P&B LABS

01.09.06
16:20

Здравейте,

искам да ви попитам какво е мнението ви за следните продукти на P&B Labs:

1. BCAA - Верижно разклонение Аминокиселини (60 капсули от по 500мг за 10лв)
2. L-Carnitine + гуарана  - 20 дози 25лв
3. 100% Whey Protein - 500g   16,90лв

Аз до сега съм опитвал продукти само на JC Nutriotion и се интерусавам кои са по качествени?  Ако има нещо по качествено, което може да препоръчате около тази цена...

Поздрави :+)

01.09.06
17:01

xaxaxa..и jk и p&b не стават!

01.09.06
21:49

ами добре ти какво би ми препоръчал! тук в форумите има хиляди наименования, а пък и от рекламите в списанията оставам с впечатление че това са най-широко разпространените хранителни добавкио в България! Няма информациа коя фирма предлага по-високо качествени продукти, тъй че ако решиш сподели според теб кои са добри продукти на българския пазар :+)

:)

KO

01.09.06
21:59

Най доброто е Оптимум Нютришън... Нямат слаб продукт... Обаче тея дето могат да си ги позволят се броят на пръстите на ръката ми.. Затова търси Амино на Генезис 1900, Креатин на Биотек, Глутамин - немога да се сетя за добър вариант като цена и качество.. Протеин Ултимейт, Чемпиън нутришън или Биотек за друго питай.. На П и Б ВСАА-то вършат някаква работа обаче аз пиех по 8 преди и 8 след трен и ги усещах доста... така, че в тея количества трябва да си сметнеш как ти се връзват като пара...

SA

01.09.06
22:36

Аз преди време си бях взел Cuts II на Пролаб да си кажа честно не останах много доволен от него но все пак го взимах в продължение на 1 месец :idea:

02.09.06
14:41

kokoesmrt можеш ли да ми кажеш в магазина който е на околовръстно шосе преди отбивката за студентски град дали ги има тези продукти? искам да те попитам и продуктите на мусаши качествени ли са?
Искам да те попитам и за Universal, защото виждам, че има доста противоречиви мнения а като цена не са много евтини!

:) Благодаря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1