08.06
12:02
Гласувах ЗА в случаи, че е качествен (т.е. чуждестранен)..Не се залъгваи да взимаш бг боклуци..
23.08.06
16:49
хахахаха от аминота най-много да изчисти мазнините :twisted:
за качване на килца повечко въглехидрати и по 3 грама протеин на телесно тегло ! ако е възможно да се набавя от храни с висок индекс на усовяване /риба , яйца / . пилето е мноо добро също , но се усвоява на 68% . правете си сметката !
трябва да яде момчето по 250 грама риба за вечеря по 6-7 белтъка с един два жълтъка и една купа овесени ядки на закуска ... и обяда и следобедната закуска да имат поне по 250 грама пиленце по възможност цицки !
иначе мое да си набая протеина с ядки ! фъстъци бадеми слънчоглед ....
27.08.06
19:50
Без протеин няма бърз ефект. Просто без протеин не може!!!
28.08.06
21:59
освен ,че ефекта е по-бърз и качваш чисто без мазнини
28.08.06
22:22
Ей много глупости се изговориха. Хапвай здраво храна. Ако не качваш, значи ядеш малко. Хапвай здраво протеин и въглехидрати. Протеинът да ти е поне 140 грама. От там колкото можеш нагоре. Много от нас нямат време да ядат толкова често и затова пием протеини. С храна е по-добре защото тя никога не съдържа САМО протеини, т.е. има си допълнителни калории и т.н.
Кога най - сетне ще разберете , че по-добро и ефективно от природното нема , за тва ЯЖ яко ,
щото иначе ше те земе торбалан!
[quote author=“chicksey”]Кога най - сетне ще разберете , че по-добро и ефективно от природното нема , за тва ЯЖ яко ,
щото иначе ше те земе торбалан!
Ше те земе тебе Кумчо Вълчо :lol: (бъзик) . Истина е в храната да ест , НО ако си на бачкане цел ден а след това на трен кажи ми ще можеш ли да спираш работа за да ядеш през 2-3 часа пържолки или рибка? Така че повечето от нас просто нямат възможност да папкат природно не че не искат :)
29.08.06
19:58
[quote author=“batspirooo”]хахахаха от аминота най-много да изчисти мазнините :twisted:
за качване на килца повечко въглехидрати и по 3 грама протеин на телесно тегло ! ако е възможно да се набавя от храни с висок индекс на усовяване /риба , яйца / . пилето е мноо добро също , но се усвоява на 68% . правете си сметката !
трябва да яде момчето по 250 грама риба за вечеря по 6-7 белтъка с един два жълтъка и една купа овесени ядки на закуска ... и обяда и следобедната закуска да имат поне по 250 грама пиленце по възможност цицки !
иначе мое да си набая протеина с ядки ! фъстъци бадеми слънчоглед ....
:shock: :shock: :lol:
[quote author=“batspirooo”]
трябва да яде момчето по 250 грама риба за вечеря по 6-7 белтъка с един два жълтъка ...
Риба и яйца на мене лично не ми понася тази комбинация и на доста мои познати също. Редовно се натровям от тази комбинация в 1 ден. Пробвал съм риба на обяд и яйца преди лягане и на сутринта пак същата работа. Така че вс пак си зависи от човека, но нека да знае че има някаква опасност да не се отърве от сърбеж 4-5 дена.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече