29.08.06
11:18
Здр на всички,
имам въпрос отн http://www.bb-team.org/training/000302.php тази статия. Там пише, че при течането има спец. дишане, някой може ли да ми го обясни. И още един въпрос, на който едва ли ще намеря отговор за техниката на плуване, ако можете дайте някой съвет, според мн хора това се учи с практика, но колкото и да практикувам няма да стане нищо без да зн какво мога да правя. Така че ако може помогнете с нещо
Благодаря предварително!
ПО ЗДРАВИ
29.08.06
15:34
специално при мене за Бягането разбрах , че не е лесно , когато почнах да бягам дишах през устата и мноо бързо ми пресъхваше гърлото и неможех да спазвам нормален ритъм на дишане и се измарях много бързо , но сега дишам през носа (по принцъп са ми казвали вдишва се през носа и се издишва прес устата) но аз си вдишвам и издишвам през носа и така си спазвам един постоянен ритъм и издъжам на големи разстояние (10-15км) , а за плуването наистина е от практиката , аз отначалото се мъчех бързо и се уморявах , а сега си плувам по по дълги разстояния и дишането също е важно на всеки три загребока се поемо въздух , поне така са ме учили (тренирам 2 месеца плуване :lol: :lol: )
По-здрави!