01.09.06
16:20
Здравейте,
искам да ви попитам какво е мнението ви за следните продукти на P&B Labs:
1. BCAA - Верижно разклонение Аминокиселини (60 капсули от по 500мг за 10лв)
2. L-Carnitine + гуарана - 20 дози 25лв
3. 100% Whey Protein - 500g 16,90лв
Аз до сега съм опитвал продукти само на JC Nutriotion и се интерусавам кои са по качествени? Ако има нещо по качествено, което може да препоръчате около тази цена...
Поздрави :+)
01.09.06
21:49
ами добре ти какво би ми препоръчал! тук в форумите има хиляди наименования, а пък и от рекламите в списанията оставам с впечатление че това са най-широко разпространените хранителни добавкио в България! Няма информациа коя фирма предлага по-високо качествени продукти, тъй че ако решиш сподели според теб кои са добри продукти на българския пазар :+)
:)
01.09.06
21:59
Най доброто е Оптимум Нютришън... Нямат слаб продукт... Обаче тея дето могат да си ги позволят се броят на пръстите на ръката ми.. Затова търси Амино на Генезис 1900, Креатин на Биотек, Глутамин - немога да се сетя за добър вариант като цена и качество.. Протеин Ултимейт, Чемпиън нутришън или Биотек за друго питай.. На П и Б ВСАА-то вършат някаква работа обаче аз пиех по 8 преди и 8 след трен и ги усещах доста... така, че в тея количества трябва да си сметнеш как ти се връзват като пара...
01.09.06
22:36
Аз преди време си бях взел Cuts II на Пролаб да си кажа честно не останах много доволен от него но все пак го взимах в продължение на 1 месец :idea:
02.09.06
14:41
kokoesmrt можеш ли да ми кажеш в магазина който е на околовръстно шосе преди отбивката за студентски град дали ги има тези продукти? искам да те попитам и продуктите на мусаши качествени ли са?
Искам да те попитам и за Universal, защото виждам, че има доста противоречиви мнения а като цена не са много евтини!
:) Благодаря