26.08.06
17:49
http://multimedia.bg/muscles/skarlet.html - я вижте таз маска!не че няма тяло по скоро като ма мъж ама става!
26.08.06
18:19
[quote author=“Mr_Muskul”]За какво става? Аз като я гледам нищо не ми става. :wink:
Стаа за персонален трениор,и за друго става,ама ако си с под 40 ръка ще е кат изнасилване направо!
Хах тази е от моя град.... Секи ден я виждам почти ходи да кара ролери на паркинга на билла с немската си овчарка и има една фитнес зала...
Един път немската и овчарка захапа ена моя приятелка за гъза после и беше син...
А един път в нейната зала отидаха 2 момчета едното от което доста слабичко и тя вика на другия “С**** ко си ми я довел тая путка тука?!”
[quote author=“YaN3v”]Хах тази е от моя град.... Секи ден я виждам почти ходи да кара ролери на паркинга на билла с немската си овчарка и има една фитнес зала...
Един път немската и овчарка захапа ена моя приятелка за гъза после и беше син...
А един път в нейната зала отидаха 2 момчета едното от което доста слабичко и тя вика на другия “С**** ко си ми я довел тая путка тука?!”
Общо взето “жената” викаш е тъпо селско парче и мрази хората да си оставят парите с пробитата й зала ? :lol:
По темата и на мен нищо не ми става...отвратителна е.
П.С. Пише се треньор, не трениор.
26.08.06
20:27
[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“Mr_Muskul”]За какво става? Аз като я гледам нищо не ми става. :wink:
Стаа за персонален трениор,и за друго става,ама ако си с под 40 ръка ще е кат изнасилване направо!
Хахаха “и за друго става” вика :lol: ....за кое става бе пич погледни я на кво прилича.... :wink: ...бая си позагорел от тия щанги май :lol: :lol:
26.08.06
20:44
Всеки ден я виждам Скарлет в залата и нищо си и няма.Като човек е много готина можеш си говориш с нея за съвсем нормални неща, не е като повечето дето прикаат само за зоб, а иначе, че разбира за тва спор няма.
по здрави
26.08.06
21:10
Аз не мога да разбера каква е целта на темата. Неква жена дето взима АС и коментара че “става” ,ОТВРАТИТЕЛНА е моля ви се
26.08.06
21:11
а брада има ли?
Ебати жената :? ако е жена тва.Та тя може да ми стане личен бодигард и ще си правим в сека дискотека квото си искам :twisted: :twisted:
26.08.06
21:31
еее момчета до вас може и да е едра,ма до някои 1,90;110-130 кг с 50-55 ръка не би била толкоз едра и яка!
таз има злобна мутра тва ма кефи,иначе и аз съм от Бургас трая и ида на гости тъкмо била ми е на близо!
26.08.06
21:41
Преди работеше в SNC сега не знам. :roll:
[quote author=“dickhead”]а брада има ли?
Може да има брада. Аз нямам :lol:
Може и пишка да изкара :lol: :lol: :lol:
Добавям: Ей тая Скарлет става ама тая здравата за клецане не става.
преди като тренирах колоездене в Бургас и отборът всяка сутрин се събираше пред една зала за щангисти където тренираше Скарлет и тя постоянно ни заговаряше. Тогава си спомням че имаше ръка два пъти колка моята!!! ебаси изрода. е сега вече моята е по голяма от нейната 8)
Това е доста старо още преди като ги четях МиФ ги имаше същите снимки с нея.Иначе Хвала че има и такива жени в България
27.08.06
00:37
[quote author=“diksi”][quote author=“dickhead”]а брада има ли?
Може да има брада. Аз нямам :lol:
Може и пишка да изкара :lol: :lol: :lol:
Добавям: Ей тая Скарлет става ама тая здравата за клецане не става.
мноо си прав 4ове4е мноо
27.08.06
05:30
Момчетаааа,направо се удивих на коментарите...Тук няма ли поне един да харесва мацки,които са положили толкова труд за телата си,колкото и Вие? :roll:
Мен ме кефи много....
[quote author=“Sharp”]Момчетаааа,направо се удивих на коментарите...Тук няма ли поне един да харесва мацки,които са положили толкова труд за телата си,колкото и Вие? :roll:
Мен ме кефи много....
Секи си има вкус ...
Жените могат да полагат труд за телата си и без да бъдат еквивалент на Рамбо...
27.08.06
12:20
Така и не разбрах какъв е смисъла на темата? :roll:
Линк към неква жена и здравото оплюване...
Иначе и на мен не ми харесва.. Като е жена, да е жена :wink: ...
27.08.06
13:07
иначе и аз четях за нея в мускули и фитнес и бях останал с впечатлението че е фитнес състезателка и че не е чак такава мутра.
27.08.06
13:56
А бе нищо си и няма на жената.Вие и гледате снимките само на съзтезанията.Повярвайте ми като я видите ненамазана тялото и е много хубаво даже, сигурен съм, че 90% от момичетата които ходят на фитнес ще искат като нейното тяло :)
по здрави
27.08.06
14:00
[quote author=“shadow_”]А бе нищо си и няма на жената.Вие и гледате снимките само на съзтезанията.Повярвайте ми като я видите ненамазана тялото и е много хубаво даже, сигурен съм, че 90% от момичетата които ходят на фитнес ще искат като нейното тяло :)
по здрави
Да не се окаже, че по-скоро 90 % от момчетата ще го искат :D
27.08.06
16:22
[quote author=”^MaD^”]Да ти харесват назобени жени - първи стадий на обръщане на резбата !
(ДЖОУК)
:lol: :lol: :lol: Това беше мн.яко.
[quote author=“realityman”][quote author=”^MaD^”]Да ти харесват назобени жени - първи стадий на обръщане на резбата !
(ДЖОУК)
:shock: :lol: :shock: Да се чудя ли или направо да се смея :)
27.08.06
18:31
Еби му маиката мене ма кефи!Има и злобна физиономия харесва ми жената!
Аз имам чувството че поичето от вас и завиждат зарад тялото щото нямат дори толкоз!
Пък и ефекта е по скоро визуален според мене щото пише категория до 1,67 см което е нормално за жена даже малко ниско!
27.08.06
20:08
[quote author=”^MaD^”]Да ти харесват назобени жени - първи стадий на обръщане на резбата !
(ДЖОУК)
Доста тъп JOKE ако питаш мене.
Жената е постигнала много в спорта, нещо което вие може никога да не направите.ТОВА е достойно за уважение.
по здрави
Мисля, че не разграничавате сексуално привличане и уважение спрямо професията й ?!
Браво, много е постигнала, ама като жена, като половинка, като да ме възбужда, като да е красива - абсолютно не.
27.08.06
21:15
Малйй тая дига 120 от лег :shock: :shock: :shock: Момчета ставате смешни с коментарите си че е хубава, събодете се та
тая си бие мъжки хормони, прилича повече на травестит от колкото на жена. Иначе има много добър трицепс евала.
[quote author=“shadow_”][quote author=”^MaD^”]Да ти харесват назобени жени - първи стадий на обръщане на резбата !
(ДЖОУК)
Жената е постигнала много в спорта, нещо което вие може никога да не направите.ТОВА е достойно за уважение.
по здрави
Да наистина много е направила елава и правя :)
Но като се замислите нормално ли е жена да се зоби (само да кажа за по начинаещи когато взимаш някакъв анаболен стероид тои деиства като ти повиша няколкократно тестостерона-мъжкия хормон) да блъска като луда във фитнеса, да си мери ръката и тн. Правенето на мускули не е ли мъжка работа !? Какво женствено има в това? Та това е все едно мъжете да се състезаваме по гримиране.
оффтопик
тия жени всичко не взимат преди бирата беше Мъжка напитка
преди само мъжете гледаха фоотбалл
откога жените се мъчат да станат говеда ?
какво следва?
27.08.06
21:56
[quote author=”^MaD^”][quote author=“shadow_”][quote author=”^MaD^”]Да ти харесват назобени жени - първи стадий на обръщане на резбата !
(ДЖОУК)
по здрави
Да наистина много е направила елава и правя :)
Но като се замислите нормално ли е жена да се зоби (само да кажа за по начинаещи когато взимаш някакъв анаболен стероид тои деиства като ти повиша няколкократно тестостерона-мъжкия хормон) да блъска като луда във фитнеса, да си мери ръката и тн. Правенето на мускули не е ли мъжка работа !? Какво женствено има в това? Та това е все едно мъжете да се състезаваме по гримиране.
оффтопик
тия жени всичко не взимат преди бирата беше Мъжка напитка
преди само мъжете гледаха фоотбалл
откога жените се мъчат да станат говеда ?
какво следва?
Еманципация му викат :)
[quote author=“shadow_”][quote author=”^MaD^”]Да ти харесват назобени жени - първи стадий на обръщане на резбата !
(ДЖОУК)
по здрави
Много си прав, постигнала е много като се има предвид как изглежда и е жена. Аз не съм жена и едва ли съм постигнал и 20% от нейното тяло. Мад искаше да каже , че в нея няма нищо женствено и нищо което да събуди животното в един мъж, както например ако видиш Анджелина Джоли да речем или Памела.
28.08.06
00:40
Хахахах кво е постигнала тая бе shadow_ ?Я се стегни бе пич...говориш за няква безделница дето няма кво да праи по цял ден освен да кисне в залата и да спи,би била достойна за уважение ако беше постигнала всичко натурално,а тя се блъска с тонове хормони и тем подобни,погледни я на кво прилича....айде глупости говорите...
28.08.06
00:59
Ми започни и ти да си блъскаш хормони и стани репупликански и тогава аз ще кажа “Ко е постигнал тоя ве... остави го тоя се зоби” Тя е републиканска и абсолютна май беше станала на двойки.За другите и титли незнам.
28.08.06
01:04
Темата е меко казано неориентирана. Каква и е целта? Да представи дамата като:
а) вероятен сексуален партньор на читателите
б) обект за сравнение мъже - жени през призмата на бодибилдинга
в) обект за разделен на потребителите на сексисти консерватори от реформисти новатори
г) без значение, важно е да провокира спам
Надявам се авторът да напомни каква е идеята, а останалите да я уважат!
Щото, ако е:
а) - то темата е извън спорта, фитнеса и бодибилдингът в частност и следва да бъде заключена
б) - то всички останали подмятания следва да бъдат изтрити
в) - то сексистките прояви трябва да останат в рамките на причлияния тон и 1 анкета би свършила по-добра работа
г) - то темата следва да бъде заключена
Та... ? :?
Като спортист - не е зле. Браво! Определено е по-добре то Анн Джи.
Готини ръце. :)
Като жена - емиййй, май и липсва талията, а и с тази си височина, ако я махнем от тия платформи, предполагам че ще е баш, като набит момък.
За погледа - я е злобно, я е кравешката..тъпо, ама от 1 снимка никой не може да каже. :)
Ай..всички сме в спама. :P
28.08.06
11:08
Темата тръгна в насока до каква степен женският културизъм трябва да взима женствеността от една съзтезателка. Трябва ли да се оценяват само мускулите или трябва да взима под внимание и факта, че става въпрос за жени, а не за мъже.
28.08.06
11:22
Темата явно е интересна защото за 0 - време погледнете колко мнения се написаха.
За да е форума в час и да привлича повече потребители ето такива теми също трябва да има, а не само информативни. Толкова мъже сме тук хубава е да обсъждаме дамите + това тази е и културистка :wink:
То нали за това е в ОБЩИ ТЕМИ. С една дума за всичко.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече