Цена на креатин етил естер в БГ

ST

30.08.06
10:07

Може ли да ми кажете цените на този креатин в БГ, на фирмите които знаете че внасят у нас.

30.08.06
10:27

Scitec CE EXTREME - 38лв.

30.08.06
13:22

[quote author=“stromba”]Може ли да ми кажете цените на този креатин в БГ, на фирмите които знаете че внасят у нас.

креатин етил естер на JK 50 гр 10лв това са 25 дози

RE

30.08.06
17:30

[quote author=“fitboy”][quote author=“stromba”]Може ли да ми кажете цените на този креатин в БГ, на фирмите които знаете че внасят у нас.

креатин етил естер на JK 50 гр 10лв това са 25 дози

Дай малко повече пари и си вземи нещо на чужда фирма, но избягвай JK, Atletik и другите гаражни истории. :wink:

30.08.06
18:39

Тук не съм съгласен!!!!!!!!!!!! Точно за креатин етил естера, пия го от 2 седмици и съм изключително доволен - качих много сила, тренирам по-дълго, не се измарям, а това доведе и до покачване на маса - 1кг, но не се оводних. Не си мислете, че не съм пробвал и други креатини, по принцип избягвам бг добавките, но този креатин ми попадна случайно и съм изненадан приятно. Така, че препоръчвам на всички в тоя форум ако не са пробвали нещо ДА НЕ ИЗКАЗВАТ мнение, независимо дали е бг или чуждо. Имам достатъчно стаж в залата и добавките, за да твърдя открито, че естера действа!!!

30.08.06
21:09

Донякъде съм съгласен, че без да се пробва не бива да се говори.
Единствената БГ добавка, която ползвам от време на време е таурина на JK и то само защото е 1:1 с този на Мусаши (вкус, мирис, цвят, разтворимост), но това не е гаранция, че е каквото пише.Може да действа техния СЕЕ, но все едно да си вземеш насипен креатин опа креатинин ако ме разбираш :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1